- 30 Ağustos 2013
- 3.591
- 4.217
- 133
- Konu Sahibi Ikra meyra
-
- #16.421
Benim bu sıralar geçti gbi.baharatlı acili eksi şeyler istyrdm.et tavuk sütten fln bi ara tiksindim smdi normale döndüm.Iyi aksamlar guzelliklerim yaa aseriyomusunuz siz nelere aseriyosunuz bide
Rabbim yeniden nasip etmis cok sukur canimYok canım Proluton 500 mg iğne başladı. Benim eylül 2015'te bir kaybım var. 4,5 aylık hamileyken erken doğum yaptım. Tamamen doktor ihmalinden. Mantar enfeksiyonundan. Oğluşum çok sağlıklıydı, ben akıntı ve ağrı dışında bir problem yaşamıyordum. Pır pır dolanıyordum evde. Günde en az bir saat, yarım saat yürüyüş yapıyodum, güzel müzik çıkınca oynuyordum. Sonra hiç hesapta yokken bir gece suyum geliverdi. Belki doktor bu erken doğum hikayem yüzünden bu iğneyi verdi diyeceğim ama forumlarda okuduğum kadarıyla bazı plasenta previası olan anneler doğuma kadar bu iğneyi her gün kullanıyorlar
Çıkmadı canm çok mutluyumm ama seneye kesin diyarbakir gbi gözüküyor. Burda doğum fln fakültede ayarlamıştım diyrbkira gtmek zor olacaktı bnm için.çok şükür Rabbim yardim etti oğlumuz icin herhldeCanım açıklandı mı görev yeriniz inşallah iyi ,sakin bir yerlere çıkar
Yaren eğer ev hanımı isen.lütfen iş yapma....Eğer aktif çalışan bir bayan isen.....başka bir doktora git çünkü bu durum dinlenme gerektiriyor.
Nilke 7.haftada mi Plasenta asagida dediler o zaman sana. Çok erken teşhis konulmuş.geçmiş olsun hepimize .
Rabbim bebeklerimizi kucağımiza sağlıkla almayi nasip etsin.
Bende lekelenme ya da kanama olmadı 15 haftalık olduk geçen ayda 2 hafta önce de gittim böyle bişi denmemişti. Bende hareketsiz kalmayayım diye yürüyüş falanda yapmıştım. Ama yoracak iş yapmamaya falan gayret ettim genel de
Kuzum korkma ama ben de bunu yaşayanları okuyunca öğrendim, kimilerinin önce ne lekesi ne kanaması olmuş. Ama sonra birden aşırı kanamaları olmuş ileri haftalarda. Gözünü seveyim çok yorma kendini, eğilme, çok ayakta kalma, yükseğe filan gerilerek uzanma, çömelme. Ağır iş filan sakın ha. Öncelikli amaç kanamadan kaçınmak ama esas olay plasentayı yukarı çıkarmak.
Kuzum korkma ama ben de bunu yaşayanları okuyunca öğrendim, kimilerinin önce ne lekesi ne kanaması olmuş. Ama sonra birden aşırı kanamaları olmuş ileri haftalarda. Gözünü seveyim çok yorma kendini, eğilme, çok ayakta kalma, yükseğe filan gerilerek uzanma, çömelme. Ağır iş filan sakın ha. Öncelikli amaç kanamadan kaçınmak ama esas olay plasentayı yukarı çıkarmak.
Bende haftaya sali gunu canim @Aydede88 cuma yada cumartesi gunu gidecek canim senin cinsiyet belli olmamismiydi tatlim :)Kizlar sol kolunuz ahgriyor mu? Benim bazen cok agriyor. Bi deIkra meyra ve @Aydede88 cinsiyete kac gun kaldi ?? Benim haftaya cmrtesi.
Nilke bebişime 12 haftada da 14 de de erkek dedi doktorumuz.ama şu durumda cinsiyet düşünemiyorum bile...yeter ki sağlıkla kucağıma alayım.Bana 9. haftamda teşhis konuldu canım. O zaman ultrason da, sat da aynıydı. Bir de sana da Yaren'e söylediğim gibi Meryem suresini okumanı öneririm. Bir de bol bol Ya Müsavvir çek. Senin bebişin cinsiyeti belli mi?
