- 23 Eylül 2014
- 10.859
- 13.197
- 298
- Konu Sahibi Ikra meyra
-
- #16.361
Darisi bize beybisimmm dua et bize yaa
Dualarim sizinle canim Rabbim ikinizi tez zamanda kavustursun korkma hic aklina kotu bisey de getirme olur muSelam anneler ve anne adayları
Ağustos yada Temmuz annesi olmayı beklerken 28 Nisan günü ani bir sancı ile nisan annesi oluverdim... 24+3 haftalık doğdu miniğim.
20 günlük küvözde olan Masal kızım için dua zinciri oluşturmuş bir arkadaşım sağolsun
sizlerinde dualarını istiyoruz annecikler
Kızımdan miniğimden dualarınızı eksik etmeyin inşallah
Rabbim evlatlarımızı bize bağışlasın sağlıcakla
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...n-dua-zinciri-yapiyoruz.927844/#post-46535438
Selam anneler ve anne adayları
Ağustos yada Temmuz annesi olmayı beklerken 28 Nisan günü ani bir sancı ile nisan annesi oluverdim... 24+3 haftalık doğdu miniğim.
20 günlük küvözde olan Masal kızım için dua zinciri oluşturmuş bir arkadaşım sağolsun
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...n-dua-zinciri-yapiyoruz.927844/#post-46535438
Minik masal elif seni birakmayacak saglikla doneceksiniz evinize insallah rabbim sifa versin masalina rabbim tez zamanda guc versin saglik versin insallah senin sutun masala iyi gelecek annesi rabbim sizi ve masal elifi korusun insallah.... aminSelam anneler ve anne adayları
Selam anneler ve anne adayları
Yegenim de 24 haftalik 585 gr agirliginda dunyaya gelmisti 2011 yilinda.Selam anneler ve anne adayları
Rabbim inşallah minik Masal'ı sağlıklı sıhhatli size bağışlar. Bu günden sonra muhakkak dualarımdasınız. Allah size de minik kiziniza da güç versin. Umarım güzel haberlerinizi alırızSelam anneler ve anne adayları
Bn de tam ayni durumdayjm uykumu alamadim herhlde hc bsy yapmak istemiyrm başım ve belim agriyorKızlar bugün inanılmaz bir baş ağrim var. Kendimi hiç iyi hissetmiyorum. Çok halsizim hiçbir şey yapasım yok. Sadece yatmak istiyorumhasta mi olacam acaba
Uykumu da aldım ben ama niye böyleyim kiBn de tam ayni durumdayjm uykumu alamadim herhlde hc bsy yapmak istemiyrm başım ve belim agriyor
Gecmis olsun canim duzelirsin hemen insallahKızlar bugün inanılmaz bir baş ağrim var. Kendimi hiç iyi hissetmiyorum. Çok halsizim hiçbir şey yapasım yok. Sadece yatmak istiyorumhasta mi olacam acaba
Teşekkür ederim canım. Ders çalışmam lazım ya illa bi şey çıkar zatenGecmis olsun canim duzelirsin hemen insallah
Canim pazar gunu dimi sinavin ?Teşekkür ederim canım. Ders çalışmam lazım ya illa bi şey çıkar zatenşu sınavı bi atlatiyip hep yatacam bi de bol gezecem
Canm arada uykumu alsam da oluyor hamilelikten herhldeUykumu da aldım ben ama niye böyleyim ki
Kızlar bnm doktorum detaylıya 19.haftada cagrdi.çok kişi var sırada fln gbi bsyler söyledi ama ekim anneleri 22.haftada gidiyor hep.sizce ne yapayım en azından 20.haftada gideyim
19+5 gbi gidicem canm.bnm miyomlar da var ya süre uzamasın diye erken cagrdi sanrm.doktor fakultede özel değil ya pek ulasamiyrmGenelde 20-24. Haftalarda yapılıyor bende 22. Haftada gidenleri okumuştum bebek daha net daha da iyi incelensin diye. Senin kararın doktorunla konuşursun tekrar
Laboratuar da ki kızın tahmini öyle muhtemelen senin kaydın açılmadı başka senin ile ayni saatlerde gelen bi hasta barkodu verdiler yanlışlıkla sende tabi bakmadin başkası adına tahlil yaptın bu şekilde olmuş olabilir dediler. Ben o gün girdim muayene olmaya ense kalınlığı ölçüldü. Tahlile yollandim elimde kağıt ile. Kan verdim 1 tüp. Verdiğim kağıt sistemde var ama kan yok. Ve o gün hastaneye hiç gelmemiş görünüyorm. Ne biçim is anlamadım.canım internette arastır nerelere şikayet edebiliyorsan et mutlaka
hatta sağlık bakanlıgına bile yazabilirsin.
çnkü çok ciddi bir durum bu. senden alınan kan ile bir baskasına test yaptılar o zamn. senın sonucun iyi ise o kişiye iyi sölediler kötü ise kötü söylediler ama her türlü kendisi ile ilgisi olmayan bir sonuca sevincek yada üzülecek.
bu durumda o gün ikili test yapılan tüm gebe kadınları çağırıp hepsine tekrardan test yapmaları günü geçenler var ise onlara açıklama yapmaları gerekiyor.
bambaska bir rahatsızlık arastırılırken bile bu hata yapılabilirdi. kemal sunal bir filmi vardı hatırlarmısınız 3 ay ömrü kaldı demişti doktor. memurdu. hayatı komple değişmişti. . yani bu olay çok daha ciddi olabilirdi.
elinden geleni ardına koyma. kim ise sorumlusu sorusturma açılsın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?