- 5 Nisan 2013
- 793
- 1.868
- 313
- Konu Sahibi Ikra meyra
-
- #16.261
Canim ne guzel sen de ogrendin, gozun aydin :)Kızlar gunaydn. Dun doktora gttim ben ve bebisimin cinsiyetini ögrendimkesin degl ama buyuk ihtimal oglum olck, iki hafta sonra gttigmde kesinlesirmiş once yne göstermedi bebisim doktor durtukledi zorla döndürdü yuzunu, zar zor gösterdi paşamız ama kordonda orda yanıltabilir ben buyuk ihtimal dyeym dedi darısı ogrenemeyenlern başina ☺
Hamile tayti beybisi lcw kullandim hep kizimda beli filan cok rahatTayt normal bir beden büyük tayt mı yoksa hamile taytı mı var
Tamam canım bende bakıyım o zamanHamile tayti beybisi lcw kullandim hep kizimda beli filan cok rahat
Aynen canim tayt al az poponu ortecek tshirt al yazi oyle gecirirz bol elbiseyle falan kisa da uzun kazak tunik tayt bide cizme ohh mis haydi dogumaTamam canım bende bakıyım o zaman
Maşallah paşana nub dik canım erkek benceEki Görüntüle 1834367 Eki Görüntüle 1834364 Teyzeler biz kontrolden çıktık nazal kemik oluşmuş boyumuz 6.26 cm ende kalınlığımız 1.2 cm doktor cinsiyet için bişey söylemedi bakalım siz ne diyeceksinizIkra meyra My moonlight özellikle size güveniyorum
13+6 da ogrendm canım sata göre ama ultrosonda 14+2 çıktı. Darısı sana canım merakını, yazdklarnı okudum bugunCanim ne guzel sen de ogrendin, gozun aydin :)
Tam olarak kac hafta kac gunlukken ogrenmis oldun ?
Canım bende eşim geciktiğinde hiç uyuyamam. Bugünde Konya sağnak yağmurlu ondan galiba kahvaltımı yeni yaptım uykuluyum hala.Bnm de eşim vardiyeciydi 2de geldi gece korkuyrm gözümü kırpmadan bekledim 2ye kadar
Geçmiş olsun canım bence başhekimliğe şikayet et şimdi senn kanın belki başka hastaya yanlış sonuç olarak bildirilecek böyle saçma şeymi olur haberlerde duyardık böyle şeyleri hadi bu inşallah sonucu iyi bişeydi ama ya hayat memat meselesi ciddi bi tahlil olsaydı herkes işinin hakkını vermesi gerek.KIZLAR İKİLİ TEST SONUCUM HASTANE DE KAYBOLDU!!!!!
Kızlar 4 mayıs çarşamba günü devlet hastanesinde ikili test yaptırdım ve 10 gün sonra gel al dediler. Dün almaya gittim ve test sonucumu bulamadılar sistemden baktılar doktorun ense kalınlığı ve crl sini falan ölçüp kan tahliline yolladığı kağıt var ama kan vermemişim görünüyor. Hatta o gün hiç o hastaneye muayene olmamışım görünüyor. Şaşırıp kaldım hatta labaratuvarda ki ler de şaşırdı ilk kez böyle bir şey oldu dediler ve şöyle bi tahminde bulundular. Muhtemelen girişini yapan doktorun odasında ki sekreter senin girişini yapmadı ve senden önce ki hastalardan birinin ismi ile yanlışlıkla eline barkod verdi tahlile yolladağı zaman tabi sende o kan tüpüne yapıştırılan kağıtta senin adın yazıyor mu diye dikkat etmedin aklına nerden gelebilirdi ki.. O yüzdün muhtemelen başka bi hasta adına ikili test yapıldı ve o yüzden bulamıyoruz doktorun ile görüş dedi. Çok sinirlendim 10 gün bu sonucu bekledim ya bir şey çıkarsa diye sürekli internette araştırma yaptım ikili test ile ilgili ve nasıl oluyor böyle bi karışıklık yapabiliyorlar. Doktorun yanına çıktığımda karambole getirdiler.. tekrar sıra al tekrar tahlil yapalım dediler eğer 14. haftayı geçmediysen dediler ultroson ile baktı 14. haftayı geçmiş 2 hafta sonra gel 3 lü yapalım dedi. Bir daha gider miyim o hastaneye.... Devlet hastanesi diye iyice çığrından çıktılar. Şikayet etmek istiyorum kızlar inanın öfke var içimde sizce nereye şikayet edebilirim hastane şikayet hattına falan mı?? Belki bi işe yaramaz ama öfkemi alacak yer arıyorum... Ayrıca bu ikili testi çok pahalı bir şey zannediyordum 250 tl falan demişlerdi bana özel hastanede o fiyata falan yapıyorlar demişti önceden gebelik yaşamış bi arkadaşım. Uygun olduğunu bilmiyordum. Dün muayene olduğum özel hastaneye sordum 40 tl gibi bir şey olduğunu söylediler. Hatta bugün devlete gidip TSH ölçtürcektim onu bile dün özel de 30 tl ye yaptırdım artık hayattta uğramam o hastaneye kızlar.
