bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326

Merhaba, ben tüp bebek ile hamile kaldım ve ilk hamileliğim.. doktor 5. haftada yasak dedi. şimdi de soramıyorum yasak devam ediyor mu diye.. çünkü eşim yasak değil dese de ben yapmam diyor. çok pimpirikli oldu maalesef bu süreçte.. ben de sormuyorum artıkk.. ama birçok arkadaşım tüm hamilelik boyunca normal yaşadılar cinselliği.. sadece daha dikkatli tabi ki.. hatta anne mutluluk hormonu salgıladığı için bebeğe de iyi geleceğini yazan yazılar bile var bazı forumlarda vs..

Haberleri izledinizmi cw turk de Tur otobusu sarembole yuvarlanmis 5 olu 40 kisi yaralanmis

aynen benim de kızımda bata 1 hafta varken okulun merdivenlerinden inerken bile ağrıyordu ve baya büyümüştü.Şuan hemen hemen hic büyümedi hala normal takıyorum.Bakalım cinsiyet ne olcak..
İlkini hatırlamıyorum bu zamanlarda büyümüşmüydü ama bunda büyüme var ama öyle 90 a falan çıkmadı daha çok ağrı vardı önceki haftalarda yüz üstü yatamıyordum ağrıdan bu hafta o kadar ağrı yok

İyi akşamlar Can'lar sayfalar çok hızlı ilerliyor hepsini okuyamıyorum bu gün bizim doktor kontrolümüz vardı şükür yavrumuz iyi ama cinsiyetini söylemedi doktorum bu arada folbiol kesildi yerine elevit ve balıkyağı verdi bir gün biri bir gün biri sizlerde de kesildi mi merak ettim ilk oğlumda çok daha uzun kullanmıştım diye hatırlıyorum ama

Ben demir ilaçlarına 12. Hafta da başladım. Bende hafif düzeyde pıhtılaşma olduğu için Folbiol doğuma kadar devam

Ben demir ilaçlarına 12. Hafta da başladım. Bende hafif düzeyde pıhtılaşma olduğu için Folbiol doğuma kadar devam
Bende de pıhtılaşma var hemde folikasit eksikliğinden kaynaklanan pıhtılaşma biri ama doktor kes dediğinde söylemek aklıma gelmedi başka bir doktora daha sormak istiyorum tam emin olamadım

Bende de pıhtılaşma var hemde folikasit eksikliğinden kaynaklanan pıhtılaşma biri ama doktor kes dediğinde söylemek aklıma gelmedi başka bir doktora daha sormak istiyorum tam emin olamadım

Benim doktor mhfrs dan dolayı doğuma kadar devam dedi. Yine de doktoruna bi hatırlat

Benim doktor mhfrs dan dolayı doğuma kadar devam dedi. Yine de doktoruna bi hatırlat
Mtfhr1298 homozigotum bende ama o sıra doktora söylemeyi unuttum bu arada hem elevit hemde folbiol mu kullanıyorsun ikisini birlikte alsam mu acaba sorana kadar bilemedim

Mtfhr1298 homozigotum bende ama o sıra doktora söylemeyi unuttum bu arada hem elevit hemde folbiol mu kullanıyorsun ikisini birlikte alsam mu acaba sorana kadar bilemedim

Bende 677 olan heterozigot. Folbiolü öğrendiğimden beri her akşam içiyorum. Demir olarak deleviti sabah bi de ferifer diye olan var.

Kotu bir gun gecirdim kizlar cok mutsuzum. Tansiyonum 7 e 4 e dustu uzun bir sure kendimi kaybetmisim ve sayiklamisim canim annem cok korkmus. Bende kendome geldigimde cok uzuldum bebegim umarim iyidir. Doktora gitmek istemedim oyle mutsuzum. Yerimden kalkmak isteniyorum. Bugun birde astim atagi gecirdim. Insallah bir daha olmaz.

Bende 677 olan heterozigot. Folbiolü öğrendiğimden beri her akşam içiyorum. Demir olarak deleviti sabah bi de ferifer diye olan var.
Senin ki daha hafif düzeydeymiş ben devam edeyim şimdilik pazartesi başka bir doktora sorarım artık teşekkür ederim

Çok geçmiş olsun bi daha yasamazsin inş gorunseydin keşke bi Dr yada tlfnla ulassaydin

Ahhh kuzum cok gecmis olsun yaaa iyidir melegin korkma sen toparlanmaya calis sen iyi olursan meleginde iyi olur bugun dinlen guzel guzel yorulma tekrar gecmis olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…