bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Doktorla konuştuklarımızı yeni yeni toparlıyor hatırlıyorum bi an çıkınca unutuyorum. Doktor bebek aşağı da d
19+5 gbi gidicem canm.bnm miyomlar da var ya süre uzamasın diye erken cagrdi sanrm.doktor fakultede özel değil ya pek ulasamiyrm

Anladım canım olabilir o zaman zaten iyi bi perinatolog inceler orada

Maşallah canım kızına sağlıkla al inşallah kucağına

Ben doktorun dediklerini yeni yeni hatırlıyorum doktor bebek aşağı da demedi plesantası aşağı da demiş sanırsam o yüzden lekelenme kanama olabilirmiş öyle bi durumda mutlaka gel dedi

haklısın cnm o an baş hekimliğe şikayet etmek aklıma gelmedi hiç. Bir daha o hastanenin önünden geçmek istemiyorum. Zaten çok ters bi yerde.. Bimer e de şikayet edeceğim

Ben doktorun dediklerini yeni yeni hatırlıyorum doktor bebek aşağı da demedi plesantası aşağı da demiş sanırsam o yüzden lekelenme kanama olabilirmiş öyle bi durumda mutlaka gel dedi
Yaren selam
Aynı kaderi paylaşıyoruz. Ben de dün gittim doktora ve bebegin eşi yani plesenta aşagida dedi.moralim çok bozuk.

Yaren selam
Aynı kaderi paylaşıyoruz. Ben de dün gittim doktora ve bebegin eşi yani plesenta aşagida dedi.moralim çok bozuk.

Bende internette yorumları okuyana kadar pek bilgili değildim. doktorum da yukarı çıkabilir sonradan dikkatli ol bu gibi durumlarda gel dedi bende pek anlamamıştım bebek aşağı da zannetmiştim. Ama okuduğum kadarıyla bebek büyüdükçe yukarı çıktıkça plesantası da çıkabilirmiş

Ama bu sıradan bi tahlil değil ki belli haftalarda yapılan bi tahlil ve 10 günde sonuç çıkıyor ve 10 günden sonra sonuç almaya gidince hata olduysa telafisi yok çünkü günü geçmiş oluyor. Ben şahsen Bu yaşadığım yerde ki devlet hastanelerinden hiç mi hiç memnun kalmadım. Memleketim Muğla ben bizim orada devlet hastanesinde gördüğüm ilgiyi burda özel hastanelerde görmüyorum kaldı ki devlet hastanesini sen tahmin et. O kadar çok sıkıntı yaşadım ki burda saymakla bitmez özel e gitmemiş olsam çoğu sıkıntılarım devam ediyor olacaktı. Mesela ben çok üşüyordum gebeliğimin başlangıcından beri ve devlette doktora söyledim ben çok üşüyorum eşim evde tişort ile dururken ben kat kat kazak yorgan yatıyorum koltukta diyorum hiç oralı olmadı ama özel hastanede ki doktor feritin b12 tahlili istedi yaptırdım aşırı derecede b12 eksitliği çıktı. dodex iğne verdi o iğnleri olduğum günden beri rabbbime şükürler olsun çok rahatım. benim tiroidim normal dedi devlette ki doktor ama özelde gebeler için normal olmadğın öğrendim ve çok doktor gezdim hepside özelde ki doktor gibi değerimin doğru olamdığını bunun ciddi birşey olduğunu söyleyip ilaç yazıp takibe aldılar ama devlette önemsemediler. Demir eksikliği çıktı demir hapı bile yazmadı özel de ki doktor yazdı. Midem aşırı yanıyor ölüyorum diyorm devlette ilk aylar normal olur dedi ilaç vermedi. dün özelde anlattım ilaç yazdı rennie duo şurup o kadar iyi geldi ki doktoro dua ettim. yani ben burda ki devlet hastanelerinden hiç memnun değilim. Normalde hem özel hem devlete çıkıyorm iki sefer gitmiş oluyorum hem tahlillere ücret vermemek için ama artık sadece özel ile devam edeceğim. Tahlillerime bile ulaşamıyorum... Sizin yaşadığınız yer de demekki iyiymiş hastane ama burası rezalet...

