bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Gormedin sanirim yeni atmistim.. Amin Rabbim hayirlisi ne ise onu versin cumlemize..
Amin insallah saglikla gonlumuzdekini nasip etsin canim nup gorunmuyor ama kafa yapisi kucuk kiz gibi inssalah kizdir canim saglikla kalin

O zaman ters tepki yaratmis sende canim bu defada kiz bebis geliyor demekki tersden gidiyor

kollarımda falan değil ama benim de göbeğimde inanılmaz tüyler arttı, güzelleştiğimi düşünüyorum cildim daha parlak geliyor, göğüslerim oldukça büyüdü daha ne kadar büyüyecek diyorum, doktor bugün çok büyük ihtimal kız dedi, bacağı net şekilde açıktı ve hiçbir çıkıntı yoktu

Ayyy hadi insallah canim saglikla gelsin kizcen ilk bebismi

Bende çocuk arabası lacivert ana kucağı lacivert araba koltuğuda olan puset koyu kırmızı:) ama beşik pembe beyaz:) olsun pembe yatakta yatan ilk erkek benim paşam değildir dimi
Benimde hep oglumdan kaldi herseyimiz kizim hatta ucuk mavi tonunda pusette yatti 3.cocugumda onda yaticak nasipse yepyeni olunca insan bi daha alamiyor.arabamiz park yatagimiz onlar hep kirmizi renkte.doktor kiz gibi demisti bana kizimin kiyafetleride duruyor yepyeni sadece birkac kiyafet alirim o kadar

Amin insallah canim tatlim senin gogusler zeynepe hamile oldugun gibimi benim cok kotu agriyor 80 bedenden 95 cikis yapti :) ogullarimda boyle olmadi hem buyudu hem agriyor canim

Ozamn cinsiyet öğrenen anneler bu teorimize yardımcı olun lütfen. Göğüsler ne durumda kendimi sapık gibi hissettim böyle sorumu olur yaaaa

Benim oglumda cok buyudu ve agrim oldu.kizimda agridigini pek hatirlamiyorum suan da oyle agrimiyor ama yine baya buyuduler.
Zaten kizimi sutten kesdigim icin bende tam olarak sut gitmedi.bazen siktigimda hala sut geliyor benden.iyice buyuduler benimkiler

kızlar benim inanılmaz bir göbeğim oluştu daha bebek çok küçük aslında gören beni 5 6 aylık hamile sanıyor.
bu normalmi acaba benim bayadır böyle karnım :)

TE="benseniyerim, post: 46462859, member: 466620"]Canim nasilsin, nasil gidiyor ?
Ben ogrenemedim cinsiyeti, bagdas kurmus dedi doktor, gostermeyince kiz diyolar ya ben de kiz diye dusunuyorum artik o yuzden buyuk ihtimal :)[/QUOTE]
Teşekkürler cnm bulantılarabitmedi ama iyiyim hHamdolsun bide uüstüne bizikinin tuvalet eeğitim ile iugrasiyorum bi türlü alınamıyor çok zorlanıyorum. Sende iyisin insallah bağdaşmayan kurması ilgisi yok ya ne zaman Gitcen doktora

TE="benseniyerim, post: 46462859, member: 466620"]Canim nasilsin, nasil gidiyor ?
Ben ogrenemedim cinsiyeti, bagdas kurmus dedi doktor, gostermeyince kiz diyolar ya ben de kiz diye dusunuyorum artik o yuzden buyuk ihtimal :)
Teşekkürler cnm bulantılarabitmedi ama iyiyim hHamdolsun bide uüstüne bizikinin tuvalet eeğitim ile iugrasiyorum bi türlü alınamıyor çok zorlanıyorum. Sende iyisin insallah bağdaşmayan kurması ilgisi yok ya ne zaman Gitcen doktora[/QUOTE]
Kac aylik cocugun alisma nasil gidiyor.kizim 18 aylik bu yaz benimde tuvalet egitimi vermem lazim.oglumu yaz gelsin diye bekledigimden 2 bucuk yasina dogru biraktirmistim sadece o biraktirdigim gunun gunduzu altina kacirdi.ilk gecemiz ve sonraki gunler tertemizdi.bakalim kizim nolcak biraz kucuk diye zorlanirmiyim diye dusunuyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…