- Konu Sahibi Ikra meyra
-
- #16.381
19+5 gbi gidicem canm.bnm miyomlar da var ya süre uzamasın diye erken cagrdi sanrm.doktor fakultede özel değil ya pek ulasamiyrm
Selam herkese maşallah kasım anneleri çok hızlısınız sayfalar akıp gidiyor, bugün doktora gittim bende herşey yolunda çok şükür, vee kızım olacağını öğrendim, bir oğlum var inşallah birde kızım olacak, Allah herkese gonlundekini versin insallah
haklısın cnm o an baş hekimliğe şikayet etmek aklıma gelmedi hiç. Bir daha o hastanenin önünden geçmek istemiyorum. Zaten çok ters bi yerde.. Bimer e de şikayet edeceğimGeçmiş olsun canım bence başhekimliğe şikayet et şimdi senn kanın belki başka hastaya yanlış sonuç olarak bildirilecek böyle saçma şeymi olur haberlerde duyardık böyle şeyleri hadi bu inşallah sonucu iyi bişeydi ama ya hayat memat meselesi ciddi bi tahlil olsaydı herkes işinin hakkını vermesi gerek.
Yaren selamBen doktorun dediklerini yeni yeni hatırlıyorum doktor bebek aşağı da demedi plesantası aşağı da demiş sanırsam o yüzden lekelenme kanama olabilirmiş öyle bi durumda mutlaka gel dedi
Yaren selam
Aynı kaderi paylaşıyoruz. Ben de dün gittim doktora ve bebegin eşi yani plesenta aşagida dedi.moralim çok bozuk.
Ama bu sıradan bi tahlil değil ki belli haftalarda yapılan bi tahlil ve 10 günde sonuç çıkıyor ve 10 günden sonra sonuç almaya gidince hata olduysa telafisi yok çünkü günü geçmiş oluyor. Ben şahsen Bu yaşadığım yerde ki devlet hastanelerinden hiç mi hiç memnun kalmadım. Memleketim Muğla ben bizim orada devlet hastanesinde gördüğüm ilgiyi burda özel hastanelerde görmüyorum kaldı ki devlet hastanesini sen tahmin et. O kadar çok sıkıntı yaşadım ki burda saymakla bitmez özel e gitmemiş olsam çoğu sıkıntılarım devam ediyor olacaktı. Mesela ben çok üşüyordum gebeliğimin başlangıcından beri ve devlette doktora söyledim ben çok üşüyorum eşim evde tişort ile dururken ben kat kat kazak yorgan yatıyorum koltukta diyorum hiç oralı olmadı ama özel hastanede ki doktor feritin b12 tahlili istedi yaptırdım aşırı derecede b12 eksitliği çıktı. dodex iğne verdi o iğnleri olduğum günden beri rabbbime şükürler olsun çok rahatım. benim tiroidim normal dedi devlette ki doktor ama özelde gebeler için normal olmadğın öğrendim ve çok doktor gezdim hepside özelde ki doktor gibi değerimin doğru olamdığını bunun ciddi birşey olduğunu söyleyip ilaç yazıp takibe aldılar ama devlette önemsemediler. Demir eksikliği çıktı demir hapı bile yazmadı özel de ki doktor yazdı. Midem aşırı yanıyor ölüyorum diyorm devlette ilk aylar normal olur dedi ilaç vermedi. dün özelde anlattım ilaç yazdı rennie duo şurup o kadar iyi geldi ki doktoro dua ettim. yani ben burda ki devlet hastanelerinden hiç memnun değilim. Normalde hem özel hem devlete çıkıyorm iki sefer gitmiş oluyorum hem tahlillere ücret vermemek için ama artık sadece özel ile devam edeceğim. Tahlillerime bile ulaşamıyorum... Sizin yaşadığınız yer de demekki iyiymiş hastane ama burası rezalet...Muhtemelen ya giriş yapan sekreter hata yaptı ya da kan tüpünü verirken hata oldu.
Bi benzeri laborant yüzünden bana da olmuştu, 2. Kez kan vermek zorunda kalmıştım.
Ama yine de her türlü devlet hastanelerini tercih ederim işi bilen biri olarak.
Normal doğum istediğim için gitmiyorum çünkü doğum beklerken diğer kadınlarla berabersin eşin olmuyor sırf o yüzden, yoksa doktorumu sevdiğim halde devlete giderdim.
Zorunlu sezaryen ya da bir komplikasyon ya da erken doğum filan Allah korusun olursa yine devlete giderim.
Kadın doğum haricinde devlet hastanesine gidiyorum her zaman zaten.
Evet cnm öyle olmuş :) Bende dün hastaneye gitmiştim kaç gündür dün ü bekliyrodum randevuyu cinsiyet belki belli olur diye ama aynı sen gibi göstermedi uğraştık :) ama belli olmuyorSlm canım ☺ evet canım satlar aynı, aynı gunde ayni cinsiyet tahminini almısız çok guzel ☺ ikimizn de ogluşu olck gbi 2 3 hafta sonra kesinlescek☺ hayrlı ugurlu olsun saglıkla dogsun insallah ☺
Geçmiş olsun canım çok tatsız bir olay yaşamışsın üzüldüm adına ama daha fazla canını sıkma iyiki bir başkasının sonucunu al bu senin sonuç diye eline tutuşturmanmılar bir başka yede yaptır artıkKIZLAR İKİLİ TEST SONUCUM HASTANE DE KAYBOLDU!!!!!
