- 11 Eylül 2014
- 1.044
- 1.090
- 133
- 34
- Konu Sahibi Ikra meyra
-
- #16.021
gectıgımız cuma soylemedıler. bu cuma da ankaraya gıdıorum orda bı randevu aldım bakalım ıns soylerler ogrenemezsem ozele gıdıcemYarin git ogrenirsin tatlim 16 haftadasin artik
Hadi merak ediyorum seninkini inşallah paradır. Sende paşa isteyip kız hissedenlerdensin sonuç ne olcek bakalımKizlar cok heyecanliyim, 1 saat sonra cinsiyetimizi ogrenmis olabilirim :)
ben de baslayalım istiyorum amaaaBanada yasakti biz yeni basladik canim artik sorun olmaz rahim yukari cikti artik tatlim
Sen geç kaldiysan ben napim acabaÇocukların arasında 6 yıldan fazla olursa çocukların paylaşımı olmuyormuş Benim oğlan 7 yaşında çocuk doğduktan 1 ay sonra 8 olacak geç kaldık vallahi
bizim 11. haftaya kadar yasaktı.doktor risk yok dedi.risk geçti diye bi kere ilişki oldu.ilişki sonrasında biraz lekenlenmem oldu.eşim de daha dedi sana elimi bile sürmem.Kankayız galiba doğuma kadar.Baya korktuk.Oğlumda sık olmasa da 9 ay devam ettik.Ama bu gebelik farklı sürüyo.arkadaslar ılıskı konusunda napıosunuz... hıc olmadı bızım daha. esım de korkuyo bende. 3 dusugumuz var bızım ama 4 aylık olduk bıse olmaz artık dıe dusunuyorum
Canim benim siklusum 26 gun, 12 subatta yumurtladim ben, 12 ve 14 subatta iliski oldu, bakalim sonuc ne olmusBir birimize yakin gunler cok merak ettim canim guzel haberler tatlim :) siklusun kac gun canim benim 28-29 gun suruyor
Kesin kiz canim biliyorumHadi merak ediyorum seninkini inşallah paradır. Sende paşa isteyip kız hissedenlerdensin sonuç ne olcek bakalım
Çocukların arasında 6 yıldan fazla olursa çocukların paylaşımı olmuyormuş Benim oğlan 7 yaşında çocuk doğduktan 1 ay sonra 8 olacak geç kaldık vallahi
nasıl bi teknik var acaba onu söyler misiniz bilinçlenmek lazım ... merak ettimAllah izin verirse ben de normal doğum istiyorum
Kasılmalar esnasında belki ağrı olabilir ama onu da azaltmak için teknikler var.
İnşallah Allah sağ salim kucağımıza almayı nasip eder.
Oğlumdada şimdide hiç ilişkide bulunmadık iyi kide bulunmamışım çünkü bu kanama olayında hangi doktora gitsem ilk sordukları soru cinsel ilişkide mi bulundunuz oldu ? Yanı yapılmasında bir sakınca yoksa bir kanama yada tehlike olunca niye ilk bu soru soruluyor dimi ?arkadaslar ılıskı konusunda napıosunuz... hıc olmadı bızım daha. esım de korkuyo bende. 3 dusugumuz var bızım ama 4 aylık olduk bıse olmaz artık dıe dusunuyorum
ay benimde olsun öyle olsun Allah nasip ederse normal olsun daha sağlıklı olsunBennnnnn....Normal doğumcuya çıkcak adım artık.Ama süper bişey yaaaaa napim..Her fırsatta tavsiye ediyorum herkese.
Paylaşım olmaz olur mu, benim de kardeşimle aramda 8 yaş var. Yarı çocuğum gibi hissediyorum. Anne babamdan daha yakınız birbirimize. Çocuklukta belki daha az paylaşımınız oluyor. Ama biraz büyüdükçe her şey daha oturuyor. Hiç dert etmeyin
ayyy ne güzel geldi dediğiniz şey hoşuma gitti özgüven geldi cidden bana dua edin normal doğuma uygun olayımda normal doğurayım :)İlk doğumum normaldi ve kısa sürdü.Tabi ki acı vardı ama mutlaka her kadının yaşaması gereken bir deneyim.Muhteşem bir duygu.İnşallah bu da sağlıkla ve hayırlısıyla normal olur.Hiç korkmayın.İnanılmaz konforlu hemen ayağa kalkıyorsun ve kimseye muhtaç olmuyorsun.Ben normal doğurduysam daha neleri başarırım.Acayip de bir güç ve özgüven geliyo insana.
Prenses normal doğum talep edebilirsiniz çok acısız ve sağlıklı epiduralli normal doğum diyedir geçiyor .istemiştim yaptırmak bana nasip olmadı sezeryan yapıldı ama önerdiğim tüm arkadaşlar %100 memnun kaldınasıl bi teknik var acaba onu söyler misiniz bilinçlenmek lazım ... merak ettim
Nefes alıp verme ve egzersiz daha doğrusu pozisyon teknikleri var ve sıcak su filan da rahatlatıyormuş. Şimdi mobilden girdiğim için bakamıyorum ama internette bilgiler ve videolar var ve özellikle büyük şehirlerde gebe eğitimleri oluyor bu konularla ilgili.nasıl bi teknik var acaba onu söyler misiniz bilinçlenmek lazım ... merak ettim
Epidural için belli cm'de açıklık olması lazım ve her zaman tamamen kesmiyor ağrıyı maalesef.Prenses normal doğum talep edebilirsiniz çok acısız ve sağlıklı epiduralli normal doğum diyedir geçiyor .istemiştim yaptırmak bana nasip olmadı sezeryan yapıldı ama önerdiğim tüm arkadaşlar %100 memnun kaldı
Zaman'la o yaş farkı kapanır arkadaşım sıkmayalım Canımızı rabnim çok şükür nasip etti şimdi eşim üçüncüyle ikincinin arasını açmayalım bari diyor.oldu diyorum başka işim yok durmadan doğurayım benAH CANIM O HATAYI BEN YAPTIM OĞLUMLA KARDEŞİNİN ARASINDA 13 YAŞ OLUCAK Bİ NEVİ ABİ BABA GB OLUCAK KARDEŞİNE FAZLA ARA VERMEMEK LAZIM KARDEŞ ŞART YENİ ANLADIM
iyi olur valla şuan ne kadar almam gerektiğini kestiremiyorumÇok güzel heyecanlar bunlar araştırmalarına istersen biz tecrübeli anneler yardımcı oluruz uzmanlaştık artık :)
bunu bi araştıracağım epidural belden iğne vurularak yapılan benden aşağısı uyuşturulan doğum olarak geçiyor sanırım onuda iğnesi riskli diyorlar ama sonuçta acısı az olan neyse araştırmak lazım :)Prenses normal doğum talep edebilirsiniz çok acısız ve sağlıklı epiduralli normal doğum diyedir geçiyor .istemiştim yaptırmak bana nasip olmadı sezeryan yapıldı ama önerdiğim tüm arkadaşlar %100 memnun kaldı
Nefes alıp verme ve egzersiz daha doğrusu pozisyon teknikleri var ve sıcak su filan da rahatlatıyormuş. Şimdi mobilden girdiğim için bakamıyorum ama internette bilgiler ve videolar var ve özellikle büyük şehirlerde gebe eğitimleri oluyor bu konularla ilgili.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?