- 20 Nisan 2016
- 5.706
- 10.153
- 198
- Konu Sahibi Ikra meyra
-
- #16.321
Yaaaaa superrrr kuzummm yaaBenim kızım da 31 ağustos doğumlu
Pyrznr naptin cnm ne durumdasiniz gitti mi bi daha Dr a
Hadi hayırlısı canım pipi gördüyseniz değişkeni pek zannetmiyorum zaten %99 demiş maşallah paşana sağlıkla kavuş inşallah canımKızlar geldim doktordan. Tahlillerim çok şükür temiz çıktı. Bebişimide gördüm cinsiyeti için de %99 erkek dedi ama bu haftalarda yanılma payı genede yüksek olur dedi. Bir sonraki kontrolde kesinleştiririz dedi. Rabbim hepimizin gönlüne göre versin.
Ay inşallah canım dua et bizede öğrenelim kız erkek farketmez artık cinsiyet neyse öğrenelim artık sağlıkla kavuşalım bebişlerimize.Darısı senin veMy moonlight nin başına inşallah canım.
Olsun sen yinede çok şeker yedirme canım.Halinden memnun valla
Gözun aydn canım hayrlı olsun☺Kızlar geldim doktordan. Tahlillerim çok şükür temiz çıktı. Bebişimide gördüm cinsiyeti için de %99 erkek dedi ama bu haftalarda yanılma payı genede yüksek olur dedi. Bir sonraki kontrolde kesinleştiririz dedi. Rabbim hepimizin gönlüne göre versin.
Canım geçmiş olsun. İnşallah sapasağlam bi bebişin olcak canını sıkma eğer aldırmayı düşünmüyorsan amniyo sentez yaptırma bence yinede sen bilirsin tabi. Burun kemiği varsa ya ense yanlış ölçüldü yada ensesi kalın bi bebiş olcak. Benim teyze kızım ın bebeğine beyninde tümör var zeka geriliği olcak falan diye bi sürü şey söylediler ağlaya ağlaya 9 ay geçirdi bi doğdu çocuk sapasağlam şuan okul birincisi lisede. Allaha dua edelim inşallah sapasağlam kucağına alcaksınDr yeniden gittik. Ense kalinliginda azalma yok ayni. Kistig higromada artis yok o da ayni. Duzelmede yok tabi.Cvs yi oneriyorum dedi hala. Bende yaptiracaktim ama vazgectim sayilir. Biraz organlari gelissin onlarin durumuna bakalim dedim durumda duzelme olmayip kalpte ve diger organlarda sikinti cikarr ise amniyosentez yaptirayim die dusundum. Artik bunu kesin yaptiririm. Ama butun bunlarin yaninda tek guzel sey burun kemigi var dedi. 2 hafta sonra tekrar gidecegim o zaman yenidwn bakilacak. Hafta icide bulundugum ilcedeki dr gidecem. Genel kontrol amacli. Arkadaslar bebeginiz saglikli olsunda anneye verdigi hicbir rahatsizlik onemli degil allah saglik versin inanin gerisi bos. 1300 tlimis yapilacak testte. Amniyosentezi nasil yaptirdin cok acima oluyor mu rahim ustunden girecekmis yine de dusununce insan bir irkiliyor acaba cok kasilirsam bebege daha kotu birsey olur mu diye dusunmeden yapamiyorum.
Canimm bunlarin yaninda nazal kemigin olmasi beni sevindirdi umarim hersey yoluna girerDr yeniden gittik. Ense kalinliginda azalma yok ayni. Kistig higromada artis yok o da ayni. Duzelmede yok tabi.Cvs yi oneriyorum dedi hala. Bende yaptiracaktim ama vazgectim sayilir. Biraz organlari gelissin onlarin durumuna bakalim dedim durumda duzelme olmayip kalpte ve diger organlarda sikinti cikarr ise amniyosentez yaptirayim die dusundum. Artik bunu kesin yaptiririm. Ama butun bunlarin yaninda tek guzel sey burun kemigi var dedi. 2 hafta sonra tekrar gidecegim o zaman yenidwn bakilacak. Hafta icide bulundugum ilcedeki dr gidecem. Genel kontrol amacli. Arkadaslar bebeginiz saglikli olsunda anneye verdigi hicbir rahatsizlik onemli degil allah saglik versin inanin gerisi bos. 1300 tlimis yapilacak testte. Amniyosentezi nasil yaptirdin cok acima oluyor mu rahim ustunden girecekmis yine de dusununce insan bir irkiliyor acaba cok kasilirsam bebege daha kotu birsey olur mu diye dusunmeden yapamiyorum.
