bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
KIZLAR BİRAZ ERKEN SORULAN BİR SORU OLACAK AMA SORMAK İSTİYORUM... ŞUAN NORMAL DOĞUM MU SEZERYAN MI DÜŞÜNÜYORSUNUZ HERŞEY YOLUNDA GİDERSE (ZORUNLU SEZERYAN DEMEZLLERSE) ?
İlk doğumum normaldi ve kısa sürdü.Tabi ki acı vardı ama mutlaka her kadının yaşaması gereken bir deneyim.Muhteşem bir duygu.İnşallah bu da sağlıkla ve hayırlısıyla normal olur.Hiç korkmayın.İnanılmaz konforlu hemen ayağa kalkıyorsun ve kimseye muhtaç olmuyorsun.Ben normal doğurduysam daha neleri başarırım.Acayip de bir güç ve özgüven geliyo insana.

Cok guzel ayakkabilar canim.minnak ayaklarina cok yakisir.
ne güzel ya ben hiç hissetmiyorum hareketlerini.
ilk cocukmuydu senin.
Ilk cocukda ben de gec hissettim.ikincide biraz daha erken 3. Daha erken hissettim.hamilelik sayisi arttikca daha cok tecrube kazaniyor insan.
Suanki butun belirilerim oglumunkine benziyor ama doktor kiza benzetti hayirlisi bakalim.oglumda var kizimda var nasip artik.

Benim gibi 3. Aydan sonra mide bulantisi baslayan varmi.bazi kokular beni mahvediyor hadi lavoboya....

My moonlight hosgeldin canim, nasilsin ?
Ben bugun yine gitcem doktora, dayanamıyorum, hadi kalk sen de git
Canım ben cuma yada cmts gitcem az kaldı artık merakım azaldı sanki ilk zamanlar gibi değilim. Erkekde olsa kızda olsa farketmez inşallah sağlıklı olur. Kız olursa Dilruba erkek olursa mehmet giray olcak kesinleştirdik artık. Hafta sonu annem taşınacak size hemen hastane haberi veremeyebilirim çünkü hastaneden oraya gitcez hemen. Müsait olduğum zaman yazarım ama. Sende gönlündeki haberi alırsın inşallah canım. İçime kız sevgiside düştü galiba benim kız olcak tahminim öyle.

Bennnnnn....Normal doğumcuya çıkcak adım artık.Ama süper bişey yaaaaa napim..Her fırsatta tavsiye ediyorum herkese.
Normal dogum gibisi yoktur tabi.sezeryan sonrasi acilar cok kotu.sezeryandan sonra gelip gelip karnina bastirmalar cook kotu.dikis yerlerinin acisi.
Insallah herkese normal dogum yapmak nasip olur.sanci insani korkutmasin.dayanilmayacak bir aci degil sanci

enseden geliyosa tansiyon da olabilir canım.baktırdın mı hiç.Boyun düzleşmesi kulunç..Bir sürü şey var.Fizik tedaviye de git.egzersiz falan verir belki.

Çok güzel heyecanlar bunlar araştırmalarına istersen biz tecrübeli anneler yardımcı oluruz uzmanlaştık artık :)

GuNaydin tatlim hosgeldin kuzu iyisin degilmi canim :)
Canım evdeyim gece 12.30 da eve geldim çok yoruldum dün bacaklarım çok ağrıdı. Sabaha kadar ara ara kramp girdi eşimi kaldırdım masaj yaptı sağolsun. Şimdi ayaklarımı uzattım yatıyorum yarında anneme gitcem yardıma bebiş çok iyi maşallah çok hareketli takla atıyo galiba çok hareket ediyo karnımda iyice göbüş çıktı ve hareketler iyice hissediliyor. Sende durumlar nasıl

Ben de %100 kiz diyorum benimkine ama yine de bi merak :)
Kesinlestirmek istiyorum...
Hemen haber vermeye calis lutfen,.merakta birakma bizi :)

15 gün önce şiddetli kanamam oldu Can'ım hastanede yattım .hematom var rahimde yatıyorum

Çok çok geçmiş olsun, acil şifalar dilerim. Ben de sürekli yatıyorum. Benim de sürekli lekelenmelerim ve kanamalarım oldu. Plasenta aşağıdaymış, bu sebeple oluyormuş. En iyi ihtimalle 21. haftaya kadar sürekli yatmam gerekiyor. Allah yardımcımız olsun, sağlıkla alalım yavrularımızı kucaklarımıza. Sizinkinin ne zaman düzeleceğiyle ilgili bir bilginiz var mı?

Aaaa cok sevindim hissetmene canim bende gobus cikti ama hareket hissetmiyorum tatlim ama sertlesme oluyor niye oldugunu cozemedim ama ikiz gebeliklerde oldugunu soyluyor bilemicem bende bu hafta gidip gitmeme arasinda kaldim haftaya sali az kaldi 15+2 ve 14+6 olduk sukur tatlim birde goguslerim aldi basini gidiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…