- 5 Nisan 2013
- 793
- 1.868
- 313
- Konu Sahibi Ikra meyra
-
- #15.921
Günaydın kızlar. Yerim ben onu ne kadar tatlıymış inşallah sağlıkla giydirmek nasip olur canım
İlk doğumum normaldi ve kısa sürdü.Tabi ki acı vardı ama mutlaka her kadının yaşaması gereken bir deneyim.Muhteşem bir duygu.İnşallah bu da sağlıkla ve hayırlısıyla normal olur.Hiç korkmayın.İnanılmaz konforlu hemen ayağa kalkıyorsun ve kimseye muhtaç olmuyorsun.Ben normal doğurduysam daha neleri başarırım.Acayip de bir güç ve özgüven geliyo insana.KIZLAR BİRAZ ERKEN SORULAN BİR SORU OLACAK AMA SORMAK İSTİYORUM... ŞUAN NORMAL DOĞUM MU SEZERYAN MI DÜŞÜNÜYORSUNUZ HERŞEY YOLUNDA GİDERSE (ZORUNLU SEZERYAN DEMEZLLERSE) ?
Cok guzel ayakkabilar canim.minnak ayaklarina cok yakisir.Kızlar dün hastaneye gitmiştim ya rapor almaya doktor da cinsiyetini söyledi eşim aradı hemen yok dedim muayene etmedi rapor verdi sadece hemen şu patikleri aldım paketledim eve geldiğinde size hediye aldım dedim oğlumla ikisi ne verdim sonra videoya çektim tepkilerini çok güzel bir anı oldu eşim görünce çok komikti...
ilk cocukmuydu senin.ne güzel ya ben hiç hissetmiyorum hareketlerini.
Ilk cocukda ben de gec hissettim.ikincide biraz daha erken 3. Daha erken hissettim.hamilelik sayisi arttikca daha cok tecrube kazaniyor insan.Cinsiyeti belli cok erken hissetmeye baslamissiniz seyirme olabilir mi hissettiğiniz erkek cocuklari erken baslar kipirdamaya derler bende ilk defa pazar günü dokunma seklinde hissettim kizimda ya tecrübesizlikten bikmiyorduk ne oldugunu 19.haftada hissetmistim
Bennnnnn....Normal doğumcuya çıkcak adım artık.Ama süper bişey yaaaaa napim..Her fırsatta tavsiye ediyorum herkese.normal doğum yapan var mı aranız da arkadaşlar ? :)
15 gün önce şiddetli kanamam oldu Can'ım hastanede yattım .hematom var rahimdeMerhaba, geçmiş olsun. Neden sürekli yatmak zorundasınız?
Canım ben cuma yada cmts gitcem az kaldı artık merakım azaldı sanki ilk zamanlar gibi değilim. Erkekde olsa kızda olsa farketmez inşallah sağlıklı olur. Kız olursa Dilruba erkek olursa mehmet giray olcak kesinleştirdik artık. Hafta sonu annem taşınacak size hemen hastane haberi veremeyebilirim çünkü hastaneden oraya gitcez hemen. Müsait olduğum zaman yazarım ama. Sende gönlündeki haberi alırsın inşallah canım. İçime kız sevgiside düştü galiba benim kız olcak tahminim öyle.My moonlight hosgeldin canim, nasilsin ?
Ben bugun yine gitcem doktora, dayanamıyorum, hadi kalk sen de git
Normal dogum gibisi yoktur tabi.sezeryan sonrasi acilar cok kotu.sezeryandan sonra gelip gelip karnina bastirmalar cook kotu.dikis yerlerinin acisi.Bennnnnn....Normal doğumcuya çıkcak adım artık.Ama süper bişey yaaaaa napim..Her fırsatta tavsiye ediyorum herkese.
enseden geliyosa tansiyon da olabilir canım.baktırdın mı hiç.Boyun düzleşmesi kulunç..Bir sürü şey var.Fizik tedaviye de git.egzersiz falan verir belki.Ayy kızlar ölüyorum artık bu baş ağrısına dayanamıycam hergün insanın başı ağrımı mahvoldum bu nasıl bişeydir  enseden geliyor ağrım hiç geçmiyor haftalardır böyle ne yapcam ben benim gibi olan var mı?
