bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Senin adina cok sevindim canim massallah bebisinee Rabbim kucaginda gormeyide nasip etsin insallah . Benimde bir hafta geriden geliodu cok sukur haftasini bulmus bekledgmzden daha buyuk cikinca insan daha cok sevinio sona daha cok yaklams oluoruz
Dr a tekrar tekrar sordum suan satla uyumlu. .adet tarihini söyleyince öylemi çıktı diye düşündüm ama bebeğin boyuda haftasindan büyük çıkmış. .Bu durumda hamilelik takvimimi Sata göre mi yapsam acaba

Çok sağol cnm ya.bende dediğin gibi düşünüyorm ama maalesef acabalar birakmio bizi.inşallah seninde sonuclrn güzel gelir.tansiyonun normale döner.tuz â dikkat et.parmaklrmda şişliği farkednce Hemen dikkat etmeye basladm.yengem hamileliginde çok fazla şişmişti ödem olmuştu.son aylarnda tabi.ben bu kadar erken baslamasnn normal olabldgni bilmiodm.hayirlsi bakalm.Güzel haberlrni bekliyrz cnmcm

Sağol canım. .sende biran evvel ogrenirsin inşallah. .sebepsiz infertiliteden dolayı 4 yıldan sonra gelen mutluluğum :) cinsiyet hiç farketmezdi ama hep erkek hissettim
Annelerin hissettiği gerçekten doğru çıkıyor sanırım. Seni cok iyi anliyrm.Bnm de tup bebek tutmayınca kendiliğinden gelen surprizim:)ultrosonda ilk gördüğümde oğlum dedm içimden ve doğru çıktı

Bn ultrosona göre ayarliyrdm canm ilk başlarda benim de geriden geliyrdu snradan yakaladı sati

1. gebeliğimde tam 3 kere arı ısırdı.bu kadar da olmaz diyodum artık.şükür ki alerjim yokmuş.1. de hemen doktora gitmiştik.alerjim olmayınca sonra alıştım arı sokmasına :)
Bende alerjim olup olmadigini bilmediğimden panikledim yokmuş bundan sonra rahatim

Canim hayirli olsun... Ne guzel cinsiyet hakkinda da fikir sahibi olmussunuz. Benimki de bacaklari kapatmisti, ogrenemedik. Doktorun bayaga ugrasti mi gormek icin ???
Test sonucun nasil kaybolmis canim yaa, kani mi kaybetmisler yani, cok ilginc
Cnm evet en azından fikir sahibi olduk. Evet uğraştı cnm ama net göremedi. Bakalım 3 hafta daha bekleyeceğiz :)
Cnm birazdan yazacağım ve hala öfkeliyim yani sonucum yok. Senin yoruma yazarsam arkadaşlar okumaz o yüzden şimdi anlatcam dün basima geleni

Valla
Valla benim adet tarhimide degstrmsti doktr smdi usg de ne ciktysa geri ona ayaraldm ins dogum zamanmiz gelnce bu tarhler sknti cikarmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…