bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Tüm sonuçların güzel çıkar inşallah canım Doktor çok önemli ya, içine sinmeyince olmuyor.. Geçen işte bi tanesi az daha olmayan açıklığı dikecekti bende cinsiyeti de öğrenirsin inşallah, güzel haberler bekliyoruz :)

kızlar bebek alışverişlerine başladınız mı?
Başladım yani biraz görmemişin çocuğu olmuş gibi davranıyorum hatta bide ilk torun, annemler de sürekli bişeyler alıyor, yarı eşyasını aldık galiba

Evet canim 15+2 oldu bugun, ilcede calisiyorum ben, burdaki devlet hastanesine gitcem, soyler mi sence bu haftada cinsiyeti ?
Bence soyler tatlim rc et doktora cok merak ediyoruz dersen belki kirmaz yoksa soylemeyede bilir ama kardesimde sonra devlete gitmis devlette ogrendi oglundan sonra kizi olacagini :)

Gözün aydın canım Allah güle güle kullanmayı nasip eylesin

kızlar şuan ayvayı nerede bulabilirim, ankarada özellikle, bir de buzluğa atsam çürümeden sonra da yiyebilir miyim

KIZLAR BİRAZ ERKEN SORULAN BİR SORU OLACAK AMA SORMAK İSTİYORUM... ŞUAN NORMAL DOĞUM MU SEZERYAN MI DÜŞÜNÜYORSUNUZ HERŞEY YOLUNDA GİDERSE (ZORUNLU SEZERYAN DEMEZLLERSE) ?

Allah izin verirse ben de normal doğum istiyorum
Kasılmalar esnasında belki ağrı olabilir ama onu da azaltmak için teknikler var.
İnşallah Allah sağ salim kucağımıza almayı nasip eder.

Ya bebeğin hareket olayını bende merak ediyorum tecrübeli anneler bi aydınlatın 10 gündür arada elime sertlik geliyordu ama 2 gündür o sertliğin sağa sola gittiğini hissediyorum özellikle sırt üstü yattımda bakıyorum ilk yok gibi sonra bi kıpırtı oluyor sol tarafım beliriyor bu hareket normal olan dimi

AYNEN CANIM BENDE SERTLİK TAM BİKİNİ BÖLGESİNİN ORDAYDI ODA SAĞA SOLA HAREKET EDİYORDU ŞİMDİ GÖBEK DELİĞİNE DOĞRU YUKARI ÇIKTI SANIRIM

Canım sertleşme bendede oluyor bazen yumuşuyor bazen sert karnım.senin hareketler garip olur galiba iki kese iki yandan değişik olur. Acaba hangisi hareket etti ilerde bilebilcekmisin? Benim göğüslerde biraz şişti ama hala 90ım şükür aman daha büyümesinler inşallah arasıra sızlıyor ama çok nadir. Bizde şu an 15+6 yız

Hosgeldim tatlim nasilsin bebis nasil cinsiyetini ogrendinmi bulantilar devammi :)

AYNEN CANIM BENDE SERTLİK TAM BİKİNİ BÖLGESİNİN ORDAYDI ODA SAĞA SOLA HAREKET EDİYORDU ŞİMDİ GÖBEK DELİĞİNE DOĞRU YUKARI ÇIKTI SANIRIM

Ben hala bikini bölgesinde hissediyorum akşamları yatınca özellikle takip ediyorum bu şekilde hareketlenme. İlk başta elimle ararken şimdi hareketi hissediyorum elimi koyuyorum hemen oraya belirgin şekilde avuç içime geliyor

Bence soyler tatlim rc et doktora cok merak ediyoruz dersen belki kirmaz yoksa soylemeyede bilir ama kardesimde sonra devlete gitmis devlette ogrendi oglundan sonra kizi olacagini :)
Gidip bi sansimi denicem bakalim, insaallah ogrenebilirim, insaallah yine bagdas kurmamistir benim yaramaz :)

EVET AYNEN ÖYLEYDİ BENİMDE BU ARA HİSSEDERİZ ARTIK HERALDE YA

Karnim sertlesmiyor tatlim bebekler yapiyor belli esim farkt etti sirt ustu uzandigimda oluyor bende korkmaya basladim ayy ikiside ayni anda yapiyor tamda rahmin orda yukari sertlesme oluyor iki topak bir sey var icimde :)

ben şok. Özlem Dr. Sana açıklık var demişti dimi. Yokmuymuş birde dikelim istersen demişti yuh yaa o doktor gözümde iyice tescillendi artık vallahi allah hastalarına yardım etsin. Sanada geçmiş olsun canım

Hosgeldim tatlim nasilsin bebis nasil cinsiyetini ogrendinmi bulantilar devammi :)

hosbulduk canim, biraz daha iyiyim ama bulantilarim henüz tam gecmis degil
Bebis yaramaz cikti iki hafta önceki randevuda sirtini döndü bize o nedenle cinsiyetini ögrenemedik

sen nasilsin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…