- 20 Nisan 2016
- 5.706
- 10.153
- 198
- Konu Sahibi Ikra meyra
-
- #16.401
Kiz senesi erkek senesi olayina bende inanmiyorum iki oglumun yil buyuk 2005 kucuk 2008 boyle soylentiler sacma rabbim bilir diyorum canim dua kaderi degistirir canimİnşallah benimki tersten gidiyordur oğlum 2009 lu tek bu hamileliğim çift o zaman bu da kız olsuuuunn
Ya canim ben ruyamda senin ikizlerinin birini kiz birini erkek gordum kuzum biliyomusun mevhibe meyranin ikizleri diyodum hattaKiz senesi erkek senesi olayina bende inanmiyorum iki oglumun yil buyuk 2005 kucuk 2008 boyle soylentiler sacma rabbim bilir diyorum canim dua kaderi degistirir canim
Gözün aydın canım sağlıcakla al kucağına oğluşunu inşMerhaba anneler biz geldik doktordancinsiyetimiz netleşti oğlumuz olacak inşallah doktora hissettiğim hareketleri anlattım erken hissetmişsin ilk gebeliğe göre ama hissetmen güzel dedi. Bizim ufaklık daha yukarıya çıkmamış sonra da çıkabilir takip ederiz dedi. Kan uyuşmazlığı için tahlil verdik. Haftamızla uyumluyuz pek bişi yiyemediğim için D vitamini yazdı bir de kasılma için magnezyum verdi. Şimdilik aklımda olanlar bunlar
Ben ya 12+5 ya da ultrasona göre 13+1'im. Benim lekelenmelerim 6. hafta bsşladı. Sonra hafif hafif kanamam başladı. Doktorum 9. haftada plasenta aşağıda, selviks kanalının üstünde, ama 21. Haftadan itibaren çocuk hareket edip, rahim büyüdükçe yukarı çıkar, kedin istirahate devam dedi. Bana da ilaç vermemişti. Ama geçen hafta ikili test için gittiğimde iğne başladı. Erken doğumu ve düşüğü engellemek için. İlaç rahim kasılmasını engelliyormuş. Senin kanamaların olmuş muydu BegümBB'cim?
Sağlıkla tamamlarız inşallah canım ya bana da bugün dedi doktor plesantası aşağı da diye. Ama yat falan demedi dikkat et kanama leke gibi durumda mutlaka gel dedi
Gözün aydın canım sağlıcakla al kucağına oğluşunu inş
hayirdir diyelim hayra yoralim gunduz niyetine canim :)Ya canim ben ruyamda senin ikizlerinin birini kiz birini erkek gordum kuzum biliyomusun mevhibe meyranin ikizleri diyodum hatta
Canım benimde ilk lekelenmelerimi doktor yerleşme kanaması olarak yormuştu. Sonra kanamaya dönüp, tekrarlayınca baktı ki plasenta aşağıdaymış. Bana daha önce de bol bol istirahat edin demişti. Ben iki hafta yattım, az az ot.urdum. Lekelenmem bitmişti. Çok bunaldım hava güzel kahvaltıya gidelim dedim, keşke demeseymişim. Ertesi gün lekelenmeler ve kanamalar başladı. Aman diyim arkadaşım, yat dinlen. Çok zor ama imkanın varsa bunu yap derim. Bazı doktorlar bunu pek umursamıyor. Ama benim doktorum bunun tek ilacı bu dedi, yatıp, kendini yormayacaksın
Canimin ici Rabbim gonlundekini versin insallah sende iki kucuk piti gorursun bidaki randevuna insallah ada gibi mavis 2 tane kizin olurhayirdir diyelim hayra yoralim gunduz niyetine canim :)
Aayyy canim benim ben ikisini kiz olsun cok istiyorum ama bazen diyorumki biride kiz olsa diyorum ama bu defa tek kiz olucak diyorum iki oglum var ikide kiz nasip etsin rabbim diyorum saglikla cumlemize sana bana gonlumuzdekini nasip etsin yaradanim ..amin
Canım Progestan iğnesi mi başladı doktor. Bana da kanama lekelenme olursa iğne vurmamız gerekir dedi
