bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Kesinlikle katılıyorum yazdıklarına kuzum. Daha erken hissetmemiz için en basiti ultrasona girdiğimizde tekmeleri sallıyor yada takla atıyor hissediyor musunuz? Ordan bakın işe anneleri. Onlar daha minnak yumuşacıktır dokunuşları stres yapmayın onlarıda üzmeyin

Verdiğin bilgiler için çok saol canım. Bi daha ki kontrole kadar yatacağım inşallah çıkar yukarı.. Senin ufaklıkta gösterir cinsiyeti es geçmez kontrolü inşallah :)

Kızlar günde bir iki kere mutlaka hissediyordum ikinci gebeliğim bu arada gayette hissediyordum hatta.. iki gündür sürekli takip ediyorum ama tık yok inşallah dediğiniz gibidir çok tedirginim valla

Canım bende 1 haftadır hissediyordum cuma cumartesi hissedemedim genelde sırt üstü yattığımda sağ da ya da sol da belirir sağa sola geçiş yapardı. Pazar günü de hissetmeyince hatta doktor gidecektim biraz puzzle yaptım kafam dağılsın diye sonra uzandım ve hemen hareket hissettim elimle baktım sağ tarafta belirdi. Orta kısımda olunca fazla hissedilmiyor bi de daha minikler arada bizi sevindirmek için gösteriyorlar kendilerini

Derinlerde kipirdiyor olmasin annesi
Korkma yoktur birseyi ama kendine stres yapicaksan dr gt canm. gorur rahatlatrsin
Ins

Canım bebegn iyidir Allahn izniyle, gtme imkanın varsa doktora gt istersen icin rahatlamış olur.

Canim kafana cok takicaksan doktora gitmeni tavsiye ederim en azindan rahatlarsin canim saglikla kalin
Haa diyincede gidemiyorum ki kızlar 170 km hastanenin uzaklığı belki benim gibi olup sonradan hissedenler vardır diye sordum..

Ayyy canım valla içimi rahatlattın böyle bişey duyarım belki diye sormuştum zaten inş bende hissederim en kısa zamanda

KIZLAR DÜN DOKTORA GİTTİM YİNE KIZ DEDİ 3TÜR KIZ DİYO AMA KESİN DEMİCEM DİYO SONRA BU SAATTEN SONRA DEĞİŞME İHTİMALİ VAR MI YA
Yanii degismez canım hala neden net soyleyemdi ki
Degisedebilir doktorun tam net giremiyor galiba
Ama soylede bi durum var kiz bebisleri erkklere gore daha gec netlesiyor
Kızdır senn minnos canim
Sen ne istiyosun

Günaydınnnn genç annelerin bayramı kutlu olsun. Demir hapı sanki bana dokundu. Olmayan mide bulantılarım başladı ve iştahım kesildi. Sizde durum ne?
Canım benım doktorum sabh aç içmemi söyledi ama eczacı bana aksam içmemi söyledi.
ila. migde bulantısı yapıyor çok zorlanır aksam içmesini öneririm dedi.
ben de perspektifini okudum orada sbh aksam yada ac tok sartı yazmıyor hatta ister çigne ister yut fark etmiyor.
o yüzden aksam almaya başladım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…