bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
KIZLAR BİRAZ ERKEN SORULAN BİR SORU OLACAK AMA SORMAK İSTİYORUM... ŞUAN NORMAL DOĞUM MU SEZERYAN MI DÜŞÜNÜYORSUNUZ HERŞEY YOLUNDA GİDERSE (ZORUNLU SEZERYAN DEMEZLLERSE) ?
Hamile kalana kadar kesinlikle sezeryan olurum diodum cekiniodum normal dogumdan. Hamile kaldiktan sonra boyle hemen kendini toparliomussun fln ya normal dogumu dusunmeye basladim. Ama hala tirsiyorum dusundukce. Panik atak var bende panikleyip beceremem gibime gelio :)

Arkadaslar bişi sorucam
kasık ve bel agrısından baya kötüyüm bgn iş yerindeyim uzanamıyorumda.
baya sancım var.

kanama olmadığı sürece korkmamam gerek dimi.

Bence inanma derim 2 yil ara verip normal doguranlarda var tatlim sen 13 sene gecmis diyorsun bence dusun derim benim ikiz olmasaydi normal dusunuyordum 7 yil ara verdim bende kismet boyleymis nasip
BİLMİYORUM CANIM YA DR ÖYLE DEDİ DİYE AKLIM KARIŞTI EĞİTİM HASTANELERİ BİLE YAPMAZ DEDİ BANA

aman panikleyecek ne var sanki milletin anlattığına göre 2 sancı çekeceksin bi ıkınacaksın oldu bitti işte anlatırken ne kolay dimi bende öyle evlenmeden önce eşime hep sezeryan diyordum şimdi normal istiyorum..bıçak altına yatmak beni korkutuyor.

Yaaaa niye söylemediği bebiş kocaman olmuştur doktor gıcık bence başka birine daha git haftaya. Neyse sağlıklıyım canım çok şükür öğrenirsin cinsiyetine. Kaç gr bo yu kaç söylemedim usg atsana

Arkadaslar bişi sorucam
baya sancım var.

valla canım ağrının şiddetini ve nasıl bi ağrı olduğunu sen biliyorsun bence yinede bir doktora git derim önemli bişeyde olabilir...

baska doktora gidersin canim haftaya.bazi doktorlar ne hikmetse soylemiyor anneyi dusunen yok.
Arkadaslar bişi sorucam
baya sancım var.

Canim 2 hamileligimde kasik ve bel agrisindan ibaretti.cok agrirdi kasigim yol yuruyemzdim.haftalr ilerledikce daha da artardi kasik agrim.bazi kadinlarin boyle olur.icin rahatlamazsa doktorunla gorus istersen

Çok ara vermemek en sağlıklı olanı bence en erken 2 en geç 5 yas Ideal diye düşünüyorum. :))

MAŞALLAH BİZE BİZDEKİ BÜYÜK CESARET RAHATA KAVUŞTUKTAN SONRA
Aynen :)) ilk bebek gibi olacak bizimki hep bu rahatlığımdan erteledim erteledim oğlum çok isteyince düşünüp başladık napalm sağlık olsun Rabbim hayırlı sağlıklı eli ayağı düzgün doğmasını nasip etsin. Abiler çok destek olur yine şanslı iyiyiz

cuma gunku benım halım ıste soylemıyolar yaaaaa.... ebn bu cuma ankarada bı doktora gtcem umarım soyler soylemesse ozele gtcem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…