KIZLAR İKİLİ TEST SONUCUM HASTANE DE KAYBOLDU!!!!!
Kızlar 4 mayıs çarşamba günü devlet hastanesinde ikili test yaptırdım ve 10 gün sonra gel al dediler. Dün almaya gittim ve test sonucumu bulamadılar sistemden baktılar doktorun ense kalınlığı ve crl sini falan ölçüp kan tahliline yolladığı kağıt var ama kan vermemişim görünüyor. Hatta o gün hiç o hastaneye muayene olmamışım görünüyor. Şaşırıp kaldım hatta labaratuvarda ki ler de şaşırdı ilk kez böyle bir şey oldu dediler ve şöyle bi tahminde bulundular. Muhtemelen girişini yapan doktorun odasında ki sekreter senin girişini yapmadı ve senden önce ki hastalardan birinin ismi ile yanlışlıkla eline barkod verdi tahlile yolladağı zaman tabi sende o kan tüpüne yapıştırılan kağıtta senin adın yazıyor mu diye dikkat etmedin aklına nerden gelebilirdi ki.. O yüzdün muhtemelen başka bi hasta adına ikili test yapıldı ve o yüzden bulamıyoruz doktorun ile görüş dedi. Çok sinirlendim 10 gün bu sonucu bekledim ya bir şey çıkarsa diye sürekli internette araştırma yaptım ikili test ile ilgili ve nasıl oluyor böyle bi karışıklık yapabiliyorlar. Doktorun yanına çıktığımda karambole getirdiler.. tekrar sıra al tekrar tahlil yapalım dediler eğer 14. haftayı geçmediysen dediler ultroson ile baktı 14. haftayı geçmiş 2 hafta sonra gel 3 lü yapalım dedi. Bir daha gider miyim o hastaneye.... Devlet hastanesi diye iyice çığrından çıktılar. Şikayet etmek istiyorum kızlar inanın öfke var içimde sizce nereye şikayet edebilirim hastane şikayet hattına falan mı?? Belki bi işe yaramaz ama öfkemi alacak yer arıyorum... Ayrıca bu ikili testi çok pahalı bir şey zannediyordum 250 tl falan demişlerdi bana özel hastanede o fiyata falan yapıyorlar demişti önceden gebelik yaşamış bi arkadaşım. Uygun olduğunu bilmiyordum. Dün muayene olduğum özel hastaneye sordum 40 tl gibi bir şey olduğunu söylediler. Hatta bugün devlete gidip TSH ölçtürcektim onu bile dün özel de 30 tl ye yaptırdım artık hayattta uğramam o hastaneye kızlar.
