bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Canim ne guzel sen de ogrendin, gozun aydin :)
Tam olarak kac hafta kac gunlukken ogrenmis oldun ?

Maşallah paşana nub dik canım erkek bence Ikra meyra cım 2. Foto baksana erkek dimi. Son zamanlardaki en net foto bence. Sağlıkla kucağına al canım diğer cinsiyet belli olanlar hastaneye gidenler hayırlı haberle gelenler sizede maşallah darısı biz gidecek olanlara.

Geçmiş olsun canım bence başhekimliğe şikayet et şimdi senn kanın belki başka hastaya yanlış sonuç olarak bildirilecek böyle saçma şeymi olur haberlerde duyardık böyle şeyleri hadi bu inşallah sonucu iyi bişeydi ama ya hayat memat meselesi ciddi bi tahlil olsaydı herkes işinin hakkını vermesi gerek.

Selam kızlar

Pek giremedim son günlerde.. Temizliğin dibine vurdum :) perdeler halılar camlar kapılar.. Çok şükür ki bitti.. Ama hem temizlik hem bulantılar bende bittim çok şükür :)

Ara ara akşamları yazdıklarınızı okudum.. Doktora gidenler cinsiyeti belli olanlar ikili test sonucu alanlar hepinize hayırlı olsunnnn

Muhtemelen ya giriş yapan sekreter hata yaptı ya da kan tüpünü verirken hata oldu.
Bi benzeri laborant yüzünden bana da olmuştu, 2. Kez kan vermek zorunda kalmıştım.
Ama yine de her türlü devlet hastanelerini tercih ederim işi bilen biri olarak.
Normal doğum istediğim için gitmiyorum çünkü doğum beklerken diğer kadınlarla berabersin eşin olmuyor sırf o yüzden, yoksa doktorumu sevdiğim halde devlete giderdim.
Zorunlu sezaryen ya da bir komplikasyon ya da erken doğum filan Allah korusun olursa yine devlete giderim.
Kadın doğum haricinde devlet hastanesine gidiyorum her zaman zaten.

Hosgeldin guzellik

13+6 da ogrendm canım sata göre ama ultrosonda 14+2 çıktı. Darısı sana canım merakını, yazdklarnı okudum bugun
Maşallah paşana canım darısı bizim başımıza bundan sonrası sağlıklı hamilelikle sağlıklı doğumla sağlıklı bir bebiş dünyaya getirmek inşallah kucağına sağ salim alırsın canım.

Ay maşallah kirini bize attın:) bende hafta sonu annem taşınsın önümüzdeki hafta onu yerleştirilir 31 mayısa temizliğe bi hanım çağırdım cama çıkamam diye düşünüyorum ramazana pırıl pırıl gircem inşallah bende. Bu arada yokluğun belli oldu bu topikte yüzümü güldüren kişiler arasındasın :)

Cnm selam :) bizim sen ile sat lar aynı. Dün bende gittim :) cinsiyet için :) benim ki de bağdaş kurmuş :) göstermedi :) doktor benim kini de dürttü biraz :) açtı sonra ama tam net değil benim de :) minik pipi gibi birsey görüyorum dedi :) %55 erkek gibi dedi. 3 hafta sonra gel hem 4 lü test yapalım hem cinsiyeti net belli olur o zmn dedi :)

Blmyrm bebisim olunca değişir mi yanında bi can sonuçta inşallah o zman korkmam.
Yok canım benim kızım var ama yinede uyuyamam korku değil ama eşime çok alışmışım o olmadan uyku girmiyor gözüme. Hatta bazen konuşuruz o da bende sanki hiç bekarlık geçirmemişiz doğduğumuzdan beri birlikteymişiz gibi hissediyoruz. Başka şehire yada ülkeye gidiyor iş için bazen 1 gün bazen 10 gün gece hiç uyuyamam sabaha karşı içim geçer oda zor uyuduğunu söyler hep.

Ilk bebekmi canim rabbim gonlundekini saglikla nasip etsin insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…