bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Çocukların arasında 6 yıldan fazla olursa çocukların paylaşımı olmuyormuş Benim oğlan 7 yaşında çocuk doğduktan 1 ay sonra 8 olacak geç kaldık vallahi
Sen geç kaldiysan ben napim acaba 2. Doğana kadar oğlum 13 yaşında olacak cooook ara verdim nasıl bi ilişkileri olacak çok merak ediyorum

arkadaslar ılıskı konusunda napıosunuz... hıc olmadı bızım daha. esım de korkuyo bende. 3 dusugumuz var bızım ama 4 aylık olduk bıse olmaz artık dıe dusunuyorum
bizim 11. haftaya kadar yasaktı.doktor risk yok dedi.risk geçti diye bi kere ilişki oldu.ilişki sonrasında biraz lekenlenmem oldu.eşim de daha dedi sana elimi bile sürmem.Kankayız galiba doğuma kadar.Baya korktuk.Oğlumda sık olmasa da 9 ay devam ettik.Ama bu gebelik farklı sürüyo.

Çocukların arasında 6 yıldan fazla olursa çocukların paylaşımı olmuyormuş Benim oğlan 7 yaşında çocuk doğduktan 1 ay sonra 8 olacak geç kaldık vallahi

Paylaşım olmaz olur mu, benim de kardeşimle aramda 8 yaş var. Yarı çocuğum gibi hissediyorum. Anne babamdan daha yakınız birbirimize. Çocuklukta belki daha az paylaşımınız oluyor. Ama biraz büyüdükçe her şey daha oturuyor. Hiç dert etmeyin

arkadaslar ılıskı konusunda napıosunuz... hıc olmadı bızım daha. esım de korkuyo bende. 3 dusugumuz var bızım ama 4 aylık olduk bıse olmaz artık dıe dusunuyorum
Oğlumdada şimdide hiç ilişkide bulunmadık iyi kide bulunmamışım çünkü bu kanama olayında hangi doktora gitsem ilk sordukları soru cinsel ilişkide mi bulundunuz oldu ? Yanı yapılmasında bir sakınca yoksa bir kanama yada tehlike olunca niye ilk bu soru soruluyor dimi ?

Bennnnnn....Normal doğumcuya çıkcak adım artık.Ama süper bişey yaaaaa napim..Her fırsatta tavsiye ediyorum herkese.
ay benimde olsun öyle olsun Allah nasip ederse normal olsun daha sağlıklı olsun

ben sağlık açısından normal istiyorum. delik deşik olmuyorsun... ufak bi yırtıkla bütün olay bitiyor...

kesinlikle katılıyorum benimde ablamla aramda 9 yaş abimlede 7 yaş var ve gayette aramız iyi belli bir yaşı geçtikten sonra yaş sorun olmuyor kesinlikle

ayyy ne güzel geldi dediğiniz şey hoşuma gitti özgüven geldi cidden bana dua edin normal doğuma uygun olayımda normal doğurayım :)

nasıl bi teknik var acaba onu söyler misiniz bilinçlenmek lazım ... merak ettim
Prenses normal doğum talep edebilirsiniz çok acısız ve sağlıklı epiduralli normal doğum diyedir geçiyor .istemiştim yaptırmak bana nasip olmadı sezeryan yapıldı ama önerdiğim tüm arkadaşlar %100 memnun kaldı

nasıl bi teknik var acaba onu söyler misiniz bilinçlenmek lazım ... merak ettim
Nefes alıp verme ve egzersiz daha doğrusu pozisyon teknikleri var ve sıcak su filan da rahatlatıyormuş. Şimdi mobilden girdiğim için bakamıyorum ama internette bilgiler ve videolar var ve özellikle büyük şehirlerde gebe eğitimleri oluyor bu konularla ilgili.

Epidural için belli cm'de açıklık olması lazım ve her zaman tamamen kesmiyor ağrıyı maalesef.

Son düzenleme:
AH CANIM O HATAYI BEN YAPTIM OĞLUMLA KARDEŞİNİN ARASINDA 13 YAŞ OLUCAK Bİ NEVİ ABİ BABA GB OLUCAK KARDEŞİNE FAZLA ARA VERMEMEK LAZIM KARDEŞ ŞART YENİ ANLADIM
Zaman'la o yaş farkı kapanır arkadaşım sıkmayalım Canımızı rabnim çok şükür nasip etti şimdi eşim üçüncüyle ikincinin arasını açmayalım bari diyor.oldu diyorum başka işim yok durmadan doğurayım ben

Çok güzel heyecanlar bunlar araştırmalarına istersen biz tecrübeli anneler yardımcı oluruz uzmanlaştık artık :)
iyi olur valla şuan ne kadar almam gerektiğini kestiremiyorum
mesela yeni doğanın ne kadar kıyafeti olmalı, evin sıcaklığı iyiyse kısa kollu çıtçıtlı badi ilk 3 ayda giydirilebilir mi:)

bunu bi araştıracağım epidural belden iğne vurularak yapılan benden aşağısı uyuşturulan doğum olarak geçiyor sanırım onuda iğnesi riskli diyorlar ama sonuçta acısı az olan neyse araştırmak lazım :)

sporu bende duydum plates tarzında hamileler için özel sporlar varmış.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…