Allah yardımcın olsun canım korkulacak bile olsa o kadar insan nasıl yaptırsın inşallah hrşey normal çıkar dualarımız seninleDr yeniden gittik. Ense kalinliginda azalma yok ayni. Kistig higromada artis yok o da ayni. Duzelmede yok tabi.Cvs yi oneriyorum dedi hala. Bende yaptiracaktim ama vazgectim sayilir. Biraz organlari gelissin onlarin durumuna bakalim dedim durumda duzelme olmayip kalpte ve diger organlarda sikinti cikarr ise amniyosentez yaptirayim die dusundum. Artik bunu kesin yaptiririm. Ama butun bunlarin yaninda tek guzel sey burun kemigi var dedi. 2 hafta sonra tekrar gidecegim o zaman yenidwn bakilacak. Hafta icide bulundugum ilcedeki dr gidecem. Genel kontrol amacli. Arkadaslar bebeginiz saglikli olsunda anneye verdigi hicbir rahatsizlik onemli degil allah saglik versin inanin gerisi bos. 1300 tlimis yapilacak testte. Amniyosentezi nasil yaptirdin cok acima oluyor mu rahim ustunden girecekmis yine de dusununce insan bir irkiliyor acaba cok kasilirsam bebege daha kotu birsey olur mu diye dusunmeden yapamiyorum.
Canım açıklandı mı görev yeriniz inşallah iyi ,sakin bir yerlere çıkarEvet bana da öyle geliyo sanki.bugun de tayin ler açıklancak Doğu görevimiz var dua edin bana kızlar hayrli bi yer olsun.
Yok canım Proluton 500 mg iğne başladı. Benim eylül 2015'te bir kaybım var. 4,5 aylık hamileyken erken doğum yaptım. Tamamen doktor ihmalinden. Mantar enfeksiyonundan. Oğluşum çok sağlıklıydı, ben akıntı ve ağrı dışında bir problem yaşamıyordum. Pır pır dolanıyordum evde. Günde en az bir saat, yarım saat yürüyüş yapıyodum, güzel müzik çıkınca oynuyordum. Sonra hiç hesapta yokken bir gece suyum geliverdi. Belki doktor bu erken doğum hikayem yüzünden bu iğneyi verdi diyeceğim ama forumlarda okuduğum kadarıyla bazı plasenta previası olan anneler doğuma kadar bu iğneyi her gün kullanıyorlar
Takvim kur canim hesap bilgilerini duzenleye gir asagi da takvim var mesala tahmini dogumu yaziyorsun 16-11-2016 gibi canim :)
Demey unutmusum asagilarda kaydet var tikla canimAy ben çok acemiyim yaa, alıntılı cevap yazmayı öğrendiğimde pek sevinmiştim. Şimdi takvim filan ayarlamak benim için üç beş level atlamış gibi olacakteşekkürler canım yol gösterdiğin için
Bende idrar kontrolü yaptırıyorum her ay. Belki de daha lekelenmelerim falan yok diye başlamadı büyük ihtimal.çünkü kanama falan olursa iğne kullanmamız gerekebilir dedi. O zaman bu iğneyi kastetti büyük ihtimal. Ayrıca bebeğin içinde üzüldüm canım rabbim tekrar evlat acısı yaşatmasın. Benimde 16 haftalık bi kaybım var ama başka bi sorundan kaynaklanmıştı.. Anlaşılan daha dikkatli olmamız lazım bizim
Ay canım yaa ben de çok üzüldüm kaybın için. Allahım bu evlatlarımızı sağlıkla bağışlasın bize, ömürleri uzun olsun. Ben hergün Meryem suresini okuyorum. Bir de Ya Müsavvir çekiyorum, esmaül hüsna'dan. Sana da tavsiye ederim. Ruhen de çok rahatlatıyor
Insallah saglikli cok bilmis kizlarin olur canimhayirdir diyelim hayra yoralim gunduz niyetine canim :)
Aayyy canim benim ben ikisini kiz olsun cok istiyorum ama bazen diyorumki biride kiz olsa diyorum ama bu defa tek kiz olucak diyorum iki oglum var ikide kiz nasip etsin rabbim diyorum saglikla cumlemize sana bana gonlumuzdekini nasip etsin yaradanim ..amin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?