- 12 Aralık 2015
- 19.668
- 27.143
- 598
- Konu Sahibi Ikra meyra
-
- #15.021
Insallah canim teoriler cogaldiIkra meyra canım hesapladım kızımda eşim hücre yenilemesi çıktı kız oldu bu sefer 2015 benim hücre yenilenmem eşim 2014 çıktı ozaman bu benim hücre yenileme denk geliyo. Aynı seninki gibi yani. Bu sefer ters olur inşallah demi:)
Bende çocuk arabası lacivert ana kucağı lacivert araba koltuğuda olan puset koyu kırmızı:) ama beşik pembe beyaz:) olsun pembe yatakta yatan ilk erkek benim paşam değildir dimi
Bende dedim kesin bu eskiciden buldum sandıTahta besik ler vardiyaa eskidenonlardannn eski deyinceee
Amin insallah canim tatlim senin gogusler zeynepe hamile oldugun gibimi benim cok kotu agriyor 80 bedenden 95 cikis yapti :) ogullarimda boyle olmadi hem buyudu hem agriyor canimBu kez cinsiyetler değişir inşallah:)
Demi ama napalım erkek olsa 2_3 aylık bebek evin içinde ablasının pembe tulumunu giydiğini ancak foto çekilirse 20- 30 lu yaşlarına geldiğinde kızarDeğil değil için rahat olsun yeğenlerimden biliyim.her üzerinde mavi olanın içinde pembe olmadığının garantisi yok
Demi ama napalım erkek olsa 2_3 aylık bebek evin içinde ablasının pembe tulumunu giydiğini ancak foto çekilirse 20- 30 lu yaşlarına geldiğinde kızardışardada içine giyer badi falan.
Benim de büyüdü ama cinsiyet bilmiyorum daha :)Amin insallah canim tatlim senin gogusler zeynepe hamile oldugun gibimi benim cok kotu agriyor 80 bedenden 95 cikis yapti :) ogullarimda boyle olmadi hem buyudu hem agriyor canim
Evet zeynepte 85 te 90 oldu çok ağrı vardı. Bunda ilk haftalarda ağrı oldu geçti büyüme olmadı henüz son aylarda olursa bilmem şuan acı ağrı yok rahatım.Amin insallah canim tatlim senin gogusler zeynepe hamile oldugun gibimi benim cok kotu agriyor 80 bedenden 95 cikis yapti :) ogullarimda boyle olmadi hem buyudu hem agriyor canim
Amin insallah canim tatlim senin gogusler zeynepe hamile oldugun gibimi benim cok kotu agriyor 80 bedenden 95 cikis yapti :) ogullarimda boyle olmadi hem buyudu hem agriyor canim
Evet zeynepte 85 te 90 oldu çok ağrı vardı. Bunda ilk haftalarda ağrı oldu geçti büyüme olmadı henüz son aylarda olursa bilmem şuan acı ağrı yok rahatım.
Demi ama napalım erkek olsa 2_3 aylık bebek evin içinde ablasının pembe tulumunu giydiğini ancak foto çekilirse 20- 30 lu yaşlarına geldiğinde kızardışardada içine giyer badi falan.
Erkekti dimi seninki süper yaaa inşallah tutar bende. Ama biz kafayı sıyırdık bence bu cinsiyet teorileri üzerindeBu teori üzerinden ilerlersek benim ilk gebeliğimde cinsiyet kızdı ve daha bata 1 hafta varken hareket edemez olmuştum ağrılardan büyümesi cabası. Bu gebelikte sadece ilk hafta geceleri 3-4 kere ağrısı oldu o kadar sonrasında tık yok
Ayy hele ergenlik döneminde çok tartışırız artık olsun oğlum olsunda pembiş olsun yerim ben onuuuuuayyy cok guldum yaa sesli sekilde allahtan evde kimse yok niye guluyor bu diye oglun artik kizlara resmide gosteremez allahim yaa alemsin sen ya
Erkekti dimi seninki süper yaaa inşallah tutar bende. Ama biz kafayı sıyırdık bence bu cinsiyet teorileri üzerindenub teorisi Ramzi teoriside neymiş gelsinler bizim topikte teori görsünler
Bende bilmiyorum yaaaa iki hafta var randevumaBenim de büyüdü ama cinsiyet bilmiyorum daha :)
aynen benim de kızımda bata 1 hafta varken okulun merdivenlerinden inerken bile ağrıyordu ve baya büyümüştü.Şuan hemen hemen hic büyümedi hala normal takıyorum.Bakalım cinsiyet ne olcak..Erkekti dimi seninki süper yaaa inşallah tutar bende. Ama biz kafayı sıyırdık bence bu cinsiyet teorileri üzerindenub teorisi Ramzi teoriside neymiş gelsinler bizim topikte teori görsünler
Cunku memitolar ilkinden deformasyona ugradi genisleyecebilecegi kadar genisledi o sebeple bu bebekte aci cekmiyorsun.. :))Bu teori üzerinden ilerlersek benim ilk gebeliğimde cinsiyet kızdı ve daha bata 1 hafta varken hareket edemez olmuştum ağrılardan büyümesi cabası. Bu gebelikte sadece ilk hafta geceleri 3-4 kere ağrısı oldu o kadar sonrasında tık yok
Ozamn cinsiyet öğrenen anneler bu teorimize yardımcı olun lütfen. Göğüsler ne durumdaaynen benim de kızımda bata 1 hafta varken okulun merdivenlerinden inerken bile ağrıyordu ve baya büyümüştü.Şuan hemen hemen hic büyümedi hala normal takıyorum.Bakalım cinsiyet ne olcak..
Safiye sultan miad oldu bize:)Bugün takvimde safiye sultanı gördüm çok şükür büyüyoruz
Ben iki erkek annesiyim ve onlarda acima buyume olmadi sadece 16 haftada buyume oldu oda artik sut damarlari devreye girdigi icin bu defa adet olmadan basladi agri ve hale agrim devam ediyir 80 bedenden 95 cikis yaptim tatlimCunku memitolar ilkinden deformasyona ugradi genisleyecebilecegi kadar genisledi o sebeple bu bebekte aci cekmiyorsun.. :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?