- 12 Aralık 2015
- 19.668
- 27.143
- 598
- Konu Sahibi Ikra meyra
-
- #15.061
Amin insallah saglikla gonlumuzdekini nasip etsin canim nup gorunmuyor ama kafa yapisi kucuk kiz gibi inssalah kizdir canim saglikla kalinGormedin sanirim yeni atmistim.. Amin Rabbim hayirlisi ne ise onu versin cumlemize..
O zaman ters tepki yaratmis sendeMerhaba kizlar bu teori çürümeye bende yardimci oolayım :))ilk oğlum da goguslerim 80 dan 95 olmuştu ve cok ağrıyor du. Bunda hiçbi ddeğişiklikyok sadece ikisinde de burnu bbüyüyor göbeği mcçok killandi. Iki cinsiyet aynıbende ama belirtiler ffarklı cogunlukla
Ayy hadi insallahh anketi degistirmek zorunda kalmayiz tesekkur ederim yorumun icinAmin insallah saglikla gonlumuzdekini nasip etsin canim nup gorunmuyor ama kafa yapisi kucuk kiz gibi inssalah kizdir canim saglikla kalin
DOktor erkek e benziyo dedi ama bende kiz mi acaba diyorum bakalim pazartesi netlesir insallahO zaman ters tepki yaratmis canim bu defada kiz bebis geliyor demekki tersden gidiyor
Tamam canım aklımzda bulunsun bu isim ☺Çoğalma yayılma büyüme diyo arap kökeni kuranda geciyomus
Amin canımAmin inşallah canım cümlemize nasip olsunileri ki haftalarda cinsiyetler netleşince bol bol kıyafet göricez, beşik fikirleri modelleri inşallah güzel günler geliyor
Ayyy hadi insallah canim saglikla gelsin kizcen ilk bebismikollarımda falan değil ama benim de göbeğimde inanılmaz tüyler arttı, güzelleştiğimi düşünüyorumcildim daha parlak geliyor, göğüslerim oldukça büyüdü daha ne kadar büyüyecek diyorum, doktor bugün çok büyük ihtimal kız dedi, bacağı net şekilde açıktı ve hiçbir çıkıntı yoktu
Benimde hep oglumdan kaldi herseyimiz kizim hatta ucuk mavi tonunda pusette yatti 3.cocugumda onda yaticak nasipse yepyeni olunca insan bi daha alamiyor.arabamiz park yatagimiz onlar hep kirmizi renkte.doktor kiz gibi demisti bana kizimin kiyafetleride duruyor yepyeni sadece birkac kiyafet alirim o kadarBende çocuk arabası lacivert ana kucağı lacivert araba koltuğuda olan puset koyu kırmızı:) ama beşik pembe beyaz:) olsun pembe yatakta yatan ilk erkek benim paşam değildir dimi
Amin insallah canim tatlim senin gogusler zeynepe hamile oldugun gibimi benim cok kotu agriyor 80 bedenden 95 cikis yapti :) ogullarimda boyle olmadi hem buyudu hem agriyor canim
Ozamn cinsiyet öğrenen anneler bu teorimize yardımcı olun lütfen. Göğüsler ne durumdakendimi sapık gibi hissettim böyle sorumu olur yaaaa
Insallah tatlim saglikla nasip etsin yaradanimDOktor erkek e benziyo dedi ama bende kiz mi acaba diyorum bakalim pazartesi netlesir insallah
Canim nasilsin, nasil gidiyor ?DOktor erkek e benziyo dedi ama bende kiz mi acaba diyorum bakalim pazartesi netlesir insallah
Benimde oyle kocaman bir gobek var.3. Bebik diye bu kadar kocaman gobegim oldugunu dusunuyorumkızlar benim inanılmaz bir göbeğim oluştu daha bebek çok küçük aslında gören beni 5 6 aylık hamile sanıyor.
bu normalmi acaba benim bayadır böyle karnım :)
çok teşekkür ederim evet ilk bebiş heyecanı var, ne kadar bilimsel bilmem ama çin takvimi ben de ve bir arkadaşım da tuttu, ona göre planlamadık ama sonradan bakmıştımAyyy hadi insallah canim saglikla gelsin kizcen ilk bebismi
Baska doktora gidip cinsiyet sorsaydin:)Canim nasilsin, nasil gidiyor ?
Ben ogrenemedim cinsiyeti, bagdas kurmus dedi doktor, gostermeyince kiz diyolar ya ben de kiz diye dusunuyorum artik o yuzden buyuk ihtimal :)
Benimde oyle kocaman bir gobek var.3. Bebik diye bu kadar kocaman gobegim oldugunu dusunuyorum
Cok guclu bi sekilde kiz diye dusundum doktor goremeyince, o yuzden baska doktora da gitmedim, 16.haftayi beklemeye karar verdim canim, bakalim ne olcak :)Baska doktora gidip cinsiyet sorsaydin:)
Teşekkürler cnm bulantılarabitmedi ama iyiyim hHamdolsun bide uüstüne bizikinin tuvalet eeğitim ile iugrasiyorum bi türlü alınamıyor çok zorlanıyorum. Sende iyisin insallah bağdaşmayan kurması ilgisi yok ya ne zaman Gitcen doktora[/QUOTE]TE="benseniyerim, post: 46462859, member: 466620"]Canim nasilsin, nasil gidiyor ?
Ben ogrenemedim cinsiyeti, bagdas kurmus dedi doktor, gostermeyince kiz diyolar ya ben de kiz diye dusunuyorum artik o yuzden buyuk ihtimal :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?