Yok bitti vermiycem kuzum artik bugunluk abur cubur limiti doldu onun muz verdim eline onu yiyoduOlsun sen yinede çok şeker yedirme canım.
Darısı senin veMy moonlight nin başına inşallah canım.
Biz ikimizde yine kiz olcak hissediyoruz ama yinede az bucuk umitliyizbenseniyerim canım sende erkek istiyordun di mi canım senin de darısı başına inşallah. Sen kesin kız olacak diyorsun ya kafam karıştı
Amin canım inşallah ; ) Canım ultrason görüntüsü de aldım ama nedense 4ay dolmadan ikna olmayacakmışım gibi geliyo bana da. Biraz sonra atarım usgyi.Hadi hayırlısı canım pipi gördüyseniz değişkeni pek zannetmiyorum zaten %99 demiş maşallah paşana sağlıkla kavuş inşallah canım
Sagol canım benimGözun aydn canım hayrlı olsun☺
Canım bende geçen hafta gittim bana da erkek olma ihtimali yüksek dedi.Kızlar geldim doktordan. Tahlillerim çok şükür temiz çıktı. Bebişimide gördüm cinsiyeti için de %99 erkek dedi ama bu haftalarda yanılma payı genede yüksek olur dedi. Bir sonraki kontrolde kesinleştiririz dedi. Rabbim hepimizin gönlüne göre versin.
Evet canim saglikli bi oglum olsa cok sevinirim, bi kizcem var zaten ama bunu da kiz hissediyorum, ondan oyle diyorumbenseniyerim canım sende erkek istiyordun di mi canım senin de darısı başına inşallah. Sen kesin kız olacak diyorsun ya kafam karıştı
Canım inşallah hislerinde yanılırsın. İnsan ne kadar da olsa 2.evladı farklı olsun istiyor. Rabbim gönlündekini verir inşallah.Evet canim saglikli bi oglum olsa cok sevinirim, bi kizcem var zaten ama bunu da kiz hissediyorum, ondan oyle diyorum
Hayırlısı olsun inşallah canım. Benden tavsiye beklenen günlere takılma çünkü bazı cücükler aceleci olabiliyor canım. Kızım 10gün erken doğmuştu bunda da erken olur diye tahmin ediyorumCanım bende geçen hafta gittim bana da erkek olma ihtimali yüksek dedi.ama net konuşmadı. Bizim galiba seninle aynı güne denk geliyor doğumumuz ya da ben senden bir gün sonra
Canım amnıyosentezden korkma karından igne ile giriliyor ve acısız bır işlemmış ancak işinin ehli tesekkullu bır hast.ve dra yaptırmalısın içini de ferah tut hersey olacagına varır rabbım nelere derman olmuyorkiDr yeniden gittik. Ense kalinliginda azalma yok ayni. Kistig higromada artis yok o da ayni. Duzelmede yok tabi.Cvs yi oneriyorum dedi hala. Bende yaptiracaktim ama vazgectim sayilir. Biraz organlari gelissin onlarin durumuna bakalim dedim durumda duzelme olmayip kalpte ve diger organlarda sikinti cikarr ise amniyosentez yaptirayim die dusundum. Artik bunu kesin yaptiririm. Ama butun bunlarin yaninda tek guzel sey burun kemigi var dedi. 2 hafta sonra tekrar gidecegim o zaman yenidwn bakilacak. Hafta icide bulundugum ilcedeki dr gidecem. Genel kontrol amacli. Arkadaslar bebeginiz saglikli olsunda anneye verdigi hicbir rahatsizlik onemli degil allah saglik versin inanin gerisi bos. 1300 tlimis yapilacak testte. Amniyosentezi nasil yaptirdin cok acima oluyor mu rahim ustunden girecekmis yine de dusununce insan bir irkiliyor acaba cok kasilirsam bebege daha kotu birsey olur mu diye dusunmeden yapamiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?