- 30 Ağustos 2013
- 3.591
- 4.217
- 133
- Konu Sahibi Ikra meyra
-
- #16.441
Canm bn progestani kanamam olmadığı için sadece miyomdan dolayi günde bir magnezyum günde 2 iciyrmAyy canim Rabbim esirgesin bende iki gun once temzlik yaptim Allahim nasl sancim olduuu anlatamam hopluyordum yerimden resmen az biraz ayakta durayim hemen agrilarim basliyor doktoruma onumzdeki hfta gtcem ins telfndan dedigi ilaclari aldim progestan ve magnezyum ama hep mi kullanicam yoksa agrim oldugunda mi bilemedigim icin kullanmiyorum su anda insallah korktugumz seylerden Rabbimiz korusun canim
Kasilman nasil oluyor peki canmCanım magnezyumu doktor sürekli içmene gerek yok ağrın kasılman olursa iç dedi
Ayy canim Rabbim esirgesin bende iki gun once temzlik yaptim Allahim nasl sancim olduuu anlatamam hopluyordum yerimden resmen az biraz ayakta durayim hemen agrilarim basliyor doktoruma onumzdeki hfta gtcem ins telfndan dedigi ilaclari aldim progestan ve magnezyum ama hep mi kullanicam yoksa agrim oldugunda mi bilemedigim icin kullanmiyorum su anda insallah korktugumz seylerden Rabbimiz korusun canim
cok sagol canm bende oyle yaparim insallahHe birde doktor kasılman falan olursa rahimde yan yat ayaklarını karnına doğru çek rahat olsun dedi
Haklisin canim sabretmem lazımAmin canım, Allahım esirgesin. Magnezyumu kasılmayı önlesin diye vermiş. Progestan da buna benzer şeylerden. Ama canım sen bunları kullanıyorsan, hassas bir durumun var demek. Gözünü seveyim yorma kendini. Bırak iş güç dursun. Sen hamilesin kimse seni eleştirmez ev yüzünden. Çok titizsen, düzen seviyorsan da azıcık sıkıcan dişini. Güzel arkadaşım bebek ve sen daha önemlisiniz
Kasilman nasil oluyor peki canm
Bende sertlikler oluyor kasigimda ona kasilmami demem lazim bilemedim
Tabi agrilarimda oluyor
Anladim canim olmasinda insallah zaten korkusu yetio insana sag saglim alalim hepimz insYa bende kasılma ya da ağrı yok sade bir iki kere sağ bacağımda kasılma oldu o yüzden kasılma olabilir dedi bende bacağımda oldu deyince verdi
Anladim canim olmasinda insallah zaten korkusu yetio insana sag saglim alalim hepimz ins
Evet canım pazar gün. Hepinizden dua bekliyorum canlarCanim pazar gunu dimi sinavin ?
Gunaydin kizlar. Yok canim henuz belli degil.Bende haftaya sali gunu canim @Aydede88 cuma yada cumartesi gunu gidecek canim senin cinsiyet belli olmamismiydi tatlim :)
Laboratuar da ki kızın tahmini öyle muhtemelen senin kaydın açılmadı başka senin ile ayni saatlerde gelen bi hasta barkodu verdiler yanlışlıkla sende tabi bakmadin başkası adına tahlil yaptın bu şekilde olmuş olabilir dediler. Ben o gün girdim muayene olmaya ense kalınlığı ölçüldü. Tahlile yollandim elimde kağıt ile. Kan verdim 1 tüp. Verdiğim kağıt sistemde var ama kan yok. Ve o gün hastaneye hiç gelmemiş görünüyorm. Ne biçim is anlamadım.
en çok da ilgisiz oluşu sinir bozucu. Bana diye bilirdi doktor saat kaç gibi muayene oldun zaten ense kalınlığı ölçütügü ultrason görüntüsünde saat yazar benle aynı saatte o gün muayene olmuş hastanın ismini laboratuvar da aratp adına ikili test yapılmış mı bakmaları gerekirdi ama sadece tekrar yapalım ikili test dedi bana baktı günü geçmiş olmaz deyip yolladı üstüne düşmedi hiç. Evet başka bi hastaya yanlış sonuç verilmis olabilir. Belki o gün ikili test yapan sadece bendim ismim 50yaşında bi bayan hasta ile karıştı belki hamile olmayan başka bi sıkıntısı için muayeneye gelen birinin adına ikili test çıktı. Bekar bi kız da olabilir bu kişi arayip ikili testin var deseler ailesi yanlış anlar yani her türlü sebep doğurabilir. BiMer e yazacağım bunu her yere şikayet edeceğim. Resmen dediğin gibi olmuş kemal Sunal hesabı.. bi de tekrar yapılan tekrarı olan bi test değil sadece o haftaya özgü artık ne yapsam da 2 li test sonucunu bilmeyecgm çok büyük bi ayıp.
