bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326

canımmmm vallahi kirimi size atmadım ama sokağa attım :) bir süredir yardıma gelen abla gelemiyordu bel ağrısından.. Bende üstten üstte. Yapıyordum. Dayanamadım sonında bi temizlik şirketini aradım bu seferlik. Bir bey gönderdiler. Maşallah camları kapıları ona sildirdik :) bende dolaplar mutfak banyo giriştim hallettik çok şükür. Özledim sizlerle bıdı bıdı etmeyi fekat yorgunluk üstüne bulantı hiç çekilmiyormuş. :/ fazla yorma sende lütfen kendini taşınma falan diyorsun aman dikkat ett..

Maşallah de poponu kaşı sesini kıs otur :) Nazar değdircen :/ Ay ben çok inanıyorum nazara..

Amin canım çok tesekkur ederm, darisi sana insallah, Rabbim gönlüne gore versin, hepimizn bebisi saglıkla dunyaya gelsn insallah

Ya bana hemen haber vetirsin demi kuzum ogrenince kendimden cok seninkini cok merak ediyorum ben
Hemen haber veririm canim, ben de seninkini cooook merak ediyorum, sen de yazarsin hemen :))
Bu arada ben kizimda erkek hissediyodum, hatta kesin erkek bu diyodum, esime derdim ki herkes cinsiyetini merak ediyo ama ben biliyorum erkek bu
Sonra ogrenince cok sasirmistim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…