- 5 Nisan 2013
- 793
- 1.868
- 313
- Konu Sahibi Ikra meyra
-
- #16.221
Evet canim cok sık olmasa da hissediyorum, bayaga kipirdiyo cani isterse :)Sen nasilsin bebisimiz iyi mi hissediyomusun artik buyudu yerim onu
21 ay bitti kuzum 11 agustos dogumlu adaEvet canim cok sık olmasa da hissediyorum, bayaga kipirdiyo cani isterse :)
Benim kiz da emzigi birakmiyo valla, napcaz bakalim...
Kac aylikti seninki tam olarak ?
Ya bende hissetmek istiyorum ama dr o gun imkansiz suan diyo hissettigini saniyosun sen diyoEvet canim cok sık olmasa da hissediyorum, bayaga kipirdiyo cani isterse :)
Benim kiz da emzigi birakmiyo valla, napcaz bakalim...
Kac aylikti seninki tam olarak ?
Gunaydin, hosgeldin :)Günaydın kızlarhala uyanamadım bugün çok uykum var
KIZLAR İKİLİ TEST SONUCUM HASTANE DE KAYBOLDU!!!!!
Kızlar 4 mayıs çarşamba günü devlet hastanesinde ikili test yaptırdım ve 10 gün sonra gel al dediler. Dün almaya gittim ve test sonucumu bulamadılar sistemden baktılar doktorun ense kalınlığı ve crl sini falan ölçüp kan tahliline yolladığı kağıt var ama kan vermemişim görünüyor. Hatta o gün hiç o hastaneye muayene olmamışım görünüyor. Şaşırıp kaldım hatta labaratuvarda ki ler de şaşırdı ilk kez böyle bir şey oldu dediler ve şöyle bi tahminde bulundular. Muhtemelen girişini yapan doktorun odasında ki sekreter senin girişini yapmadı ve senden önce ki hastalardan birinin ismi ile yanlışlıkla eline barkod verdi tahlile yolladağı zaman tabi sende o kan tüpüne yapıştırılan kağıtta senin adın yazıyor mu diye dikkat etmedin aklına nerden gelebilirdi ki.. O yüzdün muhtemelen başka bi hasta adına ikili test yapıldı ve o yüzden bulamıyoruz doktorun ile görüş dedi. Çok sinirlendim 10 gün bu sonucu bekledim ya bir şey çıkarsa diye sürekli internette araştırma yaptım ikili test ile ilgili ve nasıl oluyor böyle bi karışıklık yapabiliyorlar. Doktorun yanına çıktığımda karambole getirdiler.. tekrar sıra al tekrar tahlil yapalım dediler eğer 14. haftayı geçmediysen dediler ultroson ile baktı 14. haftayı geçmiş 2 hafta sonra gel 3 lü yapalım dedi. Bir daha gider miyim o hastaneye.... Devlet hastanesi diye iyice çığrından çıktılar. Şikayet etmek istiyorum kızlar inanın öfke var içimde sizce nereye şikayet edebilirim hastane şikayet hattına falan mı?? Belki bi işe yaramaz ama öfkemi alacak yer arıyorum... Ayrıca bu ikili testi çok pahalı bir şey zannediyordum 250 tl falan demişlerdi bana özel hastanede. Dün muayene olduğum özel hastaneye sordum 40 tl gibi bir şey olduğunu söylediler. Hatta bugün devlete gidip TSH ölçtürcektim onu bile dün özel de 30 tl ye yaptırdım artık hayattta uğramam o hastaneye kızlar.
Benim kizim da 24 Nisan dogumlu, 24 ayimiz bitti bizim.21 ay bitti kuzum 11 agustos dogumlu ada
Yaaa yerim senin o guzel kizini bennn aceba kardesleri kiz mi erkek mi yahu bu ara gundemdeki en onemli konu
Bende dun bi mavi bi pembe seker koydum mavi sekeri alinca heycandan koltuktan dustum esimde haydaaa bizim kari kafayi yedi diyoBenim kizim da 24 Nisan dogumlu, 24 ayimiz bitti bizim.
Kardesin kiz mi erkek mi deyince erkek diyo bizimki
Surekli kiyafetlerini getiriyo dolaptan, bu kardesin deyip duruyo
cnm bende şok oldum resmen. Hamile hamile bi yukarı bi aşağı koşturdum bi de düncanim ya gecmis oldun nasil kaybederler anlamis degilim.sok oldum
Surekli olan bisey be tatlim kac kisinin kan sonucunu kaybetti burdaki devlet hastanesi en iyisi ozelde yaptirmak telefon edip sonucumu soyluyo drcnm bende şok oldum resmen. Hamile hamile bi yukarı bi aşağı koşturdum bi de dün
Şikayet etmek istemiyorum kızlar elimden başka bir şey gelmiyor
Valla ben de bikac haftadır hissettigimi dusunuyorum ama o kadar erken olmaz falan diyodu herkes o zaman, artik eminim ama :)Ya bende hissetmek istiyorum ama dr o gun imkansiz suan diyo hissettigini saniyosun sen diyo
Bende istiyorum yaaaaValla ben de bikachaftadır hissettigimi dusunuyorum ama o kadar erken olmaz falan diyodu herkes o zaman, artik eminim ama :)
Ayyy kiz guldurdun beni, Allah seni iyi etsinBende dun bi mavi bi pembe seker koydum mavi sekeri alinca heycandan koltuktan dustum esimde haydaaa bizim kari kafayi yedi diyo
Canım benimde içimden erkek geçiyor ama hayırlısı bakalım 3 hafta sonra tekrar bakalım dediAyyy icimden erkek gecti canimin ici hayirlisi masalllah kuzucuga
Amin canım hepimizin inşallahCok sevindim senin adina, Allah mutlulugunuzu daim etsin canim... :)
Rabbim kucağımiza almayi da nasip eylesinAnnelerin hissettiği gerçekten doğru çıkıyor sanırım. Seni cok iyi anliyrm.Bnm de tup bebek tutmayınca kendiliğinden gelen surprizim:)ultrosonda ilk gördüğümde oğlum dedm içimden ve doğru çıktı
cnm şimdi 184 e şikayet ettim. Başkalarının bari başına gelmesinRossella saglik bakanliginin sikayet hatti var bildigim kadariyla, bence ara sikayet et canim, oyle sey mi olur yaa
Evet artık kesinlikle özel de yaptırcam bi daha muayene için başka bi polikliniğe bile gitmeyi düşünmüyorumSurekli olan bisey be tatlim kac kisinin kan sonucunu kaybetti burdaki devlet hastanesi en iyisi ozelde yaptirmak telefon edip sonucumu soyluyo dr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?