bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Canım çubuk kraker ve tuzlu fıstık mide bulantısını bastırıyor. Denedin mi hiç? Allah yardımcın olsun
Fıstık yiyemem hiç leblebi alacaktık unutmuşum birde onu denemem lazım tavsiyen için çok sağol.. Öğleye kadar kendime gelemiyorum

Canim yaaa darisi basimiza...
Ben hala kiz hissediyorum ama insaallah ikimizin de oglus olur hayirlisiyla :)
Ruyamda hep sari bebek kiyafetleri görüyorum, yani ruyamda bile yorum yapacak bi sey cikmiyo cinsiyet konusunda şaka gibi :)
Kiiizzz ben onu da gormuyom bidaki randevun ne zaman benim 13 haziran pazartesi cabucak ogrensek bizde @Aydede88 gibi bu arada bende halen kiz hissediyorum

Kiiizzz ben onu da gormuyom bidaki randevun ne zaman benim 13 haziran pazartesi cabucak ogrensek bizde @Aydede88 gibi bu arada bende halen kiz hissediyorum
@Aydede88 pimkie ve slvester kiz dedi ben hep erkek dedim aydede ye gercekden gonlundekini soyle dedi bende gercekten erkek diyorum dedim hatta bana iki usg paylasti arkadaslarin diye ben yine erkek dedim ve aydede pasasi geliyor insallah benimde prenseselerim gelicek rabbimin izni ile saglikla insallah.. amin

Ben kafama gore gidiyorum kontrole valla, hep degisik doktorlara
Cinsiyet soylemiyolar bi turlu diye hevesim kacti, bi daha 20.haftada falan gitmeyi dusunuyorum...

Ooyyy kuzum rabbim sesini duysun insallah ne guzel dedin amin diyorum tatlim

O zaman bana da erkek yorumu yaptin slvester kiz dedi bana gercekten bana da kalbinden erkek mi gecti kuzum senin icin dua ediyorym kizlarin olsun insallahhh

Ben kafama gore gidiyorum kontrole valla, hep degisik doktorlara
Cinsiyet soylemiyolar bi turlu diye hevesim kacti, bi daha 20.haftada falan gitmeyi dusunuyorum...
Arayi o kadar uzatma pazartesi yada cuma o dedigin doktora git hani ruyandaki doktor erkek demis ya hemen ondan randevu al canim :)

O zaman bana da erkek yorumu yaptin slvester kiz dedi bana gercekten bana da kalbinden erkek mi gecti kuzum senin icin dua ediyorym kizlarin olsun insallahhh
Evet kalbimden geceni diyorum kuzum saat 14 =30 doktorda olucagim rabbim dualarimizi kabul etsin

Canlar cok agir grip oldum bugun doktora gidecem insallah ikizlerimide gorrum rabbim saglikla gonlumdekini doktora soyletmeyi nasip etsin insallah... amin
Çok geçmiş olsun canım inşallah güzel haberlerle gelirsin dualarım seninle bize iki prenses müjdesi verirsin inşallah
Kızlar bugün doktora gittik bidaha giremem annemin ev taşıyoz haber edeyim dedim inşallah oğlum olcak dualarım kabul oldu çok şükür isteyen herkese dilediğini versin. Sonra detayları görüşürüz bye
Ayyy canım çok istiyordun Rabbim nasip etti inşallah sağlıkla gelsin gözün aydın olsun darısı bana inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…