- 23 Eylül 2014
- 10.859
- 13.197
- 298
- Konu Sahibi Ikra meyra
-
- #15.941
Tüm sonuçların güzel çıkar inşallah canımKızlar Günaydın :) bugün yeni doktoruma gideceğim bu 3. Doktorumarım bu kez memnun olurum içime siner devam ederim kızlar.
Bugün sat a göre 13+6 ama ultrason da 2-3 gün önde gidiyordu. Hatta geçen ense kalınlığı ölçülürken 1 hafta önde çıktı kızlar yani 14+6 olabilir usg ye göre. Acaba cinsiyeti belli olur mu? Çikolata yiyip gideceğim :)) inşallah belli olur artık çok merak ediyorum :))
Bi de devlet Hastanesine uğrayıp ikili sonucu mu alacağım inşallah kötü gelmez sonuç
Başladım yani biraz görmemişin çocuğu olmuş gibi davranıyorum hattakızlar bebek alışverişlerine başladınız mı?
Bence soyler tatlim rc et doktora cok merak ediyoruz dersen belki kirmaz yoksa soylemeyede bilir ama kardesimde sonra devlete gitmis devlette ogrendi oglundan sonra kizi olacagini :)Evet canim 15+2 oldu bugun, ilcede calisiyorum ben, burdaki devlet hastanesine gitcem, soyler mi sence bu haftada cinsiyeti ?
Gözün aydın canım Allah güle güle kullanmayı nasip eylesinKızlar dün hastaneye gitmiştim ya rapor almaya doktor da cinsiyetini söyledi eşim aradı hemen yok dedim muayene etmedi rapor verdi sadece hemen şu patikleri aldım paketledim eve geldiğinde size hediye aldım dedim oğlumla ikisi ne verdim sonra videoya çektim tepkilerini çok güzel bir anı oldu eşim görünce çok komikti...
KIZLAR BİRAZ ERKEN SORULAN BİR SORU OLACAK AMA SORMAK İSTİYORUM... ŞUAN NORMAL DOĞUM MU SEZERYAN MI DÜŞÜNÜYORSUNUZ HERŞEY YOLUNDA GİDERSE (ZORUNLU SEZERYAN DEMEZLLERSE) ?
AYNEN CANIM BENDE SERTLİK TAM BİKİNİ BÖLGESİNİN ORDAYDI ODA SAĞA SOLA HAREKET EDİYORDU ŞİMDİ GÖBEK DELİĞİNE DOĞRU YUKARI ÇIKTI SANIRIMYa bebeğin hareket olayını bende merak ediyorum tecrübeli anneler bi aydınlatın10 gündür arada elime sertlik geliyordu ama 2 gündür o sertliğin sağa sola gittiğini hissediyorum özellikle sırt üstü yattımda bakıyorum ilk yok gibi sonra bi kıpırtı oluyor sol tarafım beliriyor bu hareket normal olan dimi
Canım sertleşme bendede oluyor bazen yumuşuyor bazen sert karnım.senin hareketler garip olur galiba iki kese iki yandan değişik olur. Acaba hangisi hareket etti ilerde bilebilcekmisin? Benim göğüslerde biraz şişti ama hala 90ım şükür aman daha büyümesinler inşallah arasıra sızlıyor ama çok nadir. Bizde şu an 15+6 yızAaaa cok sevindim hissetmene canim bende gobus cikti ama hareket hissetmiyorum tatlim ama sertlesme oluyor niye oldugunu cozemedim ama ikiz gebeliklerde oldugunu soyluyor bilemicem bende bu hafta gidip gitmeme arasinda kaldim haftaya sali az kaldi 15+2 ve 14+6 olduk sukur tatlim birde goguslerim aldi basini gidiyor
Hosgeldim tatlim nasilsin bebis nasil cinsiyetini ogrendinmi bulantilar devammi :)sibelce0 beni etiketleyerek bilgilerinizi paylasmamissiniz bu nedenlede listeye eklenmemissiniz. Lütfen Bilgilerinizi beni etiketleyerek paylasin.
Bu listeye girmek isteyen tüm arkadaslar icin gecerli, onca mesaj arasinda eklenmek isteyenleri bulmak cok zor.
AYNEN CANIM BENDE SERTLİK TAM BİKİNİ BÖLGESİNİN ORDAYDI ODA SAĞA SOLA HAREKET EDİYORDU ŞİMDİ GÖBEK DELİĞİNE DOĞRU YUKARI ÇIKTI SANIRIM
Gidip bi sansimi denicem bakalim, insaallah ogrenebilirim, insaallah yine bagdas kurmamistir benim yaramaz :)Bence soyler tatlim rc et doktora cok merak ediyoruz dersen belki kirmaz yoksa soylemeyede bilir ama kardesimde sonra devlete gitmis devlette ogrendi oglundan sonra kizi olacagini :)
EVET AYNEN ÖYLEYDİ BENİMDE BU ARA HİSSEDERİZ ARTIK HERALDE YABen hala bikini bölgesinde hissediyorum akşamları yatınca özellikle takip ediyorum bu şekilde hareketlenme. İlk başta elimle ararken şimdi hareketi hissediyorum elimi koyuyorum hemen oraya belirgin şekilde avuç içime geliyor
Karnim sertlesmiyor tatlim bebekler yapiyor belli esim farkt etti sirt ustu uzandigimda oluyor bende korkmaya basladim ayy ikiside ayni anda yapiyor tamda rahmin orda yukari sertlesme oluyor iki topak bir sey var icimde :)Canım sertleşme bendede oluyor bazen yumuşuyor bazen sert karnım.senin hareketler garip olur galiba iki kese iki yandan değişik olur. Acaba hangisi hareket etti ilerde bilebilcekmisin? Benim göğüslerde biraz şişti ama hala 90ım şükür aman daha büyümesinler inşallah arasıra sızlıyor ama çok nadir. Bizde şu an 15+6 yız
Tüm sonuçların güzel çıkar inşallah canımDoktor çok önemli ya, içine sinmeyince olmuyor.. Geçen işte bi tanesi az daha olmayan açıklığı dikecekti bende cinsiyeti de öğrenirsin inşallah, güzel haberler bekliyoruz :)
Başladım yani biraz görmemişin çocuğu olmuş gibi davranıyorum hattabide ilk torun, annemler de sürekli bişeyler alıyor, yarı eşyasını aldık galiba
Hosgeldim tatlim nasilsin bebis nasil cinsiyetini ogrendinmi bulantilar devammi :)
EVET AYNEN ÖYLEYDİ BENİMDE BU ARA HİSSEDERİZ ARTIK HERALDE YA
BENİMDE SABAHTAN KONTROL ARTIK CİNSİYETE DE KESİN DER İNŞALLAHYarın kontrolümüz var bakalım doktora anlatacağım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?