- 5 Mart 2016
- 201
- 385
- 23
- 51
- Konu Sahibi Ikra meyra
-
- #16.461
Benim doktorum da birsey söylemedi yatış pozisyonu için.Sırtüstü yatarken ayağımı yükseğe alıyorum. Sola döndüğümde de iki bacak arasına yastık koyuyorum.
İki gündür evdeyim bu şekilde ve Karnım yok oldu nerdeyse..... korkuyorum acaba daha mı aşağı gitti....
Hayirlisi Rabbim sağlıkla kavuştursun bize meleklerimizi.hersey onlar için.
Korkma canım, bazen bana da oluyor karnım boşmuş gibi, sonra bir bakıyorum gelmiş. Daha bebişler çok küçük. Benim biraz da göbeğim var, nerde bebek nerde göbek anlayamıyorumBir kaç haftaya kadar belirginleşir. Sen bol bol yat canım. Afedersin tuvalette ıkınma. Ben korkudan tuvalete gidemiyordum bu haftaya kadar. Doktorum korkma diyince bu hafta biraz daha rahatım.
Günaydın fıstıklar
Ataturk u anan onun yolunda ilerleyen herkeslerin Ataturk'u Anma Genclik ve Spor Bayramı kutlu olsun..
Güzel ve iyi haberlerin olduğu bir gün dileğiyle..
Günaydınnnn genç annelerin bayramı kutlu olsun. Demir hapı sanki bana dokundu. Olmayan mide bulantılarım başladı ve iştahım kesildi. Sizde durum ne?
Yok canim belki daha hafiftir hareketleri o yuzden hissedemiyosundur korkacak bisey yoktur bitanem uzulmeGünaydın kızlar 2 gündür bebeğimin hareketlerini hissedemiyorum çok korkuyorum bebeğime bişey olmamıştır demi
Günaydın kızlar 2 gündür bebeğimin hareketlerini hissedemiyorum çok korkuyorum bebeğime bişey olmamıştır demi
Çok çok amin canım ☺Evet cnm öyle olmuş :) Bende dün hastaneye gitmiştim kaç gündür dün ü bekliyrodum randevuyu cinsiyet belki belli olur diye ama aynı sen gibi göstermedi uğraştık :) ama belli olmuyorilerleyen haftalarda netleşecek inşalah. Şimdilik büyük ihtimal oğluş gibi duruyorlar :) inşallah hepimiz sağlıklı bi şekilde kucağımıza alırız :)
Allah razi olsun arkadasim verdigin bilgiler icinnMerhaba Kızlar, yine bir uykusuz gecefırsat bu fırsat sizleri okudum ve yetişebildim
Plesantası aşağıda olan arkadaşlarım var Allahım tez zamanda yukarı çıkmasını nasip etsin.
Bende bir önceki hamileliğimde aynı şeyi yaşamıştım lakin çok bilgisizdim ilk olduğu için.
Plesanranın yukarı çıkması için devamlı yatın aralarda ayaklarınızın altını besleyin ve bol su için ( kasılmaları engeller). Bu aralar kabız yapacak gaz yapacak yiyeceklerden, çok soğuk yiyeceklerden uzak durun mutlaka gerçek gaz ile kasılma ağrısını karıştırabilşrsiniz. Ağrınız olursa yürümeyin genelde kasılma ağrıları idrar veya gaz varmış gibi devamlı tuvalete yönlendirir ( tabiki uzun süre yapmadıysanız vardır), ceyn pozisyonu alın, eğer devam ederse mutlaka doktora gidin. Progestan verdiyse doktor kesinlikle vajinal kullanın. Ağızdan kullananların %10 nu anca etki ediyor. Kasılma sğrılarında düz durduğunuzda yada yattığınızda kasığınız şiş ve sert olur buradan anlayabilşrsiniz. Kalkarken kollarınızdan destek alın. Yaz günündeyiz serinlemek için esintiye maruz kalmayın çok sıcak ortamlardan da kaçınmalısınız. Ayakları koruyun.
Benim tecrübem bunları yapmamamdı daha doğrusu kimse bana bişey demedi, doktorum dahil, herşey iyi diyerek yollanıldım. Ama araştırdıkça puzzle lar yerine oturdu ve aynı şeyi yaşarsam diye doktoruma sormuştum.
Umarım bir yardımı olur kuzularım. Korkulacak hiçbirşey yok!! tek tedavisi sadece uzanmak kesinlikle dinlenmek ben evde oturuyorum oda dinlenmek diye algılanmamalı, uzanılmalı.
Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun, sağlıkla bebişlerimizi kucağımıza almayı nasip etsin rabbim.
Bu arada cumartesi günü kontrolümüz var inşallah cinsiyetini öğrenebiliriz
Yok canim belki daha hafiftir hareketleri o yuzden hissedemiyosundur korkacak bisey yoktur bitanem uzulme
Kızlar günde bir iki kere mutlaka hissediyordum ikinci gebeliğim bu arada gayette hissediyordum hatta.. iki gündür sürekli takip ediyorum ama tık yok inşallah dediğiniz gibidir çok tedirginim vallaHihhh canım benim korkma, daha bebeğin minicik hareketlerini zaten hissetmezsin. 19-20. haftada hissetmeye başlarsın ilk bebeğinse, belki biraz daha geç. Daha önceden tecrübesi olan nadir anneler 17-18. haftada hissedebiliyorlar. Bizim bebek hareketi sandığımız şeyler minik seğirmeler, gaz hareketleri vs. Rahimde sürekli bir değişim ve hareketlilik var, biz de tüm dikkatimizi oraya verince bebek sanıyoruz en ufak bir kıpırtıyı. Hiç korkma, hiç merak etme. Doktoruna sorma şansın varsa ona da danış, için rahat etdin
Derinlerde kipirdiyor olmasin annesiKızlar günde bir iki kere mutlaka hissediyordum ikinci gebeliğim bu arada gayette hissediyordum hatta.. iki gündür sürekli takip ediyorum ama tık yok inşallah dediğiniz gibidir çok tedirginim valla
Canım bebegn iyidir Allahn izniyle, gtme imkanın varsa doktora gt istersen icin rahatlamış olur.Kızlar günde bir iki kere mutlaka hissediyordum ikinci gebeliğim bu arada gayette hissediyordum hatta.. iki gündür sürekli takip ediyorum ama tık yok inşallah dediğiniz gibidir çok tedirginim valla
Canim kafana cok takicaksan doktora gitmeni tavsiye ederim en azindan rahatlarsin canim saglikla kalinKızlar günde bir iki kere mutlaka hissediyordum ikinci gebeliğim bu arada gayette hissediyordum hatta.. iki gündür sürekli takip ediyorum ama tık yok inşallah dediğiniz gibidir çok tedirginim valla
Amin kuzum hepimiz inşallah. Ne mutlu o zaman bana size biraz olsun yardımcı olabildiysemCanım benim günaydın. Ne kadar güzel, faydalı ve doğru bilgiler vermişsin. İçten ilgin için çok teşekkürler. İnşallah hepimiz yavrularımıza sağlıkla ve zamanında kavuşuruz. Rabbim hepimizin yavrularına uzun ömür, sağlık ve güzel yazgılar versin.
İnşallah kuzum sen de hayırlı haberlerle dönersin cumartesi günü hastaneden. Kalbinde yatan kız mı erkek mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?