Değil canım. Bir kızım varIlk bebekmi canim rabbim gonlundekini saglikla nasip etsin insallah
Benim doktorum da birsey söylemedi yatış pozisyonu için.Sırtüstü yatarken ayağımı yükseğe alıyorum. Sola döndüğümde de iki bacak arasına yastık koyuyorum.Ayyy aynen. Ben ilk bebeğimizi kız olsun çok istemiştim oğlan olunca biraz üzüldüm. Allahın zoruna mı gitti acaba diyorum. Şimdi Allah kısmet ederse yüksek ihtimal kız, ama sevinçle birlikte buruldum da. Sağlıklı olsunlar, sağ salim dünyaya gelsinler yeter, cinsiyeti önemsiz.
Doktor bir şey söylemedi nasıl yatmam gerektiği konusunda ama ben genelde sırt üstü, ayağımın altında yükseltiyle yatıyorum. Sonra da sola dönük yatmaya çalışıyorum canım. Genelde bu dertten muzdarip bayanlar böyle yapmış.
184 ü arayip şikayet ettim bimer e de yazdım. Umarım kulaklarını çeken birileri olur. Sizi de haberdar ederim. Herkes hakkını aramayı öğrense gözleri korkar bunların zaten dediğin gibi kimbilir kimlerin daha basına neler geldi ama ses çıkarmadilar bunlarinda işine geldi. Evet tv lere falan bile çıkar bakalım şu şikayet ettiğim yerlerden tatmin edici şeyler olmazsa artık dediğin gibi whatsap dan ihbar edeceğimcanım elinden geleni mutlaka yap. gelişmelerden den bizleri haberdar et mutlaka.
bu tarz durumlara hiç tahamülüm yok. resmen varya sen o anda gazetecilere haber versen. onlar bile gelir aksam haberlerine konu olurdu bu durum.
hatta bak ne dicem whatsapp ihbar hatları var şimdi bir çok kanalın haberlerde söylüyorlar. oraya bile yazsan olur.
üstüne düşerler hastaneyi haber yaparlar. o zamn zaten % 100 sorusturma açılır. resmen üstünü örtmüşler
ve bu kdar rahat tavır sergilemelerinden ben daha önce de bu tarz durumlar yasanmış oldugunu ve kimsenın şikayetçi olmadığını düşünmeye basladım. Çünkü ilgili kız gayet soguk kanlı karsılamıs anladığım kadarı ile.
aa nolmuş canım diger testi yaparsın diyip resmen sallamışlar senı..
senın adına gerçekten çok üzüldüm.
Merhaba Kızlar, yine bir uykusuz gecefırsat bu fırsat sizleri okudum ve yetişebildim
Plesantası aşağıda olan arkadaşlarım var Allahım tez zamanda yukarı çıkmasını nasip etsin.
Bende bir önceki hamileliğimde aynı şeyi yaşamıştım lakin çok bilgisizdim ilk olduğu için.
Plesanranın yukarı çıkması için devamlı yatın aralarda ayaklarınızın altını besleyin ve bol su için ( kasılmaları engeller). Bu aralar kabız yapacak gaz yapacak yiyeceklerden, çok soğuk yiyeceklerden uzak durun mutlaka gerçek gaz ile kasılma ağrısını karıştırabilşrsiniz. Ağrınız olursa yürümeyin genelde kasılma ağrıları idrar veya gaz varmış gibi devamlı tuvalete yönlendirir ( tabiki uzun süre yapmadıysanız vardır), ceyn pozisyonu alın, eğer devam ederse mutlaka doktora gidin. Progestan verdiyse doktor kesinlikle vajinal kullanın. Ağızdan kullananların %10 nu anca etki ediyor. Kasılma sğrılarında düz durduğunuzda yada yattığınızda kasığınız şiş ve sert olur buradan anlayabilşrsiniz. Kalkarken kollarınızdan destek alın. Yaz günündeyiz serinlemek için esintiye maruz kalmayın çok sıcak ortamlardan da kaçınmalısınız. Ayakları koruyun.
Benim tecrübem bunları yapmamamdı daha doğrusu kimse bana bişey demedi, doktorum dahil, herşey iyi diyerek yollanıldım. Ama araştırdıkça puzzle lar yerine oturdu ve aynı şeyi yaşarsam diye doktoruma sormuştum.
Umarım bir yardımı olur kuzularım. Korkulacak hiçbirşey yok!! tek tedavisi sadece uzanmak kesinlikle dinlenmek ben evde oturuyorum oda dinlenmek diye algılanmamalı, uzanılmalı.
Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun, sağlıkla bebişlerimizi kucağımıza almayı nasip etsin rabbim.
Bu arada cumartesi günü kontrolümüz var inşallah cinsiyetini öğrenebiliriz
Testi tekrar bir özelden yaptır Can'ım. Önce o hastanenin doktorundan ense ölçümü alıp kan veriyorsun.184 ü arayip şikayet ettim bimer e de yazdım. Umarım kulaklarını çeken birileri olur. Sizi de haberdar ederim. Herkes hakkını aramayı öğrense gözleri korkar bunların zaten dediğin gibi kimbilir kimlerin daha basına neler geldi ama ses çıkarmadilar bunlarinda işine geldi. Evet tv lere falan bile çıkar bakalım şu şikayet ettiğim yerlerden tatmin edici şeyler olmazsa artık dediğin gibi whatsap dan ihbar edeceğim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?