- 16 Ocak 2014
- 956
- 894
- 53
- Konu Sahibi Ikra meyra
-
- #15.981
Bel agrisi erkek bebegede yorumluyorlar ne kadar dogru bilemicem tatlim gecmis olsun
Bence inanma derim 2 yil ara verip normal doguranlarda var tatlim sen 13 sene gecmis diyorsun bence dusun derim benim ikiz olmasaydi normal dusunuyordum 7 yil ara verdim bende kismet boyleymis nasipCANIM BEN NORMAL DOĞUM İSTİYORUM AMA İLK DOĞUMUM SEZARYAN OLDUĞU İÇİN BU DA ÖYLE OLUR SANIRIM AMA NORMAL DOĞUMU ÇOK İSTİYORUM GEÇENLERDE SORDUM DR DEVLETTEDE ÖZELDEDE YAPMAZLAR DEDİ AMA ZEYNEP KAMİLDE SON ZAMANLARDA YAPILIYORMUŞ AMA İMZA KARŞILIĞINDA DOĞUMUMDANDA 13 SENE GEÇMİŞ OLMASINA RAĞMEN RİSKLİ DEDDİ DR
Siklusun kac gun canim benim 29 gun bakalim nolcak yumlar ne zaman catladi bilmiyoruz tatlim alakasi varmi yum catlamadan 2 gun oncesi kiz yum catladigi gun iliski erkek diyorlar bilemicem dogrulugunu yine dogru olan rabbim bilirBenimde 27 Ocak sat ilişki günleri 8_10_13 Ocak canım cinsiyet muallak bakalım nolcak
Bencede medicana gitmemekte iyi yaparsın canım. Benim şaşırdığım şu eğer tamam dikin deseydin nereyi dikecekti merak ediyorum verilmiş sadakat varmış tatlım güler hanıma hiç gitmedim ama iyi yorumlar okudum sağlıkla kavuş bebişineSorma canım büyük konuşmak istemiyorum ama daha medicananın kapısından geçmem, heleki özlem hanımın7 mayısta Güler hanıma gittim en ufak bi açıklık yok dedi.. Hem sevindim hem şok oldum.. Zaten özlemin çok önemli bişey değilmiş gibi davranmasında bi bit yeniği vardı, artık operasyon parası için mi yaptı yoksa yanlış mı gördü bilemiycem bugün için tekrar çağırdı Güler hanım, enfeksiyon için kontrole.. İnşallah temiz çıkar sonuçlar dua edin kızlar
AY İNŞALLAH TEKRARDAN TADARIZ O DUYGUYU CANIM :) BENDE SANCI ÇEKEREK GİTTİM DR AKŞAM 9 DAN SABAH 10 KADAR SANCI ÇEKTİM ARTIK AÇILMA OLMAYINCA SEZARYENE ALDILAR BENİDE ANİ OLDU YANIYok canim aptal gibi korktum 11 agustos saat 7 de burda ol dedi dr 8 bucukta indirdiler ameliyathaneye ben salya sumuk tabi 9:14 de de adayi yanagima yapistirdilar
8-10-13 subatta oldu demi iliski 28 ocak satsa ocak olmaz demi canimBenimde 27 Ocak sat ilişki günleri 8_10_13 Ocak canım cinsiyet muallak bakalım nolcak
Ben cok heycanliyim ilk anneligim gibi canim bide esimle cok kavga ediyoruz beni anlamiyo hicAY İNŞALLAH TEKRARDAN TADARIZ O DUYGUYU CANIM :) BENDE SANCI ÇEKEREK GİTTİM DR AKŞAM 9 DAN SABAH 10 KADAR SANCI ÇEKTİM ARTIK AÇILMA OLMAYINCA SEZARYENE ALDILAR BENİDE ANİ OLDU YANI
Geçmiş olsun canım ben 4 kilo falan verdim doktor artık verme al dedi. Vinalac diye bi vitamin verdi zencefil özlüymüş grip ve mide bulantına iyi gelir dedi inan ki şıp diye kesildi ve iştahım açıldı. Daha dinçim işlerimi rahat yapıyorum bu ay kilo aldım inşallah çok almamışımdır. Cinsiyet cuma belli olcak inşallah canımhosbuldum canim, biraz daha iyiyim cok sükür ama bulantilarim hala devam ediyor.
Baya kötüydüm gectigimiz haftalarda, cep telefonuyla mesajlasirken bile midem bulaniyordu o nedenle foruma giremedim hic.
sen nasilsin? benimkinin cinsiyeti henüz belli degil, seninkinin?
