bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Kizlar benim gozlerimin icinde ust tarafta kirmizi kirmizi yogun noktalar olustu sizce nedendir sizdede oldumu

Merhaba arkadaşlar
13 haftalığım akıntım oluyordu bugün ayrıca böyle su gelmiş endişelendim aranızda yaşayan var mı böyle.

@Sihirlidegnek bemide eklermisin ilk Zaman'lar korkuyordum eklenmekten ama şimdi biraz rahatladım
Sat:20 şubat
Beklenen doğum tarihi:27kAsım
Aaa canım ıspartadamısın sen bende Isparta merkezdeydim bu sene eşimin tayini çıktı şimdi ilçedeyiz.. Hangi hastane hangi doktora gidiyorsun?

Arkadaslar bişi sorucam
kasık ve bel agrısından baya kötüyüm bgn iş yerindeyim uzanamıyorumda.
baya sancım var.

kanama olmadığı sürece korkmamam gerek dimi.
Canım benim de pazar gecesi beni uyutmayacak kadar çok ağrım vardı sağ tarafta, sabaha hafiflemişti ama bikaç gündür böyle bel ve sağ tarafta ağrı vardı.. Bugün doktor herşeye baktı, normal onlar büyüme ağrısı dedi.. Bünyeden bünyeye değişir bazısı çok şiddetli yaşar dedi bide vitaminlerini almaya dikkat et dedi.. Ama dayanamıyorsan bi görün doktora istersen.. Büyüyodur ondandır inş annesi, Rabbim şifa versin

Teyzeleri bizim oğlan 142gr olmuş çok şükür her bişey normal.. Enfeksiyon da geçmiş sevine sevine eve dönüyoruz
Teyzeleri bizim oğlan 142gr olmuş çok şükür her bişey normal.. Enfeksiyon da geçmiş sevine sevine eve dönüyoruz
Maaşallah canım. Allah tamamına erdirsin insaallah

Kizlar benim gozlerimin icinde ust tarafta kirmizi kirmizi yogun noktalar olustu sizce nedendir sizdede oldumu
Tatlım başıma gelmedi doğrusu bilmiyorum ama hamilelikte alerjik reaksiyonlar artabilirmiş, acaba polenden fln mı oldu diye düşündüm.. Benim alerjik bi bünyem olunca aklıma ilk o geldi ama yanlış yönlendirmek de istemem.. Geçmiş olsun canım

18 haftada gidersin tatlim uzatma o kadar derim kismet canim dedim ya devlet soyler yada soylemez saglikli cok sukur iyimis canim usg verdimi :)
Kizimi da ozelde 14+2de ogrenmistim, sonra 17.hafta bitiminde bu doktora da gidip sormustum, o zaman bile zorla soylemisti...
Usg de vermedi maalesef

Evet canim kizimda da 17 hafta bittiginde bu doktora gitmistim bakalim bu ne dicek cinsiyete diye, o kadar ileri hafta olmasina ragmen zorla soylemisti o zaman da.
Usg vermedi, gramini da soylemedi, sadece boyunu biliyorum canim 11.9 cm.

Evet ben burda meraktan dogurcam, bizi dusunen yok

Merhaba arkadaşlar
13 haftalığım akıntım oluyordu bugün ayrıca böyle su gelmiş endişelendim aranızda yaşayan var mı böyle.

Mantar enfeksiyonu olabilir. Çok ciddiye alınması gerekir. Yarın mutlaka doktora gidin. En azından batikonla içeriyi temizlesin. Allah korusun önlem alınmazsa mikrop kalkanı ortadan kalkıyor. Benim acı tecrübem var.

Öfff yaaaa sinir oluyorum oyle doktorlara niye soylemiyolar ki hayret bisey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…