Kızlar 4 mayıs çarşamba günü devlet hastanesinde ikili test yaptırdım ve 10 gün sonra gel al dediler. Dün almaya gittim ve test sonucumu bulamadılar sistemden baktılar doktorun ense kalınlığı ve crl sini falan ölçüp kan tahliline yolladığı kağıt var ama kan vermemişim görünüyor. Hatta o gün hiç o hastaneye muayene olmamışım görünüyor. Şaşırıp kaldım hatta labaratuvarda ki ler de şaşırdı ilk kez böyle bir şey oldu dediler ve şöyle bi tahminde bulundular. Muhtemelen girişini yapan doktorun odasında ki sekreter senin girişini yapmadı ve senden önce ki hastalardan birinin ismi ile yanlışlıkla eline barkod verdi tahlile yolladağı zaman tabi sende o kan tüpüne yapıştırılan kağıtta senin adın yazıyor mu diye dikkat etmedin aklına nerden gelebilirdi ki.. O yüzdün muhtemelen başka bi hasta adına ikili test yapıldı ve o yüzden bulamıyoruz doktorun ile görüş dedi. Çok sinirlendim 10 gün bu sonucu bekledim ya bir şey çıkarsa diye sürekli internette araştırma yaptım ikili test ile ilgili ve nasıl oluyor böyle bi karışıklık yapabiliyorlar. Doktorun yanına çıktığımda karambole getirdiler.. tekrar sıra al tekrar tahlil yapalım dediler eğer 14. haftayı geçmediysen dediler ultroson ile baktı 14. haftayı geçmiş 2 hafta sonra gel 3 lü yapalım dedi. Bir daha gider miyim o hastaneye.... Devlet hastanesi diye iyice çığrından çıktılar. Şikayet etmek istiyorum kızlar inanın öfke var içimde sizce nereye şikayet edebilirim hastane şikayet hattına falan mı?? Belki bi işe yaramaz ama öfkemi alacak yer arıyorum... Ayrıca bu ikili testi çok pahalı bir şey zannediyordum 250 tl falan demişlerdi bana özel hastanede o fiyata falan yapıyorlar demişti önceden gebelik yaşamış bi arkadaşım. Uygun olduğunu bilmiyordum. Dün muayene olduğum özel hastaneye sordum 40 tl gibi bir şey olduğunu söylediler. Hatta bugün devlete gidip TSH ölçtürcektim onu bile dün özel de 30 tl ye yaptırdım artık hayattta uğramam o hastaneye kızlar.
Bir şey duymuştum sanırım doğruErkek sayısı kızları gecmiş cogu kışı ogrenmış hayırlı olsun kızlar
haklısın cnm çok haklısın. öyle de olabilirdi.Geçmiş olsun canım çok tatsız bir olay yaşamışsın üzüldüm adına ama daha fazla canını sıkma iyiki bir başkasının sonucunu al bu senin sonuç diye eline tutuşturmanmılar bir başka yede yaptır artık
Yaren selam
Aynı kaderi paylaşıyoruz. Ben de dün gittim doktora ve bebegin eşi yani plesenta aşagida dedi.moralim çok bozuk.
Keşke daha güzel bir ortak noktamız olsaydı ama maalesef benim de öyle. Plasenta previa ile ilgili tüm yorumları okudum. Çok çeşidi var. Allah'tan biz çok erken haftalarda öğrendik, önlemimizi alıyoruz. Ben sürekli yatıyorum 6. haftadırinşallah plasentalarımız yukarı çıkar ve orda uslu uslu durur
Nilke kaçıncı haftadasin cnm.Keşke daha güzel bir ortak noktamız olsaydı ama maalesef benim de öyle. Plasenta previa ile ilgili tüm yorumları okudum. Çok çeşidi var. Allah'tan biz çok erken haftalarda öğrendik, önlemimizi alıyoruz. Ben sürekli yatıyorum 6. haftadırinşallah plasentalarımız yukarı çıkar ve orda uslu uslu durur
Sen kaçıncı haftadasın canım.
Ben son adet tarihime göre 12+5'im. Ama geçen hafta ikili test için gittim 12+1 yazmışlar. O doğruysa şimdi 13+1'im canım
Takvim kur canim hesap bilgilerini duzenleye gir asagi da takvim var mesala tahmini dogumu yaziyorsun 16-11-2016 gibi canim :)Ben son adet tarihime göre 12+5'im. Ama geçen hafta ikili test için gittim 12+1 yazmışlar. O doğruysa şimdi 13+1'im canım
Nilke kaçıncı haftadasin cnm.
Doktor ilaç vermedi bana yat dedi yatınca geçecek mi....bilmiyorum. tek ihtiyacimiz dua.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?