bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Slm canım ☺ evet canım satlar aynı, aynı gunde ayni cinsiyet tahminini almısız çok guzel ☺ ikimizn de ogluşu olck gbi 2 3 hafta sonra kesinlescek☺ hayrlı ugurlu olsun saglıkla dogsun insallah ☺

Yaaa ben ada da karnima dustugunden beri kizim olcak dedim bunda bazen kiz bazen erkek hissediyorum

canım internette arastır nerelere şikayet edebiliyorsan et mutlaka
hatta sağlık bakanlıgına bile yazabilirsin.
çnkü çok ciddi bir durum bu. senden alınan kan ile bir baskasına test yaptılar o zamn. senın sonucun iyi ise o kişiye iyi sölediler kötü ise kötü söylediler ama her türlü kendisi ile ilgisi olmayan bir sonuca sevincek yada üzülecek.

bu durumda o gün ikili test yapılan tüm gebe kadınları çağırıp hepsine tekrardan test yapmaları günü geçenler var ise onlara açıklama yapmaları gerekiyor.

bambaska bir rahatsızlık arastırılırken bile bu hata yapılabilirdi. kemal sunal bir filmi vardı hatırlarmısınız 3 ay ömrü kaldı demişti doktor. memurdu. hayatı komple değişmişti. . yani bu olay çok daha ciddi olabilirdi.

elinden geleni ardına koyma. kim ise sorumlusu sorusturma açılsın.

Kızlar geldim doktordan. Tahlillerim çok şükür temiz çıktı. Bebişimide gördüm cinsiyeti için de %99 erkek dedi ama bu haftalarda yanılma payı genede yüksek olur dedi. Bir sonraki kontrolde kesinleştiririz dedi. Rabbim hepimizin gönlüne göre versin.

Gozun aydin tatlimmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…