Çok güzel heyecanlar bunlar araştırmalarına istersen biz tecrübeli anneler yardımcı oluruz uzmanlaştık artık :)almasan da araştırmaya, bakmaya başlayabilirsin, aklında fikir olur çabucak alırsın, benimki ilk gebelik herşeyi araştırmam gerekiyor, ne tarz beşik almalı, bebek arabası nasıl olmalı, nerede daha uyguna bulabilirim, çok ağırlaşmadan aklımda fikir olsun istiyorum
GuNaydin tatlim hosgeldin kuzu iyisin degilmi canim :)Günaydın kızlar. Yerim ben onu ne kadar tatlıymış inşallah sağlıkla giydirmek nasip olur canım
Hastane yakinsa erkenden isinde bitiyor git git canim 15+2 oldun degilmi ogrenirsin tatlim :)Yaa gideyim dimi, olacakla öleceğe care yok
Evet ayin 30daki randevuda baya buyur bebisin canim git bence bekleme o kadar canim 17+3 oooo cok var daha tatlim :)Kiz randevu aliyim bari ayin 30 una dur
Canım evdeyim gece 12.30 da eve geldim çok yoruldum dün bacaklarım çok ağrıdı. Sabaha kadar ara ara kramp girdi eşimi kaldırdım masaj yaptı sağolsun. Şimdi ayaklarımı uzattım yatıyorum yarında anneme gitcem yardıma bebiş çok iyi maşallah çok hareketli takla atıyo galiba çok hareket ediyo karnımda iyice göbüş çıktı ve hareketler iyice hissediliyor. Sende durumlar nasılGuNaydin tatlim hosgeldin kuzu iyisin degilmi canim :)
Ben de %100 kiz diyorum benimkine ama yine de bi merak :)Canım ben cuma yada cmts gitcem az kaldı artık merakım azaldı sanki ilk zamanlar gibi değilim. Erkekde olsa kızda olsa farketmez inşallah sağlıklı olur. Kız olursa Dilruba erkek olursa mehmet giray olcak kesinleştirdik artık. Hafta sonu annem taşınacak size hemen hastane haberi veremeyebilirim çünkü hastaneden oraya gitcez hemen. Müsait olduğum zaman yazarım ama. Sende gönlündeki haberi alırsın inşallah canım. İçime kız sevgiside düştü galiba benim kız olcak tahminim öyle.
Evet canim 15+2 oldu bugun, ilcede calisiyorum ben, burdaki devlet hastanesine gitcem, soyler mi sence bu haftada cinsiyeti ?Hastane yakinsa erkenden isinde bitiyor git git canim 15+2 oldun degilmi ogrenirsin tatlim :)
15 gün önce şiddetli kanamam oldu Can'ım hastanede yattım .hematom var rahimdeyatıyorum
Aaaa cok sevindim hissetmene canim bende gobus cikti ama hareket hissetmiyorum tatlim ama sertlesme oluyor niye oldugunu cozemedim ama ikiz gebeliklerde oldugunu soyluyor bilemicem bende bu hafta gidip gitmeme arasinda kaldim haftaya sali az kaldi 15+2 ve 14+6 olduk sukur tatlim birde goguslerim aldi basini gidiyorCanım evdeyim gece 12.30 da eve geldim çok yoruldum dün bacaklarım çok ağrıdı. Sabaha kadar ara ara kramp girdi eşimi kaldırdım masaj yaptı sağolsun. Şimdi ayaklarımı uzattım yatıyorum yarında anneme gitcem yardıma bebiş çok iyi maşallah çok hareketli takla atıyo galiba çok hareket ediyo karnımda iyice göbüş çıktı ve hareketler iyice hissediliyor. Sende durumlar nasıl
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?