- Konu Sahibi Ikra meyra
-
- #15.081
HayCok guclu bi sekilde kiz diye dusundum doktor goremeyince, o yuzden baska doktora da gitmedim, 16.haftayi beklemeye karar verdim canim, bakalim ne olcak :)
canım benim ilk gebeliğim herkes hayret ediyo nasıl böyle büyüdü az ye demeler başladı :))
Seninde mi ikiz ay çok güzel. Tek yumurta mi çift yumurtayı? Sende kız istiyosun sanırım allah gönlüne göre versin canım. Allah kolaylık versin
Gonlune gore olur ins. CnmCok guclu bi sekilde kiz diye dusundum doktor goremeyince, o yuzden baska doktora da gitmedim, 16.haftayi beklemeye karar verdim canim, bakalim ne olcak :)
Bi yakinimizin 7. Aya kadar göstermedi hep kizdir dediler sonuç erkek bu teoride copCok guclu bi sekilde kiz diye dusundum doktor goremeyince, o yuzden baska doktora da gitmedim, 16.haftayi beklemeye karar verdim canim, bakalim ne olcak :)
haklısın canım yoksa çok yemek yemiyorum sadece daha sağlılklı besleniyorumYemeyle alaksi yok gibi geliyor ben 3 kilo verdim ama kocaman gobek yapi meselesi sanki
Bende artik bulanti ve kusmalara dayanamayacak hale geldim. Bu arada tuvalet egitimi havalar iyice isindiginda daha kolay oluyor. Benim oglumun egitimi 4 ay surdu. Okuldan sakin altini baglamayin diyorlardi. Her saatte bir tuvalete goturuyorduk. Odul yontemide cok ise yariyor.[/QUOTE]Teşekkürler cnm bulantılarabitmedi ama iyiyim hHamdolsun bide uüstüne bizikinin tuvalet eeğitim ile iugrasiyorum bi türlü alınamıyor çok zorlanıyorum. Sende iyisin insallah bağdaşmayan kurması ilgisi yok ya ne zaman Gitcen doktora
Kac aylik cocugun alisma nasil gidiyor.kizim 18 aylik bu yaz benimde tuvalet egitimi vermem lazim.oglumu yaz gelsin diye bekledigimden 2 bucuk yasina dogru biraktirmistim sadece o biraktirdigim gunun gunduzu altina kacirdi.ilk gecemiz ve sonraki gunler tertemizdi.bakalim kizim nolcak biraz kucuk diye zorlanirmiyim diye dusunuyorum.[/QUOTE][QTE="gonulll, post: 46463136, member: 138914"]Teşekkürler cnm bulantılarabitmedi ama iyiyim hHamdolsun bide uüstüne bizikinin tuvalet eeğitim ile iugrasiyorum bi türlü alınamıyor çok zorlanıyorum. Sende iyisin insallah bağdaşmayan kurması ilgisi yok ya ne zaman Gitcen doktora
Maşallah canım olsun allah kız nasip etmiş erkek ikizi korur onu:) sağlıkla kucağına al tatlim maşallah sanaCanim ben tup bebekle hamile kaldim. Su an icin doctor bir kiz bir erkek dedi ama degisir saniyorum. Benim hayalim iki kizdi ama saglikli olsunlar zamaninda dogsunlarda gerisi onemli degil.
Hep oyle diyolar ya halk arasinda ondan oyle dusundum ben de :)Bi yakinimizin 7. Aya kadar göstermedi hep kizdir dediler sonuç erkek bu teoride cop
Bi yakinimizin 7. Aya kadar göstermedi hep kizdir dediler sonuç erkek bu teoride cop
Ayyy cok guzel ya kacıncı haftada ogrendın?cok guzel bır duygu onu gormek bır an once doktor zamanım gelsın onu tekrar goreyım ıstıyorumBi çok kişi öğrendi tatlım cinsiyetleri benim Rabbim nasip ederse kızım olacak :)
Rabbim hepimize gonljmuzdekini nasip etsin inşallah
Dusuk tehlikesi kanama vs yoksa sikinti olmaz doguma kadar devamKızlar bıde ayıptır sorması cınsel hayatınız varmı?benımkısı cocuga bısey olur dıye korkuyor anlatamadım adama bısey olmaz dıye ılk ve son 3 ay tehlıkelı.ozellıkle ıkıncı kez anne olanlar cocugunuzda bununla ılgılı sıkıntı yasandımı?benım koca kafayı yedı
Tesekkur ederım cevapladıgın ıcın.umarım bı sıkıntı yasamamısdır kımse bu durumdanDusuk tehlikesi kanama vs yoksa sikinti olmaz doguma kadar devam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?