AH CANIM O HATAYI BEN YAPTIM OĞLUMLA KARDEŞİNİN ARASINDA 13 YAŞ OLUCAK Bİ NEVİ ABİ BABA GB OLUCAK KARDEŞİNE FAZLA ARA VERMEMEK LAZIM KARDEŞ ŞART YENİ ANLADIMİnan düşünürsün canım emin ol çünkü benim kadar tek çocuk taraftarı yoktur herhalde ilk 4 sene mümkün değil yapmam dedim beşiğinden tut kıyafetlerine kadar herşeyini dağıttım ama sonra kendin için bir çocuk daha istemiyorsun Canının canı evladın için bir kardeş yoldaş istiyorsun... Sen benim gibi yapma arayı çok açma bizim aramızda 7 yaş olacak Allah izin verirse..
AYNEN CANIM BENİMDE OĞLUM VAR HEPİMİZ AYNI DUYGULARI YAŞIYORUZ SANIRIM İLK HAMİLELİĞİM GB HİSSEDİYORUM ÇOK HEYCANLI VE SABIRSIZIM RABBİM SAĞLICAKLA VERSİN KUCAKLARIMIZI BOŞ BIRAKMASINBen cok heycanliyim ilk anneligim gibi canim bide esimle cok kavga ediyoruz beni anlamiyo hic
CANIM TANSİYONUNU ÖLÇTÜNMÜ BENİMDE ENSEDEN GELİNCE TANSİYON FIRLAMIŞ OLUYO ALLAH KORUSUNAyy kızlar ölüyorum artık bu baş ağrısına dayanamıycam hergün insanın başı ağrımı mahvoldum bu nasıl bişeydir  enseden geliyor ağrım hiç geçmiyor haftalardır böyle ne yapcam ben benim gibi olan var mı?
Yanlış yazmışım canım 27 Ocak sat 8_10_13 Şubat ilişki siklus 30 benim canım8-10-13 subatta oldu demi iliski 28 ocak satsa ocak olmaz demi canim
Canım bende çok merak ediyordum doktor 1 ay sonra gel dedi ben 1 hafta öncesine randevu alacaktım eşim kızdı bekle kesin olsun dedi usg zararlı falan dedi bende kırıldım bekledim şimdi eski merakım kalmadı kız erkek sağlıklı olsun diyorum hayırlısı artık salıverdimBen cok heycanliyim ilk anneligim gibi canim bide esimle cok kavga ediyoruz beni anlamiyo hic
Degimler dogruysa oglun olucak yumurtlama gunu 15 -16 Gun oluyor tatlim ve 13 gun iliski yumurtlama gunun erkek bebek icin bakalim nolcek :)Yanlış yazmışım canım 27 Ocak sat 8_10_13 Şubat ilişki siklus 30 benim canım
Amin canımBencede medicana gitmemekte iyi yaparsın canım. Benim şaşırdığım şu eğer tamam dikin deseydin nereyi dikecekti merak ediyorum verilmiş sadakat varmış tatlım güler hanıma hiç gitmedim ama iyi yorumlar okudum sağlıkla kavuş bebişine
Benim kardeşim benden 10 yaş küçük ama böylede ayrı güzel oluyo kıskançlık olmuyo değişik bi sevgi oluyoAH CANIM O HATAYI BEN YAPTIM OĞLUMLA KARDEŞİNİN ARASINDA 13 YAŞ OLUCAK Bİ NEVİ ABİ BABA GB OLUCAK KARDEŞİNE FAZLA ARA VERMEMEK LAZIM KARDEŞ ŞART YENİ ANLADIM
Her dakika kanama mı oldu ?yoksa kahve akıntımı oldu ? Diye düşünmek çok zormuş biran önce hayal edipte yaşayamadıklarımı yaşamak istiyorumÇok çok geçmiş olsun, acil şifalar dilerim. Ben de sürekli yatıyorum. Benim de sürekli lekelenmelerim ve kanamalarım oldu. Plasenta aşağıdaymış, bu sebeple oluyormuş. En iyi ihtimalle 21. haftaya kadar sürekli yatmam gerekiyor. Allah yardımcımız olsun, sağlıkla alalım yavrularımızı kucaklarımıza. Sizinkinin ne zaman düzeleceğiyle ilgili bir bilginiz var mı?
AMİN CANIM İNŞALLAH KISA SÜREDE ATLATIRSINBen de öğleden sonra gidicem doktora.. Rabbim şifa versin canım.. Enfeksiyon hamilelikte tehlikeli imiş, bi an önce geçer inşallah
Hayırlısı canım inşallah.Degimler dogruysa oglun olucak yumurtlama gunu 15 -16 Gun oluyor tatlim ve 13 gun iliski yumurtlama gunun erkek bebek icin bakalim nolcek :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?