bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Ikiz oldugu icindir degilmi canim baski yapiyormus artik rahim buyuyor teke gore biraz daha fazla demi senin ikizler nasil sata goremi haftalari canim hos geldin
Ikiz hamileleigi harbidende cok zormus, herkes gecer deyip avutmaya calisiyor ama ne cektigimizi biz biliriz. Oglumda mide yanmalarim 7 ayda baslamisti, be sefer 14 haftada basladi bile

Canım ben kızda erkekde olsa eski beşik ve ana eşyaları kullancam kız olursa bebek kıyafetine almam 1 yaşına kadar. Erkek olursa sadece kıyafet alcam. Birde biberon falan.
aynen benim de kız olursa tek alacağım biberon çünkü kızımda hic kullanmadık.yazık ya ikinciler ablalarından gecinecek

Ben iki erkek annesiyim ve onlarda acima buyume olmadi sadece 16 haftada buyume oldu oda artik sut damarlari devreye girdigi icin bu defa adet olmadan basladi agri ve hale agrim devam ediyir 80 bedenden 95 cikis yaptim tatlim
Ben de 2 erkek annesiyim teori yine curuyor 75a cup ile basladim basladim her ikisindede 95b cup ile bitirdim goguslerim gobegime degicek diye korkmaya baslamistim yani demem o ki bu teoride cope gidiyor..

Ikiz hamileleigi harbidende cok zormus, herkes gecer deyip avutmaya calisiyor ama ne cektigimizi biz biliriz. Oglumda mide yanmalarim 7 ayda baslamisti, be sefer 14 haftada basladi bile
Seninde mi ikiz ay çok güzel. Tek yumurta mi çift yumurtayı? Sende kız istiyosun sanırım allah gönlüne göre versin canım. Allah kolaylık versin

hamile ve bebeginin cinsiyetini merak eden arkadaslar kız bebek bekleyenler daha ilk haftalarda göğüs hassasiyeti, şişliği, büyümesi bence en belirgin belirti. bunun nedeni de kız bebeklerde ostrojen hormonunun daha fazla salgılanması. erkek bebek bekleyenlerde ostrojen hormonu daha az salgılanıyor bunun yerine testesteron hormonu salgılanıyor. ostrojen hormonunun hamilelerde normalden daha fazla salgılanması durumunda ilk olarak göğüslerde daha fazla dolgunluk, büyüme, şişme, acı ,yağlanma meydana geliyor. buna paralel bacaklarda ve basenlerdei karında yağlanma daha fazla oluyor. erkek bebek bekleyenlerde göğüslerde cok aşırı bir değişim meydana gelmiyor. bunun sebebi östrojen hormonu. erkek bebek bekleyenlerde testesteron hormonuna baglı kıllanma ve sivilcelenme meydana gelirken, kız bebek bekleyenlerde gögüsler ve basen yaglanıyor, şişiyor, cild parlıyor benim gözlemlerim bu şekilde, bu belirtileri yaşayan arkadaşlar buraya yazarsa biz de bilgilenmiş oluruz. kız ve erkek anneleri ve hamileler göğüslerinizdeki değişimi paylaşırmısınız bakalım ne kadar doğru?

Ben de 2 erkek annesiyim teori yine curuyor 75a cup ile basladim basladim her ikisindede 95b cup ile bitirdim goguslerim gobegime degicek diye korkmaya baslamistim yani demem o ki bu teoride cope gidiyor..
Canım bizim teorileri çöp kutusuda almıyor artık konteynır getir

Ozamn cinsiyet öğrenen anneler bu teorimize yardımcı olun lütfen. Göğüsler ne durumda kendimi sapık gibi hissettim böyle sorumu olur yaaaa
haha çok güldüm yaaa.süpersinforumda en son öğrenenlerdrn biri olacam büyük ihtimal .O yüzden tüm teorileri dikkate alıyorum.

Gogus ucu halkasinin rengi genelde ele verir derler cinsiyeti.. koyu bitter rengine yakin ise erkek.. sutlu cikolat ise kiz derler hatta bu kimi durumda gulkurusu rengi bile olabilirmis..

Benim 2 oglanda da koyu ve genis bir halka olusmustu..

Canım bizim teorileri çöp kutusuda almıyor artık konteynır getir

Kilo aldinizmi peki kiloda degisir canim ben kilo almadim ve gogusler 95 cikis yapti ve cok sert sis ogullarimda olmadi boyle bir sey yinede bilemicem 100/ 90 bu teori tutuyormus canim

Ayy bu kıllanma ve sivilce olayı %100 halimi anlatmış

Kilo aldinizmi peki kiloda degisir canim ben kilo almadim ve gogusler 95 cikis yapti ve cok sert sis ogullarimda olmadi boyle bir sey yinede bilemicem 100/ 90 bu teori tutuyormus canim
9 kg aldim herikisindede saten zayif olunca 9 bile cok batiyordu goze :) 75den 95 e cikmam ilk 3 aylik donemimde meydana gelmisti gobek kalca hicbisey yok ingiliz kadinlari gibi memeden ibaret biseydim :)) bu gebeliktede ayni sekilde sisme yasiyorum suan 13 haftamizda 2.5 kg aldik 90 b cup ama senin yazdigin belirtilere gore benim kiz gelicek ama doktor pipi gordum sanki demisti sanada bakman icin bi usg atmistik..

Gordummu usg hatirlamiyorum tatlim rabbim gonlune gore nasip etsin insallah saglikla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…