- 19 Mart 2015
- 719
- 1.185
- 63
- 42
- Konu Sahibi Ikra meyra
-
- #16.041
Ben psikologların yalancısıyım canım paylaşım derken oyun oynamaktanbahsediyor anne baba gibi davranmaktan bahsetmiyor ve bende katılıyorum Ablamla aramda 1 yaş var çocukken hiç arkadaşımız olmasa da beraber oynardık ,genç kız olduk sırlarımızı paylaştık ,şimdi halen çok yakınız Kız kardeşimle aramda 12 yaş var çok seviyorduk ama dediğin gibi bir anne gibi koruyup kolluyorduk çocukken, genç kız oldu aradaki yaş farkı o bize bir şeyler anlatmaya çalışırdı biz öğüt verip koruma iç güdüsüyle davranırdık şimdi üniversiteden mezun oldu anca biz onu o bizi anlar oldukPaylaşım olmaz olur mu, benim de kardeşimle aramda 8 yaş var. Yarı çocuğum gibi hissediyorum. Anne babamdan daha yakınız birbirimize. Çocuklukta belki daha az paylaşımınız oluyor. Ama biraz büyüdükçe her şey daha oturuyor. Hiç dert etmeyin
Hosgeldin tatlim rabbim saglikla nasip etsin insallah takvim kur istersen takip edersin hesap bilgilerini duzenleye gir asagilarda takvim var 9-11-2016 ordaki bosluga tarihi yaz canim 3 subat 9 kasimada tahmini dogum canim saglikla kalin
O hatayı bende yaptım canım maalesef ayniyizAH CANIM O HATAYI BEN YAPTIM OĞLUMLA KARDEŞİNİN ARASINDA 13 YAŞ OLUCAK Bİ NEVİ ABİ BABA GB OLUCAK KARDEŞİNE FAZLA ARA VERMEMEK LAZIM KARDEŞ ŞART YENİ ANLADIM
gerçekten çok önemli mi ya bende normalde 2 kardeşim ama kardeş olanlar değilde anne olup çocuk yetiştirenler anlar sanırım durumun ciddiyetini kaç yaş uygun 2. çocuk ben ilkini doğurmadan şuan ikinciyi düşündüm sayenizdeSen geç kaldiysan ben napim acaba2. Doğana kadar oğlum 13 yaşında olacak cooook ara verdim nasıl bi ilişkileri olacak çok merak ediyorum
aynı soru sizin içinde geçerli toplu cevap yazdım sizce ideal yaş aralığı nedir ?O hatayı bende yaptım canım maalesef ayniyizbenim oğlum da 13 olacak keşke diyorum 2-3 yaşlarındayken yapsaydim
Ben psikologların yalancısıyım canım paylaşım derken oyun oynamaktanbahsediyor anne baba gibi davranmaktan bahsetmiyor ve bende katılıyorum Ablamla aramda 1 yaş var çocukken hiç arkadaşımız olmasa da beraber oynardık ,genç kız olduk sırlarımızı paylaştık ,şimdi halen çok yakınız Kız kardeşimle aramda 12 yaş var çok seviyorduk ama dediğin gibi bir anne gibi koruyup kolluyorduk çocukken, genç kız oldu aradaki yaş farkı o bize bir şeyler anlatmaya çalışırdı biz öğüt verip koruma iç güdüsüyle davranırdık şimdi üniversiteden mezun oldu anca biz onu o bizi anlar olduk
Kızımın Çok ısrarına rağmen söylememişti, dün de 1 kere gösterdi erkek dedi bi daha göstermedi 10 dk filan baktı sürekli ultrasonla bir daha göremedi ben göstermeyince kız oluyomuş dedim o tamamen farklı bu duruş pozisyonu ile ilgili dedi inşallah sizin de gönlünüzden geçeni versin çok teşekkür ediyorumCanim cok sevindim, ne guzel 1 kiz 1 erkek evladin olcak.
Doktorun daha onceden de tahminde bulunmus muydu cinsiyet konusunda ?
