- 23 Eylül 2014
- 10.859
- 13.197
- 298
- Konu Sahibi Ikra meyra
-
- #15.041
Cunku memitolar ilkinden deformasyona ugradi genisleyecebilecegi kadar genisledi o sebeple bu bebekte aci cekmiyorsun.. :))
Ikiz hamileleigi harbidende cok zormus, herkes gecer deyip avutmaya calisiyor ama ne cektigimizi biz biliriz. Oglumda mide yanmalarim 7 ayda baslamisti, be sefer 14 haftada basladi bileIkiz oldugu icindir degilmi canim baski yapiyormus artik rahim buyuyor teke gore biraz daha fazla demi senin ikizler nasil sata goremi haftalari canim hos geldin
Ozamn cinsiyet öğrenen anneler bu teorimize yardımcı olun lütfen. Göğüsler ne durumdakendimi sapık gibi hissettim böyle sorumu olur yaaaa
Safiye sultan miad oldu bize:)
aynen benim de kız olursa tek alacağım biberon çünkü kızımda hic kullanmadık.yazık ya ikinciler ablalarından gecinecekCanım ben kızda erkekde olsa eski beşik ve ana eşyaları kullancam kız olursa bebek kıyafetine almam 1 yaşına kadar. Erkek olursa sadece kıyafet alcam. Birde biberon falan.
Ben de 2 erkek annesiyim teori yine curuyor 75a cup ile basladim basladim her ikisindede 95b cup ile bitirdim goguslerim gobegime degicek diye korkmaya baslamistim yani demem o ki bu teoride cope gidiyor..Ben iki erkek annesiyim ve onlarda acima buyume olmadi sadece 16 haftada buyume oldu oda artik sut damarlari devreye girdigi icin bu defa adet olmadan basladi agri ve hale agrim devam ediyir 80 bedenden 95 cikis yaptim tatlim
Seninde mi ikiz ay çok güzel. Tek yumurta mi çift yumurtayı? Sende kız istiyosun sanırım allah gönlüne göre versin canım. Allah kolaylık versinIkiz hamileleigi harbidende cok zormus, herkes gecer deyip avutmaya calisiyor ama ne cektigimizi biz biliriz. Oglumda mide yanmalarim 7 ayda baslamisti, be sefer 14 haftada basladi bile
Canım bizim teorileri çöp kutusuda almıyor artık konteynır getirBen de 2 erkek annesiyim teori yine curuyor 75a cup ile basladim basladim her ikisindede 95b cup ile bitirdim goguslerim gobegime degicek diye korkmaya baslamistim yani demem o ki bu teoride cope gidiyor..
haha çok güldüm yaaa.süpersinOzamn cinsiyet öğrenen anneler bu teorimize yardımcı olun lütfen. Göğüsler ne durumdakendimi sapık gibi hissettim böyle sorumu olur yaaaa
Canım bizim teorileri çöp kutusuda almıyor artık konteynır getirBen de 2 erkek annesiyim teori yine curuyor 75a cup ile basladim basladim her ikisindede 95b cup ile bitirdim goguslerim gobegime degicek diye korkmaya baslamistim yani demem o ki bu teoride cope gidiyor..
Heheh :))))Canım bizim teorileri çöp kutusuda almıyor artık konteynır getir
Kilo aldinizmi peki kiloda degisir canim ben kilo almadim ve gogusler 95 cikis yapti ve cok sert sis ogullarimda olmadi boyle bir sey yinede bilemicem 100/ 90 bu teori tutuyormus canimBen de 2 erkek annesiyim teori yine curuyor 75a cup ile basladim basladim her ikisindede 95b cup ile bitirdim goguslerim gobegime degicek diye korkmaya baslamistim yani demem o ki bu teoride cope gidiyor..
hamile ve bebeginin cinsiyetini merak eden arkadaslar kız bebek bekleyenler daha ilk haftalarda göğüs hassasiyeti, şişliği, büyümesi bence en belirgin belirti. bunun nedeni de kız bebeklerde ostrojen hormonunun daha fazla salgılanması. erkek bebek bekleyenlerde ostrojen hormonu daha az salgılanıyor bunun yerine testesteron hormonu salgılanıyor. ostrojen hormonunun hamilelerde normalden daha fazla salgılanması durumunda ilk olarak göğüslerde daha fazla dolgunluk, büyüme, şişme, acı ,yağlanma meydana geliyor. buna paralel bacaklarda ve basenlerdei karında yağlanma daha fazla oluyor. erkek bebek bekleyenlerde göğüslerde cok aşırı bir değişim meydana gelmiyor. bunun sebebi östrojen hormonu. erkek bebek bekleyenlerde testesteron hormonuna baglı kıllanma ve sivilcelenme meydana gelirken, kız bebek bekleyenlerde gögüsler ve basen yaglanıyor, şişiyor, cild parlıyor benim gözlemlerim bu şekilde, bu belirtileri yaşayan arkadaşlar buraya yazarsa biz de bilgilenmiş oluruz. kız ve erkek anneleri ve hamileler göğüslerinizdeki değişimi paylaşırmısınız bakalım ne kadar doğru?
9 kg aldim herikisindede saten zayif olunca 9 bile cok batiyordu goze :) 75den 95 e cikmam ilk 3 aylik donemimde meydana gelmisti gobek kalca hicbisey yok ingiliz kadinlari gibi memeden ibaret biseydim :)) bu gebeliktede ayni sekilde sisme yasiyorum suan 13 haftamizda 2.5 kg aldik 90 b cup ama senin yazdigin belirtilere gore benim kiz gelicek ama doktor pipi gordum sanki demistiKilo aldinizmi peki kiloda degisir canim ben kilo almadim ve gogusler 95 cikis yapti ve cok sert sis ogullarimda olmadi boyle bir sey yinede bilemicem 100/ 90 bu teori tutuyormus canim
Gordummu usg hatirlamiyorum tatlim rabbim gonlune gore nasip etsin insallah saglikla9 kg aldim herikisindede saten zayif olunca 9 bile cok batiyordu goze :) 75den 95 e cikmam ilk 3 aylik donemimde meydana gelmisti gobek kalca hicbisey yok ingiliz kadinlari gibi memeden ibaret biseydim :)) bu gebeliktede ayni sekilde sisme yasiyorum suan 90 b cup ama senin yazdigin belirtilere gore benim kiz gelicek ama doktor pipi gordum sanki demistisanada bakman icin bi usg atmistik..
Gormedin sanirim yeni atmistim.. Amin Rabbim hayirlisi ne ise onu versin cumlemize..Gordummu usg hatirlamiyorum tatlim rabbim gonlune gore nasip etsin insallah saglikla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?