bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Rabbim yeniden nasip etmis cok sukur canim
Minnoslarimzi zamannda saglikla alalim kucaklarimza insallah
Ee canm kasilman falan yokmuydu
Allah yasatmasin bir daha

Bana 9. haftamda teşhis konuldu canım. O zaman ultrason da, sat da aynıydı. Bir de sana da Yaren'e söylediğim gibi Meryem suresini okumanı öneririm. Bir de bol bol Ya Müsavvir çek. Senin bebişin cinsiyeti belli mi?

Kuzum korkma ama ben de bunu yaşayanları okuyunca öğrendim, kimilerinin önce ne lekesi ne kanaması olmuş. Ama sonra birden aşırı kanamaları olmuş ileri haftalarda. Gözünü seveyim çok yorma kendini, eğilme, çok ayakta kalma, yükseğe filan gerilerek uzanma, çömelme. Ağır iş filan sakın ha. Öncelikli amaç kanamadan kaçınmak ama esas olay plasentayı yukarı çıkarmak.

Anladım canım ben bu ara dikkat edeyim hafta da 2 gün kursum oluyor 5 saat oturuyorum onu da ekeyim bu ara. Ben de çabuk yorulma vardı çok hareketsizsin biraz hareketlen falan diyilerdi ben de öyle gezmeye falan çıkıyordum il dışına bile gittim geldim

Sende dikkat et canım anlaşılan bizim iki kat dikkat etmemiz lazım

Bana 9. haftamda teşhis konuldu canım. O zaman ultrason da, sat da aynıydı. Bir de sana da Yaren'e söylediğim gibi Meryem suresini okumanı öneririm. Bir de bol bol Ya Müsavvir çek. Senin bebişin cinsiyeti belli mi?
Nilke bebişime 12 haftada da 14 de de erkek dedi doktorumuz.ama şu durumda cinsiyet düşünemiyorum bile...yeter ki sağlıkla kucağıma alayım.
Yatarken nasıl pozisyon alıyorsun. Özel bir şey önerdi mi doktorun.

Rabbim yeniden nasip etmis cok sukur canim
Minnoslarimzi zamannda saglikla alalim kucaklarimza insallah
Ee canm kasilman falan yokmuydu
Allah yasatmasin bir daha

Amin canım Allah razı olsun. Çok şükür Rabbime yeni bir şans verdi bize. İnşallah tüm anneler babalar sağlıkla, zamanında kavuşurlar yavrularına.
Ben üç haftada bir kontrole gidiyordum, ağrılarım dahil tüm şikayetlerimi söylüyordum doktora. Özellikle geceleri sancıdan uyuyamıyorum diyordum, doktor "olur olur hamilelikte normal, rahim büyüyor" diyordu. Son iki gün temizlik yapmıştım, ağrım da artmıştı. Ama kasılma mı normal mi bilemedim ki. Doktor bir hafta önce görmüştü, her şey iyi demişti. 2 gün önce de başja bir prof. detaylı ultrason yapmıştı, o da her şey çok güzel demişti. Amniosentez bile yapmadı, hiç gerek yok diye. Ben afedersin gaz sancısı, rahim büyümesi sandım o geceki ağrıyı da

Tamam o zaman, çok şükür Allahım korumuş. Şimdi bol bol yat ki güzel plasenta, cici plasenta yukarı çıksın

Ayyy aynen. Ben ilk bebeğimizi kız olsun çok istemiştim oğlan olunca biraz üzüldüm. Allahın zoruna mı gitti acaba diyorum. Şimdi Allah kısmet ederse yüksek ihtimal kız, ama sevinçle birlikte buruldum da. Sağlıklı olsunlar, sağ salim dünyaya gelsinler yeter, cinsiyeti önemsiz.
Doktor bir şey söylemedi nasıl yatmam gerektiği konusunda ama ben genelde sırt üstü, ayağımın altında yükseltiyle yatıyorum. Sonra da sola dönük yatmaya çalışıyorum canım. Genelde bu dertten muzdarip bayanlar böyle yapmış.

Son düzenleme:
Ayy canim Rabbim esirgesin bende iki gun once temzlik yaptim Allahim nasl sancim olduuu anlatamam hopluyordum yerimden resmen az biraz ayakta durayim hemen agrilarim basliyor doktoruma onumzdeki hfta gtcem ins telfndan dedigi ilaclari aldim progestan ve magnezyum ama hep mi kullanicam yoksa agrim oldugunda mi bilemedigim icin kullanmiyorum su anda insallah korktugumz seylerden Rabbimiz korusun canim

Canım magnezyumu doktor sürekli içmene gerek yok ağrın kasılman olursa iç dedi

He birde doktor kasılman falan olursa rahimde yan yat ayaklarını karnına doğru çek rahat olsun dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…