Canim zaten sat 3 subatsa 15 haftada oluyorsun tatlim bende 1 subat sat 15+2 haftadayim canim haftan normal yani canim saglikla kalCok tesekkur ederim canim ilgin icin dun dr a gittim her gittigimde olcum degisiyor:) giderken 14+2 saniyordum meger depar atmis minnos 15 dedi dr o yuzden telefondaki uygulamada habire degistirmekten yoruldum:)
3-4 yas tatlim 6 olursa cocugun egitimiyle ilgilenemezsin yeni bebekle ilgilenmek zorunda kalirsin kizin okula baslamadan ikinci bebek dusunulmeli ben cok rahattim iki oglumun arasinda 3 yas var kucuk oglum 2 sinifa baslicak 1 sinif onemliydi yazi okumayi sayisal hepsini atlattik cok sukur 2 sinifa basladiginda ikizlerimiz 20 ekimde dogacaklar bilemidigi soru ile karsilasirsa abisi yada babasi ilgilenir tatlimgerçekten çok önemli mi ya bende normalde 2 kardeşim ama kardeş olanlar değilde anne olup çocuk yetiştirenler anlar sanırım durumun ciddiyetini kaç yaş uygun 2. çocuk ben ilkini doğurmadan şuan ikinciyi düşündüm sayenizde
aynı soru sizin içinde geçerli toplu cevap yazdım sizce ideal yaş aralığı nedir ?
Kız daha çıkmadın mı hastaneden.Kesin kiz canim biliyorum
Ama yine de doktordan duyup tam inanayim
ayyy nede güzel anlattın gelde bunu kocama anlat tek çocuk olsun derdinde şuan birinciyi doğurmadım ama bende ne düşünürüm ilk doğumdan sonra bilemiyorum :)ama çocuğum tek kalsında istemiyorum..3-4 yas tatlim 6 olursa cocugun egitimiyle ilgilenemezsin yeni bebekle ilgilenmek zorunda kalirsin kizin okula baslamadan ikinci bebek dusunulmeli ben cok rahattim iki oglumun arasinda 3 yas var kucuk oglum 2 sinifa baslicak 1 sinif onemliydi yazi okumayi sayisal hepsini atlattik cok sukur 2 sinifa gectiginde ikizlerimiz 20 ekimde dogacaklar bilemidigi soru ile karsilasirsa abisi yada babasi ilgilenir tatlimbunlarida dusunmelisin :)
Bence 3 yil sonra dusun derim 9 ayda tasicaksin yas arasi 4 yil olucak kiz okula basladiginda 2 yasinda olucak kucuk bebegin kardessiz olmaz tatlim.benim bir arkadasim var tek cocuk annesi dusunmus olmamis kizin kendi 3 cocuk dogurdu 4 de dusunurum diyordu tek olmanin nasil oldugunu bir tek ben bilirim dedi arkadasimayyy nede güzel anlattın gelde bunu kocama anlat tek çocuk olsun derdinde şuan birinciyi doğurmadım ama bende ne düşünürüm ilk doğumdan sonra bilemiyorum :)ama çocuğum tek kalsında istemiyorum..
Afiyet olsun canim :)Naber gusellerimmmm benimm ben kendime kahve yaptim ada uyudu oturcam kahve icicem valla
Keske hep birlikte icebilsek kahvelerimizi degil mi toplassak kizlarAfiyet olsun canim :)
Kız daha çıkmadın mı hastaneden.
Kizlar yaa cok sinirliyim, soylemedi
18 haftada gidersin tatlim uzatma o kadar derim kismet canim dedim ya devlet soyler yada soylemez saglikli cok sukur iyimis canim usg verdimi :)Kizlar yaa cok sinirliyim, soylemedi
Cinsiyeti gorunuyo mu dedim, daha kucuk canim dedi, bacaklarini falan mi kapatmis dedim, hic bakmadan evet kapatmis dedi, gecistirdi
Cok umutluydum ogrencem diye, 16.haftaya girdim sonucta, niye soylemez ki, kizsa kiz erkekse erkek...
Daha da 20.haftamda giderim
Aglamak istiyorum
Gelisimi iyiymis cok sukur, suyu da iyi dedi, o kadar, baska da bi sey demedi
eşimi bu konuda ikna edicem 2. bir çocuk daha olsun hayırlsı olsun artık şuan sayenizde ilk çocuğum doğmadan 2.yi düşünüyorum.Bence 3 yil sonra dusun derim 9 ayda tasicaksin yas arasi 4 yil olucak kiz okula basladiginda 2 yasinda olucak kucuk bebegin kardessiz olmaz tatlim.benim bir arkadasim var tek cocuk annesi dusunmus olmamis kizin kendi 3 cocuk dogurdu 4 de dusunurum diyordu tek olmanin nasil oldugunu bir tek ben bilirim dedi arkadasim
Dusunuyorsun tatlim dogurmicanki tatlimeşimi bu konuda ikna edicem 2. bir çocuk daha olsun hayırlsı olsun artık şuan sayenizde ilk çocuğum doğmadan 2.yi düşünüyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?