Slm canım ☺ evet canım satlar aynı, aynı gunde ayni cinsiyet tahminini almısız çok guzel ☺ ikimizn de ogluşu olck gbi 2 3 hafta sonra kesinlescek☺ hayrlı ugurlu olsun saglıkla dogsun insallah ☺
Evet cnm öyle olmuş :) Bende dün hastaneye gitmiştim kaç gündür dün ü bekliyrodum randevuyu cinsiyet belki belli olur diye ama aynı sen gibi göstermedi uğraştık :) ama belli olmuyor ilerleyen haftalarda netleşecek inşalah. Şimdilik büyük ihtimal oğluş gibi duruyorlar :) inşallah hepimiz sağlıklı bi şekilde kucağımıza alırız :)

Geçmiş olsun canım çok tatsız bir olay yaşamışsın üzüldüm adına ama daha fazla canını sıkma iyiki bir başkasının sonucunu al bu senin sonuç diye eline tutuşturmanmılar bir başka yede yaptır artık

Erkek sayısı kızları gecmiş cogu kışı ogrenmış hayırlı olsun kızlar
Bir şey duymuştum sanırım doğru Çift yıllar erkek yılı. Tek yıllar kız yılı diye duymuştum. Çift yıllar daha çok erkek bebek olurmuş diyorlar ve bu yıl ocak şubat gibi doğum yapan çevremde tanıdıkların hep oğlu oldu :) Bana da erkek gibi dedi doktor. :) Bu sene çift yıl olduğu için 2016 erkek yılı sanırım

haklısın cnm çok haklısın. öyle de olabilirdi.

Yaren selam

Keşke daha güzel bir ortak noktamız olsaydı ama maalesef benim de öyle. Plasenta previa ile ilgili tüm yorumları okudum. Çok çeşidi var. Allah'tan biz çok erken haftalarda öğrendik, önlemimizi alıyoruz. Ben sürekli yatıyorum 6. haftadır inşallah plasentalarımız yukarı çıkar ve orda uslu uslu durur

Sen kaçıncı haftadasın canım.

Nilke kaçıncı haftadasin cnm.
Doktor ilaç vermedi bana yat dedi yatınca geçecek mi....bilmiyorum. tek ihtiyacimiz dua.....

Ben son adet tarihime göre 12+5'im. Ama geçen hafta ikili test için gittim 12+1 yazmışlar. O doğruysa şimdi 13+1'im canım

Sağlıkla tamamlarız inşallah canım ya bana da bugün dedi doktor plesantası aşağı da diye. Ama yat falan demedi dikkat et kanama leke gibi durumda mutlaka gel dedi

Ben son adet tarihime göre 12+5'im. Ama geçen hafta ikili test için gittim 12+1 yazmışlar. O doğruysa şimdi 13+1'im canım
Takvim kur canim hesap bilgilerini duzenleye gir asagi da takvim var mesala tahmini dogumu yaziyorsun 16-11-2016 gibi canim :)

Nilke kaçıncı haftadasin cnm.
Doktor ilaç vermedi bana yat dedi yatınca geçecek mi....bilmiyorum. tek ihtiyacimiz dua.....

Ben ya 12+5 ya da ultrasona göre 13+1'im. Benim lekelenmelerim 6. hafta bsşladı. Sonra hafif hafif kanamam başladı. Doktorum 9. haftada plasenta aşağıda, selviks kanalının üstünde, ama 21. Haftadan itibaren çocuk hareket edip, rahim büyüdükçe yukarı çıkar, kedin istirahate devam dedi. Bana da ilaç vermemişti. Ama geçen hafta ikili test için gittiğimde iğne başladı. Erken doğumu ve düşüğü engellemek için. İlaç rahim kasılmasını engelliyormuş. Senin kanamaların olmuş muydu BegümBB'cim?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…