bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326

Korkma canım, bazen bana da oluyor karnım boşmuş gibi, sonra bir bakıyorum gelmiş. Daha bebişler çok küçük. Benim biraz da göbeğim var, nerde bebek nerde göbek anlayamıyorum Bir kaç haftaya kadar belirginleşir. Sen bol bol yat canım. Afedersin tuvalette ıkınma. Ben korkudan tuvalete gidemiyordum bu haftaya kadar. Doktorum korkma diyince bu hafta biraz daha rahatım.

Bende hiç anlamıyorum neresi bebiş neresi göbiş ;p

Günaydın fıstıklar

Ataturk u anan onun yolunda ilerleyen herkeslerin Ataturk'u Anma Genclik ve Spor Bayramı kutlu olsun..

Güzel ve iyi haberlerin olduğu bir gün dileğiyle..

Günaydııınn Tüm dileklerine yürekten katılıyorum. Senin de bayramın kutlu olsun.

Günaydınnnn genç annelerin bayramı kutlu olsun. Demir hapı sanki bana dokundu. Olmayan mide bulantılarım başladı ve iştahım kesildi. Sizde durum ne?

Günaydınnn, senin de bayramın kutlu olsun. Demir hapını yatarken iç canım. Etkileri sen uykudayken geçecektir. Ben de demir hapı kullanırken tam tersi iştahımı açmıştı, doktor yatarken iç dedi. Kesme ama sakın.

Günaydın kızlar 2 gündür bebeğimin hareketlerini hissedemiyorum çok korkuyorum bebeğime bişey olmamıştır demi

Hihhh canım benim korkma, daha bebeğin minicik hareketlerini zaten hissetmezsin. 19-20. haftada hissetmeye başlarsın ilk bebeğinse, belki biraz daha geç. Daha önceden tecrübesi olan nadir anneler 17-18. haftada hissedebiliyorlar. Bizim bebek hareketi sandığımız şeyler minik seğirmeler, gaz hareketleri vs. Rahimde sürekli bir değişim ve hareketlilik var, biz de tüm dikkatimizi oraya verince bebek sanıyoruz en ufak bir kıpırtıyı. Hiç korkma, hiç merak etme. Doktoruna sorma şansın varsa ona da danış, için rahat etdin

Çok çok amin canım ☺

Allah razi olsun arkadasim verdigin bilgiler icinn
Amin insallahhh

Yok canim belki daha hafiftir hareketleri o yuzden hissedemiyosundur korkacak bisey yoktur bitanem uzulme

Kızlar günde bir iki kere mutlaka hissediyordum ikinci gebeliğim bu arada gayette hissediyordum hatta.. iki gündür sürekli takip ediyorum ama tık yok inşallah dediğiniz gibidir çok tedirginim valla

Kızlar günde bir iki kere mutlaka hissediyordum ikinci gebeliğim bu arada gayette hissediyordum hatta.. iki gündür sürekli takip ediyorum ama tık yok inşallah dediğiniz gibidir çok tedirginim valla
Derinlerde kipirdiyor olmasin annesi
Korkma yoktur birseyi ama kendine stres yapicaksan dr gt canm. gorur rahatlatrsin
Ins

Canım bebegn iyidir Allahn izniyle, gtme imkanın varsa doktora gt istersen icin rahatlamış olur.

Canim kafana cok takicaksan doktora gitmeni tavsiye ederim en azindan rahatlarsin canim saglikla kalin

Amin kuzum hepimiz inşallah. Ne mutlu o zaman bana size biraz olsun yardımcı olabildiysem

Gönlümden geçen bir cinsiyet yok aslında ilki oğlumdu nasip olmadı. Bu kızda olsa erkekte olsa farketmez yeter ki Allahın izniyle sağlıkla hayırlısı ile kucağımıza alalım. Ama yine de ilkim gibi olmaz ama oğlan olsa herhalde biraz daha iyi olur ama belirtilerim kız bebek olsun rabbim ne verirse razıyım yeterki sağlıkla kucağıma alayım, alalım inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…