Rabbim yeniden nasip etmis cok sukur canim
Minnoslarimzi zamannda saglikla alalim kucaklarimza insallah
Ee canm kasilman falan yokmuydu
Allah yasatmasin bir daha
Anladım canım ben bu ara dikkat edeyim hafta da 2 gün kursum oluyor 5 saat oturuyorum onu da ekeyim bu ara. Ben de çabuk yorulma vardı çok hareketsizsin biraz hareketlen falan diyilerdi ben de öyle gezmeye falan çıkıyordum il dışına bile gittim geldim
Ya benim baya karisik bigun eksi tuzlu bi gun tatli seylerBenim bu sıralar geçti gbi.baharatlı acili eksi şeyler istyrdm.et tavuk sütten fln bi ara tiksindim smdi normale döndüm.
Nilke bebişime 12 haftada da 14 de de erkek dedi doktorumuz.ama şu durumda cinsiyet düşünemiyorum bile...yeter ki sağlıkla kucağıma alayım.
Yatarken nasıl pozisyon alıyorsun. Özel bir şey önerdi mi doktorun.
Ayy canim Rabbim esirgesin bende iki gun once temzlik yaptim Allahim nasl sancim olduuu anlatamam hopluyordum yerimden resmen az biraz ayakta durayim hemen agrilarim basliyor doktoruma onumzdeki hfta gtcem ins telfndan dedigi ilaclari aldim progestan ve magnezyum ama hep mi kullanicam yoksa agrim oldugunda mi bilemedigim icin kullanmiyorum su anda insallah korktugumz seylerden Rabbimiz korusun canimAmin canım Allah razı olsun. Çok şükür Rabbime yeni bir şans verdi bize. İnşallah tüm anneler babalar sağlıkla, zamanında kavuşurlar yavrularına.
Ben üç haftada bir kontrole gidiyordum, ağrılarım dahil tüm şikayetlerimi söylüyordum doktora. Özellikle geceleri sancıdan uyuyamıyorum diyordum, doktor "olur olur hamilelikte normal, rahim büyüyor" diyordu. Son iki gün temizlik yapmıştım, ağrım da artmıştı. Ama kasılma mı normal mi bilemedim ki. Doktor bir hafta önce görmüştü, her şey iyi demişti. 2 gün önce de başja bir prof. detaylı ultrason yapmıştı, o da her şey çok güzel demişti. Amniosentez bile yapmadı, hiç gerek yok diye. Ben afedersin gaz sancısı, rahim büyümesi sandım o geceki ağrıyı da
Canm bnm geçen hafta 3 gün fln sadece sol kolum uyuştu ağrıdi ama snra gectiKizlar sol kolunuz ahgriyor mu? Benim bazen cok agriyor. Bi deIkra meyra ve @Aydede88 cinsiyete kac gun kaldi ?? Benim haftaya cmrtesi.
Ayy canim Rabbim esirgesin bende iki gun once temzlik yaptim Allahim nasl sancim olduuu anlatamam hopluyordum yerimden resmen az biraz ayakta durayim hemen agrilarim basliyor doktoruma onumzdeki hfta gtcem ins telfndan dedigi ilaclari aldim progestan ve magnezyum ama hep mi kullanicam yoksa agrim oldugunda mi bilemedigim icin kullanmiyorum su anda insallah korktugumz seylerden Rabbimiz korusun canim
Ayy canim Rabbim esirgesin bende iki gun once temzlik yaptim Allahim nasl sancim olduuu anlatamam hopluyordum yerimden resmen az biraz ayakta durayim hemen agrilarim basliyor doktoruma onumzdeki hfta gtcem ins telfndan dedigi ilaclari aldim progestan ve magnezyum ama hep mi kullanicam yoksa agrim oldugunda mi bilemedigim icin kullanmiyorum su anda insallah korktugumz seylerden Rabbimiz korusun canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?