bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Benimde gittiğim kursta benden 2 ay önde olan hamile kız var göbek yok bende göbek kocaman bütün dikkatleri topluyor bizim göbekler bağımsız yoksa bizlik diğil
ehehehe sorma valla ben diyorum ki kendime 7-8-9. aylarda hiç düşünemiyorum.. eşim diyor yokuş aşağı salarım seni aşağıdan alrıım sen yorulma yuvarlanır gidersin diyor kızıyorum ona senin cinsiyet belli mi benim kız olacakmış bide kız göbeğini düşün erkek sivri olur benimki yayvan böyle geniş geniş ilerliyor

Kızlar bugün doktora gittik bidaha giremem annemin ev taşıyoz haber edeyim dedim inşallah oğlum olcak dualarım kabul oldu çok şükür isteyen herkese dilediğini versin. Sonra detayları görüşürüz bye
Aayyyyy canim cok duygulandim bebegim benim hislerim hep erkek dedi senin icin ne slvester ne pimkie kiz dedi tutmadi bak ne dedim pasa dedim mehmet geliyor dedim rabbim gonlundekini saglikla nasip etti cok sukur bende bugun gidecegim grip oldum doktor soylermi bilmiyorum rabbim gonlumdekini saglikla nasip etsin insallah cumu gunun suyu yuzu hurmetine ... amin

Kızlar bugün doktora gittik bidaha giremem annemin ev taşıyoz haber edeyim dedim inşallah oğlum olcak dualarım kabul oldu çok şükür isteyen herkese dilediğini versin. Sonra detayları görüşürüz bye
canım hadi gözün aydın hayırlı sağlıklı bi oğluşun olsun benimde sağlıklı hayırlı kızım olsun rabbim bu mübarek günde hepimizin gönlüne göre versin inşallah

Yan yatmadığım sürece göbek dik bizim ufaklık erkek ama benim göbeğim vardı hamile değilken bile gören bebek mi diyodu şimdi o göbeğin üzerine kat çıkıyorum gerçi şuan aynı kilomdayım ilk 2 kilo vermiştim onu almışım ama göbek öyle demiyi olmadı en yakın yamadan yuvarlasınlar bizi

Arkadaslar son care diyip 11-14 haftayi atlatmadan adanada en iyi dedikleri dr geldim bakalim ne diyecek nasil bilgi verecek nasil yönlendirecek insallah gecmis olur umidi ile bekliyorum siramin gelmesini icimden dua ediyorum insallah birsey demeyecwk insallah gececek die. Allahtan hayirlisi

Canım çubuk kraker ve tuzlu fıstık mide bulantısını bastırıyor. Denedin mi hiç? Allah yardımcın olsun

valla 9 ay yokuş çıkartmasınlar bıraksınlar yuvarlanıp gideriz biz maksak bize yokuşu yani zora sokmasınlar :) kız benimde öyle göbeğim vardı ama çok değil ben totale alıyorum kiloyu bacak kol popo göbek falan... şimdi çok merak ediorum bu yolun sonunda bizi ne bekliyor

Canim hos geldin adanaya doktor kim tatlim bende adanaliyim insallah guzel hayirli saglikli sifali haberler nasip etsin cuma gunun suyu yuzu hurmetine nasip etsin saglikla insallah... amin

Ama o cipsler bebişe de zarar. İçinde koruyucu var, kullanılan yağlar zaten feci, katkı maddeleri cabası... Badem, fındık, ceviz, fıstık tamam, ama onlar da sayıyla. Ha minik bir kase cips yemişsin ha ekmek arası yarım döner. Kalori aynı, ama cipsten yarar değil zarar görüyosun. Üstelik akşam olunca kaloriyi de yakamıyosın. Eşin de biraz anlayış göstersin. O da yemeyecek. Hamile eşinin karşısına geçip yerken, sen yeme demek de olmaz sonuçta.

Ayy canım çok sevindim sağlıkla gelsin oğlun

Arkadasim canini sikma birsey ye tatli olsun yuruyus yap tekrar baksinlar. Insallah bisey cikmaz benim 12+1 de 3.9ml cikti birsurudw sikinti cikti uyuyamiyorum bir turlu agliyorum surekli allaha dua ediyorum hep kendini bos yere sikma sakin. Uzulme asla

Benim en başından beri vardı bu sorun hiç bişi çözüm olmadı ilaç vermişti doktor onu da içememiştim ama demir ilaçlarına başladım geçti

Aşağıdan yukarıdan yolun sonu görünüyor  tombik tombik oluruz doğum sonrası veririz hayaliyle

Canım geçmiş olsun, Allah yardımcın olsun.

Aş erme durumlarında azıcık yesek

Dominos canim sufle den zehirlendik diye dusunuyorum cunku adayla yedigimiz tek sey oydu
Ayyyy darisi bizee yaaa yaşasinnn benseniyerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…