bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Canm bn progestani kanamam olmadığı için sadece miyomdan dolayi günde bir magnezyum günde 2 iciyrm

Amin canım, Allahım esirgesin. Magnezyumu kasılmayı önlesin diye vermiş. Progestan da buna benzer şeylerden. Ama canım sen bunları kullanıyorsan, hassas bir durumun var demek. Gözünü seveyim yorma kendini. Bırak iş güç dursun. Sen hamilesin kimse seni eleştirmez ev yüzünden. Çok titizsen, düzen seviyorsan da azıcık sıkıcan dişini. Güzel arkadaşım bebek ve sen daha önemlisiniz

Haklisin canim sabretmem lazım
Aslinda doktor beni henuz gormedi iki gun once ben sikayetlerimi telden soyledim bebek hareketi olablr dedi kasilma sandigin
ertesi günde hocam sancim var deyince kanama ya da idrarda yanmayi sordu bi sorun olmaz ama yinede bu ilaclari al dinlen dedi

Kizlar ben seyi merak ediorum kasilma sanci vs.. Doktorunuzmu teshis etti yani bi test ya da nst falan ile mi.. yoksa szin tariflerinizden mi

Kasilman nasil oluyor peki canm
Bende sertlikler oluyor kasigimda ona kasilmami demem lazim bilemedim
Tabi agrilarimda oluyor

Ya bende kasılma ya da ağrı yok sade bir iki kere sağ bacağımda kasılma oldu o yüzden kasılma olabilir dedi bende bacağımda oldu deyince verdi

Merhaba Kızlar, yine bir uykusuz gece fırsat bu fırsat sizleri okudum ve yetişebildim
Plesantası aşağıda olan arkadaşlarım var Allahım tez zamanda yukarı çıkmasını nasip etsin.
Bende bir önceki hamileliğimde aynı şeyi yaşamıştım lakin çok bilgisizdim ilk olduğu için.
Plesanranın yukarı çıkması için devamlı yatın aralarda ayaklarınızın altını besleyin ve bol su için ( kasılmaları engeller). Bu aralar kabız yapacak gaz yapacak yiyeceklerden, çok soğuk yiyeceklerden uzak durun mutlaka gerçek gaz ile kasılma ağrısını karıştırabilşrsiniz. Ağrınız olursa yürümeyin genelde kasılma ağrıları idrar veya gaz varmış gibi devamlı tuvalete yönlendirir ( tabiki uzun süre yapmadıysanız vardır ), ceyn pozisyonu alın, eğer devam ederse mutlaka doktora gidin. Progestan verdiyse doktor kesinlikle vajinal kullanın. Ağızdan kullananların %10 nu anca etki ediyor. Kasılma sğrılarında düz durduğunuzda yada yattığınızda kasığınız şiş ve sert olur buradan anlayabilşrsiniz. Kalkarken kollarınızdan destek alın. Yaz günündeyiz serinlemek için esintiye maruz kalmayın çok sıcak ortamlardan da kaçınmalısınız. Ayakları koruyun.
Benim tecrübem bunları yapmamamdı daha doğrusu kimse bana bişey demedi, doktorum dahil, herşey iyi diyerek yollanıldım. Ama araştırdıkça puzzle lar yerine oturdu ve aynı şeyi yaşarsam diye doktoruma sormuştum.

Umarım bir yardımı olur kuzularım. Korkulacak hiçbirşey yok!! tek tedavisi sadece uzanmak kesinlikle dinlenmek ben evde oturuyorum oda dinlenmek diye algılanmamalı, uzanılmalı.

Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun, sağlıkla bebişlerimizi kucağımıza almayı nasip etsin rabbim.

Bu arada cumartesi günü kontrolümüz var inşallah cinsiyetini öğrenebiliriz

canım elinden geleni mutlaka yap. gelişmelerden den bizleri haberdar et mutlaka.
bu tarz durumlara hiç tahamülüm yok. resmen varya sen o anda gazetecilere haber versen. onlar bile gelir aksam haberlerine konu olurdu bu durum.

hatta bak ne dicem whatsapp ihbar hatları var şimdi bir çok kanalın haberlerde söylüyorlar. oraya bile yazsan olur.
üstüne düşerler hastaneyi haber yaparlar. o zamn zaten % 100 sorusturma açılır. resmen üstünü örtmüşler
ve bu kdar rahat tavır sergilemelerinden ben daha önce de bu tarz durumlar yasanmış oldugunu ve kimsenın şikayetçi olmadığını düşünmeye basladım. Çünkü ilgili kız gayet soguk kanlı karsılamıs anladığım kadarı ile.
aa nolmuş canım diger testi yaparsın diyip resmen sallamışlar senı..
senın adına gerçekten çok üzüldüm.

Benim doktorum da birsey söylemedi yatış pozisyonu için.Sırtüstü yatarken ayağımı yükseğe alıyorum. Sola döndüğümde de iki bacak arasına yastık koyuyorum.

İki gündür evdeyim bu şekilde ve Karnım yok oldu nerdeyse..... korkuyorum acaba daha mı aşağı gitti....

Hayirlisi Rabbim sağlıkla kavuştursun bize meleklerimizi.hersey onlar için.

184 ü arayip şikayet ettim bimer e de yazdım. Umarım kulaklarını çeken birileri olur. Sizi de haberdar ederim. Herkes hakkını aramayı öğrense gözleri korkar bunların zaten dediğin gibi kimbilir kimlerin daha basına neler geldi ama ses çıkarmadilar bunlarinda işine geldi. Evet tv lere falan bile çıkar bakalım şu şikayet ettiğim yerlerden tatmin edici şeyler olmazsa artık dediğin gibi whatsap dan ihbar edeceğim

Canım benim günaydın. Ne kadar güzel, faydalı ve doğru bilgiler vermişsin. İçten ilgin için çok teşekkürler. İnşallah hepimiz yavrularımıza sağlıkla ve zamanında kavuşuruz. Rabbim hepimizin yavrularına uzun ömür, sağlık ve güzel yazgılar versin.

İnşallah kuzum sen de hayırlı haberlerle dönersin cumartesi günü hastaneden. Kalbinde yatan kız mı erkek mi?

Testi tekrar bir özelden yaptır Can'ım. Önce o hastanenin doktorundan ense ölçümü alıp kan veriyorsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…