bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Slm kızlar Enson 15şubatta regli olmuştum pko hastası olduğum için adetim genelde geciktirdi bun da da öyle oldu ama ben kistten olmuştur diye 2hafta bekledim ve hala olmayınca 29martta sabah test alipyaptim ve aninda ikinci cizgi cikti inanin sok gecirdim boyle birsey dusunmuyorduk cok buyuk supriz oldu suanda 13+2haftalik bir buçuk yaşında bir oğlum var 20 yaşındayım üç buçuk senelik evliyim ilk gebeligim tedavi ile oldu hic beklemiyordum can kusum annesine supriz supriz Yapti .işallah guzel bir gebelik gecirip saglikla kucağınıza bebislerimizi alırız.... Benide listeye eklerseniz sevinirim...

Güzel anneler
Aranızda fetal DNA testi yaptıran var mı? İkili testte ultrason sonuçlarım iyi ama, kan sonuçlarım riskli çıktı. Plasentam aşağıda olduğu için sürekli yatıyorum, çünkü otursam bile kanamam oluyor. Bu durum kan sonuçlarını etkilermiş. İnşallah bebekte bir sorun yoktur Bu bizim ilk bebeğimiz. Daha önce 4,5 aylık hamileyken oğluşumuzu erken doğumla kaybettik. Şimdi hem deli gibi korkuyorum, hem de çok üzülüyorum. Rabbim evlatlarımızı bağışlasın hepimize

canım sat günümüz aynı seninle cinsiyeti öğrenebildinmi sen ?

Güzel kararvermissin cnm amniyosentez en guveniliri. 10 gün içinde on sonuclar geliyor. Benim biraz zor geçti cnm uç kez iğneyi soktular takildi bi turlu ilerlemedi uç kez olmasida apayri bi risk zaten sonrasinda sancim oldu doğum sancisi gibi zor yürüdüm arabaya kadar ama benden önce 3_4 kişiye yapildi çok rahatlardi. Benim sanssizligim uç kez giriş yapmalari oldu. Ayrıca o kadar para vermene gerek yok üniversite hastahanesinde yaptir hem tecrubeliler hem ücretsiz. Daha zamanin var bi arastir istersen

Kizlaaar yeni avatar ve ismimiz nasil
Güzel olmuş canım erkek olsada kız olsada derin deniz iki isim düşünmez misin? Aklında kalmasın sevdiğin isimler canım illa tek koyacaksın derin çok hoş bence inşallah pipiyi en yakın zamanda görürsün canım.

Merhaba anneler biz geldik doktordan cinsiyetimiz netleşti oğlumuz olacak inşallah doktora hissettiğim hareketleri anlattım erken hissetmişsin ilk gebeliğe göre ama hissetmen güzel dedi. Bizim ufaklık daha yukarıya çıkmamış sonra da çıkabilir takip ederiz dedi. Kan uyuşmazlığı için tahlil verdik. Haftamızla uyumluyuz pek bişi yiyemediğim için D vitamini yazdı bir de kasılma için magnezyum verdi. Şimdilik aklımda olanlar bunlar

Amniyodan korkma ultrason eşliğinde iğneyle girilip sıvı alınıyor sadece.
Genelde birşey hissetmediğini söylüyorlar.

Paşana sağlıkla kavuş inşallah canım darısı bize bakalım gün sayıyoruz bizde.

Olabilir tabiki derin deniz kuzum ayy pipiyi insallah goruruz benseniyerim My moonlight valla 3 umuz icin dua ediyorum pasalarimiz olur saglikla insallah

Darisi bize beybisimmm dua et bize yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…