bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Canım çok geçmiş olsun, acil şifalar dilerim. Hadi inşallah kalbinde yatan cevabı alır, müjdeyle dönersin. Dualarımız seninle
Mevhibe çok geçmiş olsun canım. Önce sağlık diyorum ben... sonra gerçekten Rabbim kalbinden geçeni versin.güzel dualarım seninle

arkadaslar karın ve kasık bölgesinde kasıntı yasayan var mı

dün gece uykumdan uyandım kasıntıya. bazen çok tatlı kasıntım oluyor.

arkadaslar karın ve kasık bölgesinde kasıntı yasayan var mı

dün gece uykumdan uyandım kasıntıya. bazen çok tatlı kasıntım oluyor.

Kaşıma bende de oluyor hemen krem sürüyorum gerilmeye başladığından olsa gerek ama kaşımayın yazıyordu çatlaklar için araştırma yaparken

arkadaslar bişi daha sorucam doktorum ikili test istiyormusun dediğinde ben istemiyorum dedim.

bgn kontrole gidicem cinsiyet için gel bi bakalım demişti. ben gittiğimde ense kalınlıgını sorsam ölçer mi acaba doktor.

yoksa ikili test istemedn ölçmem mi der

genelde hep kalp atısını dinliyor. suyuna bakıyor geçen hafta da kafa yapısı güzel gelişmiş demişti. (maşallah)
baska bişi dememişti.

Ölçmesi lazim canim test istesende istemesende

Göbeğinde büyüme basladi ise normal cnm Lierac krem ve badem yağı desteği oneririm
bn aktardan bişi aldım burada da paylaşmıştım içinde bir sürü yağ var. resmini ekledim. kötü kokuyor. bütün gün buram buram burnuma geliyor yıkanmadan da geçmiyor haliyle. öyle ucup giden bir koku değil sürekli var.

rahatsız oluyorum haliyle..böyle kokusuz ne alabilirim acaba.

bazı kremlerde çok pahalı ya

Eklentiler

• indir.webp
    2,7 KB · Görüntüleme: 36
ebyar şaka bi yana kuzum biz isin girgirindayiz yanlis anlasilmayalim benseniyerim ile gulelim diye takiliyoz yani kalbimiz hepimizin dunyaya saglikli akli basinda eli ayagi duz hayirli evlatlar getirmesinden yana
Aynen canım tüm annelerin dileği budur eminim. Kız olmuş erkek olmuş bunlar sonra ki planda

Kızlar ıstanbul avrupa yakasında oturanlar ayrintili ultrasona alakalı araştırma yaptınız mi? Nerde yaptırmayı dusunuyorsunuz? Doktorum bana nisa hastanesini önerdi az önce aradım 300 tl ve sadece 13-17haziran arası randevu alıyoruz dedi. 17 hazirana alsam o zaman 20+2olacağım en iyi 22 haftada olduğunu okudum ama ne yapsam karar veremedim

Canım bende şuan fikir olarak bakıyorum ama daha yüzeysel olarak. Özel göztepe hastanesinde halil toprak varmış fiyat uygun diye okumuştum ama arayıp sormadım. Birde batı bahat hastanesi var orası da uygunmuş bi arkadaş orada yaptıracak o memnun kalırsa bende düşüneceğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…