bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Seninde mi ikiz ay çok güzel. Tek yumurta mi çift yumurtayı? Sende kız istiyosun sanırım allah gönlüne göre versin canım. Allah kolaylık versin

Canim ben tup bebekle hamile kaldim. Su an icin doctor bir kiz bir erkek dedi ama degisir saniyorum. Benim hayalim iki kizdi ama saglikli olsunlar zamaninda dogsunlarda gerisi onemli degil.

[QTE="gonulll, post: 46463136, member: 138914"]Teşekkürler cnm bulantılarabitmedi ama iyiyim hHamdolsun bide uüstüne bizikinin tuvalet eeğitim ile iugrasiyorum bi türlü alınamıyor çok zorlanıyorum. Sende iyisin insallah bağdaşmayan kurması ilgisi yok ya ne zaman Gitcen doktora[/QUOTE]
Kac aylik cocugun alisma nasil gidiyor.kizim 18 aylik bu yaz benimde tuvalet egitimi vermem lazim.oglumu yaz gelsin diye bekledigimden 2 bucuk yasina dogru biraktirmistim sadece o biraktirdigim gunun gunduzu altina kacirdi.ilk gecemiz ve sonraki gunler tertemizdi.bakalim kizim nolcak biraz kucuk diye zorlanirmiyim diye dusunuyorum.[/QUOTE]
2 buçukyasinda cnm 2 hafta oldu hHiicilerleme yok bez bbağlamak istiyo sürekli tuvalete oturuyocci sini söylemiyorum vs

selam kızlar nasılsınız uzun süredir giremiyorum.herkes iyidir umarım benimde pazartesi ikili testim var. yani sanırım onun için çağırdı demedi bir şey ama :) oğlumda da ilgilenmemiştim zaten ikili testle allah hakkımızda hayırlısını versin. cinsiyetler öğrenilmeye başlanılmış sanırım. erken haftalarda çokta kendinizi kaptırmayın yanılma payı yüksek :)
bakalım bu randevuda değilde diğer randevuda öğrenirim bende oğlumda da 16. haftada öğrenmiştim.

Teşekkürler cnm bulantılarabitmedi ama iyiyim hHamdolsun bide uüstüne bizikinin tuvalet eeğitim ile iugrasiyorum bi türlü alınamıyor çok zorlanıyorum. Sende iyisin insallah bağdaşmayan kurması ilgisi yok ya ne zaman Gitcen doktora[/QUOTE]
Bende artik bulanti ve kusmalara dayanamayacak hale geldim. Bu arada tuvalet egitimi havalar iyice isindiginda daha kolay oluyor. Benim oglumun egitimi 4 ay surdu. Okuldan sakin altini baglamayin diyorlardi. Her saatte bir tuvalete goturuyorduk. Odul yontemide cok ise yariyor.

arkadaşlar benim bebeğimde 11 +4 günlüğüz sizce kızmı erkekmi detaylı ultrasonda baktı ama yinede net bişey söylemedi

Eklentiler

• denızzz.webp
    18,9 KB · Görüntüleme: 62
Bende artik bulanti ve kusmalara dayanamayacak hale geldim. Bu arada tuvalet egitimi havalar iyice isindiginda daha kolay oluyor. Benim oglumun egitimi 4 ay surdu. Okuldan sakin altini baglamayin diyorlardi. Her saatte bir tuvalete goturuyorduk. Odul yontemide cok ise yariyor.[/QUOTE]
oyyy tuvalet eğitimi demeyinn çok zorlandık biz oğlumda halı felan kalmadı ortada bişey yapmıştı o sinirle çektim yptığı şeyin fotosunu babasına göstermek icin simdi bakıp gülüyorum haline

Kac aylik cocugun alisma nasil gidiyor.kizim 18 aylik bu yaz benimde tuvalet egitimi vermem lazim.oglumu yaz gelsin diye bekledigimden 2 bucuk yasina dogru biraktirmistim sadece o biraktirdigim gunun gunduzu altina kacirdi.ilk gecemiz ve sonraki gunler tertemizdi.bakalim kizim nolcak biraz kucuk diye zorlanirmiyim diye dusunuyorum.[/QUOTE]
2 buçukyasinda cnm 2 hafta oldu hHiicilerleme yok bez bbağlamak istiyo sürekli tuvalete oturuyocci sini söylemiyorum vs[/QUOTE]

Her cocuk farkli.oglumda sadece 1 tek gunduz altina kacirdi.akrabamin kizi 4 bucuk yasinda gunduz uykusunda gece uykusunda hala altina kaciriyor.kizim insallah hamile halimle uzmez beni abisine cekmistir insallah.

Canim ben tup bebekle hamile kaldim. Su an icin doctor bir kiz bir erkek dedi ama degisir saniyorum. Benim hayalim iki kizdi ama saglikli olsunlar zamaninda dogsunlarda gerisi onemli degil.
Maşallah canım olsun allah kız nasip etmiş erkek ikizi korur onu:) sağlıkla kucağına al tatlim maşallah sana

Bi çok kişi öğrendi tatlım cinsiyetleri benim Rabbim nasip ederse kızım olacak :)

Rabbim hepimize gonljmuzdekini nasip etsin inşallah
Ayyy cok guzel ya kacıncı haftada ogrendın?cok guzel bır duygu onu gormek bır an once doktor zamanım gelsın onu tekrar goreyım ıstıyorum

Kızlar bıde ayıptır sorması cınsel hayatınız varmı?benımkısı cocuga bısey olur dıye korkuyor anlatamadım adama bısey olmaz dıye ılk ve son 3 ay tehlıkelı.ozellıkle ıkıncı kez anne olanlar cocugunuzda bununla ılgılı sıkıntı yasandımı?benım koca kafayı yedı

Dusuk tehlikesi kanama vs yoksa sikinti olmaz doguma kadar devam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…