bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Selam anneler ve anne adayları
Ağustos yada Temmuz annesi olmayı beklerken 28 Nisan günü ani bir sancı ile nisan annesi oluverdim... 24+3 haftalık doğdu miniğim.
20 günlük küvözde olan Masal kızım için dua zinciri oluşturmuş bir arkadaşım sağolsun
sizlerinde dualarını istiyoruz annecikler
Kızımdan miniğimden dualarınızı eksik etmeyin inşallah
Rabbim evlatlarımızı bize bağışlasın sağlıcakla

http://www.kadinlarkulubu.com/forum...n-dua-zinciri-yapiyoruz.927844/#post-46535438

Dualarim sizinle canim Rabbim ikinizi tez zamanda kavustursun korkma hic aklina kotu bisey de getirme olur mu

Sağlıkla büyüsün toparlasın kızın kendini inşallah dualarımız seninle. Yakın bi arkadaşım Ağustos annelerinde o demişti durumunu o zamandan beri takip ediyorum dualarımız seninle inşallah

Minik masal elif seni birakmayacak saglikla doneceksiniz evinize insallah rabbim sifa versin masalina rabbim tez zamanda guc versin saglik versin insallah senin sutun masala iyi gelecek annesi rabbim sizi ve masal elifi korusun insallah.... amin

Allah bağışlasın yavrunuzu. Bolca dua ederiz bebecik için. Özellikle okunan bir dua, sure ya da çekilen bir tesbih varsa, söyleyin onları da okuyalım. Kız bebekler daha güçlü oluyor, daha sıkı sarılıyorlar hayata, siz de güçlü olun. Minik Masal'ın kendi masalı mutlulukla devam etsin inşallah.

Yegenim de 24 haftalik 585 gr agirliginda dunyaya gelmisti 2011 yilinda.
Su an 5 yasinda kocaman zehir gibi bi delikanli oldu.
Eminim Masal da bu gunlerini saglikla atlatip annesinin mis kokusuna kavusacaktir.
Size nacizane tavsiyem bol bol dua etmeniz ve mumkunse her gun Masal'inizin basinda cevsen ve Kuran okumaniz.
Sabret annesi, insaallah bu gunleri hatirlamayacaksin bile :)

Rabbim inşallah minik Masal'ı sağlıklı sıhhatli size bağışlar. Bu günden sonra muhakkak dualarımdasınız. Allah size de minik kiziniza da güç versin. Umarım güzel haberlerinizi alırız

Kızlar bugün inanılmaz bir baş ağrim var. Kendimi hiç iyi hissetmiyorum. Çok halsizim hiçbir şey yapasım yok. Sadece yatmak istiyorum hasta mi olacam acaba

Kızlar bnm doktorum detaylıya 19.haftada cagrdi.çok kişi var sırada fln gbi bsyler söyledi ama ekim anneleri 22.haftada gidiyor hep.sizce ne yapayım en azından 20.haftada gideyim

Kızlar bnm doktorum detaylıya 19.haftada cagrdi.çok kişi var sırada fln gbi bsyler söyledi ama ekim anneleri 22.haftada gidiyor hep.sizce ne yapayım en azından 20.haftada gideyim

Genelde 20-24. Haftalarda yapılıyor bende 22. Haftada gidenleri okumuştum bebek daha net daha da iyi incelensin diye. Senin kararın doktorunla konuşursun tekrar

Genelde 20-24. Haftalarda yapılıyor bende 22. Haftada gidenleri okumuştum bebek daha net daha da iyi incelensin diye. Senin kararın doktorunla konuşursun tekrar
19+5 gbi gidicem canm.bnm miyomlar da var ya süre uzamasın diye erken cagrdi sanrm.doktor fakultede özel değil ya pek ulasamiyrm

Laboratuar da ki kızın tahmini öyle muhtemelen senin kaydın açılmadı başka senin ile ayni saatlerde gelen bi hasta barkodu verdiler yanlışlıkla sende tabi bakmadin başkası adına tahlil yaptın bu şekilde olmuş olabilir dediler. Ben o gün girdim muayene olmaya ense kalınlığı ölçüldü. Tahlile yollandim elimde kağıt ile. Kan verdim 1 tüp. Verdiğim kağıt sistemde var ama kan yok. Ve o gün hastaneye hiç gelmemiş görünüyorm. Ne biçim is anlamadım.
en çok da ilgisiz oluşu sinir bozucu. Bana diye bilirdi doktor saat kaç gibi muayene oldun zaten ense kalınlığı ölçütügü ultrason görüntüsünde saat yazar benle aynı saatte o gün muayene olmuş hastanın ismini laboratuvar da aratp adına ikili test yapılmış mı bakmaları gerekirdi ama sadece tekrar yapalım ikili test dedi bana baktı günü geçmiş olmaz deyip yolladı üstüne düşmedi hiç. Evet başka bi hastaya yanlış sonuç verilmis olabilir. Belki o gün ikili test yapan sadece bendim ismim 50yaşında bi bayan hasta ile karıştı belki hamile olmayan başka bi sıkıntısı için muayeneye gelen birinin adına ikili test çıktı. Bekar bi kız da olabilir bu kişi arayip ikili testin var deseler ailesi yanlış anlar yani her türlü sebep doğurabilir. BiMer e yazacağım bunu her yere şikayet edeceğim. Resmen dediğin gibi olmuş kemal Sunal hesabı.. bi de tekrar yapılan tekrarı olan bi test değil sadece o haftaya özgü artık ne yapsam da 2 li test sonucunu bilmeyecgm çok büyük bi ayıp.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…