bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Arkadaşlar günaydın, ben artık hamile modasına geçtim ve gidip tayt aldım.Pantolonların beli sıkmaya başladı.
cnm bende LC W dan 2 tane hamile kot pantolonu aldım beli lastikli olanlardan çok rahatlar eşofman gibi ama şık durmuyor bende tayt almak istiyorum. Bi tane de tişört aldım karnında bebek resme var :) şimdi biraz daha alacağım

Hay Allah gerçekten skandal. Bu zamanla yarışan bir test üstelik. Üzüldüm adınıza gerçekten. 184'ü arayabilirsiniz Sağlık Bakanlığı'nın şikayet hattı. Hangi hastane bu?

Tayt çok rahat oluyor ben bir tane daha alıcam.Tunik alıcam Bide taytın üstüne giymek için.Kot pantolonları bende gördüm almak istiyordum ama deneyememiştim.

Kızlar gunaydn. Dun doktora gttim ben ve bebisimin cinsiyetini ögrendim kesin degl ama buyuk ihtimal oglum olck, iki hafta sonra gttigmde kesinlesirmiş once yne göstermedi bebisim doktor durtukledi zorla döndürdü yuzunu, zar zor gösterdi paşamız ama kordonda orda yanıltabilir ben buyuk ihtimal dyeym dedi darısı ogrenemeyenlern başina ☺

Ayyy ne guzel gozun aydin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…