bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Bence inanma derim 2 yil ara verip normal doguranlarda var tatlim sen 13 sene gecmis diyorsun bence dusun derim benim ikiz olmasaydi normal dusunuyordum 7 yil ara verdim bende kismet boyleymis nasip

Benimde 27 Ocak sat ilişki günleri 8_10_13 Ocak canım cinsiyet muallak bakalım nolcak
Siklusun kac gun canim benim 29 gun bakalim nolcak yumlar ne zaman catladi bilmiyoruz tatlim alakasi varmi yum catlamadan 2 gun oncesi kiz yum catladigi gun iliski erkek diyorlar bilemicem dogrulugunu yine dogru olan rabbim bilir

Bencede medicana gitmemekte iyi yaparsın canım. Benim şaşırdığım şu eğer tamam dikin deseydin nereyi dikecekti merak ediyorum verilmiş sadakat varmış tatlım güler hanıma hiç gitmedim ama iyi yorumlar okudum sağlıkla kavuş bebişine

Yok canim aptal gibi korktum 11 agustos saat 7 de burda ol dedi dr 8 bucukta indirdiler ameliyathaneye ben salya sumuk tabi 9:14 de de adayi yanagima yapistirdilar
AY İNŞALLAH TEKRARDAN TADARIZ O DUYGUYU CANIM :) BENDE SANCI ÇEKEREK GİTTİM DR AKŞAM 9 DAN SABAH 10 KADAR SANCI ÇEKTİM ARTIK AÇILMA OLMAYINCA SEZARYENE ALDILAR BENİDE ANİ OLDU YANI

Offf canim cok skkin kizlar esimle atistik. 30 una randevu aldim dedim hayir dedi ne acelen var gostermiyor iste belli olmiycak bekleyeceksin dedi bende sinirlendim sen merak etmiyosan bende etmiyorum oyleyse dedim kapattim suratina. Ama durur muyum 20 haziran da olan randevuyu 13 üne cektim 1 hafta kâr dayim oh olsun

Geçmiş olsun canım ben 4 kilo falan verdim doktor artık verme al dedi. Vinalac diye bi vitamin verdi zencefil özlüymüş grip ve mide bulantına iyi gelir dedi inan ki şıp diye kesildi ve iştahım açıldı. Daha dinçim işlerimi rahat yapıyorum bu ay kilo aldım inşallah çok almamışımdır. Cinsiyet cuma belli olcak inşallah canım

AH CANIM O HATAYI BEN YAPTIM OĞLUMLA KARDEŞİNİN ARASINDA 13 YAŞ OLUCAK Bİ NEVİ ABİ BABA GB OLUCAK KARDEŞİNE FAZLA ARA VERMEMEK LAZIM KARDEŞ ŞART YENİ ANLADIM

Ben cok heycanliyim ilk anneligim gibi canim bide esimle cok kavga ediyoruz beni anlamiyo hic
AYNEN CANIM BENİMDE OĞLUM VAR HEPİMİZ AYNI DUYGULARI YAŞIYORUZ SANIRIM İLK HAMİLELİĞİM GB HİSSEDİYORUM ÇOK HEYCANLI VE SABIRSIZIM RABBİM SAĞLICAKLA VERSİN KUCAKLARIMIZI BOŞ BIRAKMASIN

CANIM TANSİYONUNU ÖLÇTÜNMÜ BENİMDE ENSEDEN GELİNCE TANSİYON FIRLAMIŞ OLUYO ALLAH KORUSUN

Ben cok heycanliyim ilk anneligim gibi canim bide esimle cok kavga ediyoruz beni anlamiyo hic
Canım bende çok merak ediyordum doktor 1 ay sonra gel dedi ben 1 hafta öncesine randevu alacaktım eşim kızdı bekle kesin olsun dedi usg zararlı falan dedi bende kırıldım bekledim şimdi eski merakım kalmadı kız erkek sağlıklı olsun diyorum hayırlısı artık salıverdim

Amin canım Güler hanımdan başından beri hatta bebekten öncesinden beri çok memnunum aslında, sadece çok yoğun olduğu için değiştirsem mi demiştim ama koşa koşa geri döndüm Allah hepimizi ve bebişlerimizi korusun, iyi doktorlar iyi insanlarla karşılaştırsın inşallah..

AH CANIM O HATAYI BEN YAPTIM OĞLUMLA KARDEŞİNİN ARASINDA 13 YAŞ OLUCAK Bİ NEVİ ABİ BABA GB OLUCAK KARDEŞİNE FAZLA ARA VERMEMEK LAZIM KARDEŞ ŞART YENİ ANLADIM
Benim kardeşim benden 10 yaş küçük ama böylede ayrı güzel oluyo kıskançlık olmuyo değişik bi sevgi oluyo

Her dakika kanama mı oldu ?yoksa kahve akıntımı oldu ? Diye düşünmek çok zormuş biran önce hayal edipte yaşayamadıklarımı yaşamak istiyorum mesela kızım olduğunu öğrendiğimde hemen alışveriş yapacaktım .e Bebek'te birsürü şey beğenmiştim yada internete beğendiklerim vardı alacaktım çünkü ilk bebeğimde daha 4.ayda herşeyi almıştık heyecanda. 7. Ayda eksiksiz şekilde doğuma hazırdım :) almak nasip olmadı nasip olur inşallah ama beklemek lazım .tam bilgi yok kanama ve hematom alanı iile ilgili aama doktorlar yeni bir kanama olmazsa 16.18.en geç 20 . Haftada herşey normale dönüyor diyor .ama kanama olmamak şartıyla Çünkü her kanama düşük riski demek .allah yaşatmasın Seninki de çok zor ama yatacağız dua ediyorum sürekli çare arıyorum yok öyle işte ..:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…