bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Pyrznr naptin cnm ne durumdasiniz gitti mi bi daha Dr a

Dr yeniden gittik. Ense kalinliginda azalma yok ayni. Kistig higromada artis yok o da ayni. Duzelmede yok tabi.Cvs yi oneriyorum dedi hala. Bende yaptiracaktim ama vazgectim sayilir. Biraz organlari gelissin onlarin durumuna bakalim dedim durumda duzelme olmayip kalpte ve diger organlarda sikinti cikarr ise amniyosentez yaptirayim die dusundum. Artik bunu kesin yaptiririm. Ama butun bunlarin yaninda tek guzel sey burun kemigi var dedi. 2 hafta sonra tekrar gidecegim o zaman yenidwn bakilacak. Hafta icide bulundugum ilcedeki dr gidecem. Genel kontrol amacli. Arkadaslar bebeginiz saglikli olsunda anneye verdigi hicbir rahatsizlik onemli degil allah saglik versin inanin gerisi bos. 1300 tlimis yapilacak testte. Amniyosentezi nasil yaptirdin cok acima oluyor mu rahim ustunden girecekmis yine de dusununce insan bir irkiliyor acaba cok kasilirsam bebege daha kotu birsey olur mu diye dusunmeden yapamiyorum.

Hadi hayırlısı canım pipi gördüyseniz değişkeni pek zannetmiyorum zaten %99 demiş maşallah paşana sağlıkla kavuş inşallah canım

Gözun aydn canım hayrlı olsun☺

Canım geçmiş olsun. İnşallah sapasağlam bi bebişin olcak canını sıkma eğer aldırmayı düşünmüyorsan amniyo sentez yaptırma bence yinede sen bilirsin tabi. Burun kemiği varsa ya ense yanlış ölçüldü yada ensesi kalın bi bebiş olcak. Benim teyze kızım ın bebeğine beyninde tümör var zeka geriliği olcak falan diye bi sürü şey söylediler ağlaya ağlaya 9 ay geçirdi bi doğdu çocuk sapasağlam şuan okul birincisi lisede. Allaha dua edelim inşallah sapasağlam kucağına alcaksın

Canimm bunlarin yaninda nazal kemigin olmasi beni sevindirdi umarim hersey yoluna girer

Hadi hayırlısı canım pipi gördüyseniz değişkeni pek zannetmiyorum zaten %99 demiş maşallah paşana sağlıkla kavuş inşallah canım
Amin canım inşallah ; ) Canım ultrason görüntüsü de aldım ama nedense 4ay dolmadan ikna olmayacakmışım gibi geliyo bana da. Biraz sonra atarım usgyi.

Canım bende geçen hafta gittim bana da erkek olma ihtimali yüksek dedi. ama net konuşmadı. Bizim galiba seninle aynı güne denk geliyor doğumumuz ya da ben senden bir gün sonra

Evet canim saglikli bi oglum olsa cok sevinirim, bi kizcem var zaten ama bunu da kiz hissediyorum, ondan oyle diyorum
Canım inşallah hislerinde yanılırsın. İnsan ne kadar da olsa 2.evladı farklı olsun istiyor. Rabbim gönlündekini verir inşallah.

Canım bende geçen hafta gittim bana da erkek olma ihtimali yüksek dedi. ama net konuşmadı. Bizim galiba seninle aynı güne denk geliyor doğumumuz ya da ben senden bir gün sonra
Hayırlısı olsun inşallah canım. Benden tavsiye beklenen günlere takılma çünkü bazı cücükler aceleci olabiliyor canım. Kızım 10gün erken doğmuştu bunda da erken olur diye tahmin ediyorum

Canım amnıyosentezden korkma karından igne ile giriliyor ve acısız bır işlemmış ancak işinin ehli tesekkullu bır hast.ve dra yaptırmalısın içini de ferah tut hersey olacagına varır rabbım nelere derman olmuyorki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…