bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Kızlar bugün doktora gittik bidaha giremem annemin ev taşıyoz haber edeyim dedim inşallah oğlum olcak dualarım kabul oldu çok şükür isteyen herkese dilediğini versin. Sonra detayları görüşürüz bye
canım benim hakkında hayırlısı olsun çok sevindim şimdiye kadar herkesin gönlüne göre oldu çok mutlu oldum senin adına tebrik ediyorum tekrardan :)

Çok haklısın canım, bu aksamdan itibaren kendime kiraz, yenidünya, salatalık, erik... böyle saglıklı meyvelerden tabak hazırlamak. Eşim ne yerse yesin, 1 gün ekmek yemesin, 1 kilo verebilen yapısı var. Ve bu beni çaktırmasam da deli ediyor.

Iste hep abur cuburdan canm dikkat ett

al bendede aynısından var ayıptır söylemesi gece 12de kaltı tvde gördüğü bi şey vardı canı çekmiş tesadüf evdede vardı hamur işi bişey oturdu 2 tane yedi ondan öyle yattı bide bana diyor ki pişkin pişkin yer misin yok dedim içimden aynen bu ikoncan gibi oldum. erik kiraz ye ama onuda çok abartma canım benim doktorum dedi şuan için doğal dedi şişirterek büyüyor dedi.. ama sen ye gaz yapıyor diyorlar sıkıntı yaşamazsan devammmm yaşarsan azaltırsın :)

Aman canım sağlıklı ol da, kilo o kadar mühim değil. Emzirmeye başlayınca verirsin. Bebek zaten ilk aylar anneyi sürekli aksiyon içinde bırakıyor. Bir dolu kilo gider. Ama yine de dikkat et, besin değeri düşük, yüksek kalorili şeyler yeme

Boyum kısa göbek ortada hele birde yemek yiyince oluyor sana kocaman
ahahahah tamda beni anlattın görenler kilo aldım sanıyor ama aynı kilomdayım çok zayıf bi insan da değilim ama sadece göbeğim çıktı hissediyorum.. eşim diyor belli oluyor artık normal göbek gibi değil diyor da görenler kilo almışsın diyor öyle oluncada bende moral sifir sifir sifir oluyor

İnşallah sağlıklıdır canım

Yok canım hiç merak etme gayet iyi kalınlığı. 3mm ve üzeri riskli. Tatlı bir şeyler ye doktora gitmeden, moralini de yüksek tut ki bebecik hop hop hoplasın, fır fır dönsün karnında. Güzel haberlerini bekliyoruz

kızlar birde benim sorum olacak size benim normalde gebeliğim boyunca hiç kabızlık sorunum olmadı... Taki magnezyum saşe ilacı bırakana kadar 2-3 haftadır dehşet tuvalete çıkmakta zorlanıyorum... 16+4teyim sizinde benim gibi sorununuz var acaba ?

Benimde gittiğim kursta benden 2 ay önde olan hamile kız var göbek yok bende göbek kocaman bütün dikkatleri topluyor bizim göbekler bağımsız yoksa bizlik diğil

Ben ekran görmedim canım doktorun önünde vardı sadece normal ultrasonda baktıklarından farklı odada baktılar 2 mm banada fazla geldi 3 mm olunca %6 risk oluyomuş galiba inşallah daha normal çıkar
12+1 de bebegin ense 1.30 senin 12+5 de biraz daha fazla cikar cunku gun farki var tatlim hep 2mm cok riskli degim insallah guzel sonuc alirsin saglikla insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…