Hosgeldin guzellikSelam kızlar
Pek giremedim son günlerde.. Temizliğin dibine vurdum :) perdeler halılar camlar kapılar.. Çok şükür ki bitti.. Ama hem temizlik hem bulantılar bende bittim çok şükür :)
Ara ara akşamları yazdıklarınızı okudum.. Doktora gidenler cinsiyeti belli olanlar ikili test sonucu alanlar hepinize hayırlı olsunnnn
Canm bn bir beden büyük aldm arkdsm glmsti yanımda. Tam bedenin alma giyemezsn bi kaç ay snra dediKızlar bedenını neye gore alıyorsunuz normaldeki gıbı mı yoksa bır buyuk mu almak lazım
Maşallah paşana canım darısı bizim başımıza bundan sonrası sağlıklı hamilelikle sağlıklı doğumla sağlıklı bir bebiş dünyaya getirmek inşallah kucağına sağ salim alırsın canım.13+6 da ogrendm canım sata göre ama ultrosonda 14+2 çıktı. Darısı sana canım merakını, yazdklarnı okudum bugun☺
Blmyrm bebisim olunca değişir mi yanında bi can sonuçta inşallah o zman korkmam.Canım bende eşim geciktiğinde hiç uyuyamam. Bugünde Konya sağnak yağmurlu ondan galiba kahvaltımı yeni yaptım uykuluyum hala.
Korkmassin kuzum anne olunca daha cesur hissediyo insan kendiniBlmyrm bebisim olunca değişir mi yanında bi can sonuçta inşallah o zman korkmam.
Ay maşallah kirini bize attın:) bende hafta sonu annem taşınsın önümüzdeki hafta onu yerleştirilir 31 mayısa temizliğe bi hanım çağırdım cama çıkamam diye düşünüyorum ramazana pırıl pırıl gircem inşallah bende. Bu arada yokluğun belli oldu bu topikte yüzümü güldüren kişiler arasındasın :)Selam kızlar
Pek giremedim son günlerde.. Temizliğin dibine vurdum :) perdeler halılar camlar kapılar.. Çok şükür ki bitti.. Ama hem temizlik hem bulantılar bende bittim çok şükür :)
Ara ara akşamları yazdıklarınızı okudum.. Doktora gidenler cinsiyeti belli olanlar ikili test sonucu alanlar hepinize hayırlı olsunnnn
Cnm selam :) bizim sen ile sat lar aynı. Dün bende gittim :) cinsiyet için :) benim ki de bağdaş kurmuş :) göstermedi :) doktor benim kini de dürttü biraz :) açtı sonra ama tam net değil benim de :) minik pipi gibi birsey görüyorum dedi :) %55 erkek gibi dedi. 3 hafta sonra gel hem 4 lü test yapalım hem cinsiyeti net belli olur o zmn dedi :)Kızlar gunaydn. Dun doktora gttim ben ve bebisimin cinsiyetini ögrendimkesin degl ama buyuk ihtimal oglum olck, iki hafta sonra gttigmde kesinlesirmiş once yne göstermedi bebisim doktor durtukledi zorla döndürdü yuzunu, zar zor gösterdi paşamız ama kordonda orda yanıltabilir ben buyuk ihtimal dyeym dedi darısı ogrenemeyenlern başina ☺
Yok canım benim kızım var ama yinede uyuyamam korku değil ama eşime çok alışmışım o olmadan uyku girmiyor gözüme. Hatta bazen konuşuruz o da bende sanki hiç bekarlık geçirmemişiz doğduğumuzdan beri birlikteymişiz gibi hissediyoruz. Başka şehire yada ülkeye gidiyor iş için bazen 1 gün bazen 10 gün gece hiç uyuyamam sabaha karşı içim geçer oda zor uyuduğunu söyler hep.Blmyrm bebisim olunca değişir mi yanında bi can sonuçta inşallah o zman korkmam.
Hak ediyorlar bende düşündüm bimer i daha önce bi konuda yazmıştım hemen geri dönüyorlar bimer deCanim bimere yaz ben geçen yıl devlet hastanesni sikayet etmstm 1 ay icinde cevap gelmisti. Sorusturma falan gecirdiler sikayetmden dolayı.
Ilk bebekmi canim rabbim gonlundekini saglikla nasip etsin insallahCanım ben rüyamda kızıl saçlı bir oğlan gördüm. Ablamın saçının aynı renkti. Onun oğlu da benim gibi sarışın. Doktor ertesi gün oğlan Dedi. %80 ama tabii. Değişebilir de. Şimdi 14. Haftadayız. 16 da kesinleşir herhalde. Oğlum oğlum diye konuşuyorum. Ekim annelerinde 16 da değişen çok oldu. Hayırlısı artık. %100 demeden emin olamıyor insan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?