bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Bende uygun diye okudum ama nisa hastanesinde bi arkadaşım yaptırdı reyhan hanim çok iyiymiş uzun uzun inceliyormus ve perinatoloji uuzmaniymis ve doktorumda orayı tavsiye etti o yüzden içime sinmisti ama 17 hazirana kadar randevu veriyorlarmis o yüzden kararsız kaldim

Gidersen yazarsın canım he bir de esenler medipol de var. 20-24. Hafta da diyorlar aslında ama bende 22. Hafta düşünüyorum

Badem yağı kötü kokmaz.benim arkadaşım badem ve Bebe yağı karıştırıp sürüyordu. Lierac 100 ml 105tl
200ml 150 tl
Pahalı malesef...ama ben makyaj malzemelerimi de komple verdim...
Çok pahalı olanlar var ama Yves Rocher alabildim...o bile pahalli.
Saç şampuani da ilk başta parabensiz boyasiz yeni doğan komili şampuan kullanıyordum.ama onu da artık Yves Rocher kullanıyorum.

Icine seker katmayin meyvelerin sekeri yeterli olur hamile iken sekere dikkat etmek gerekiyor canlar birde icine 2 adet cubuk tarcin atin super oluyor
Canım vallahi benimde canım istedi tam olarak nasıl yapıyorsun tarif eder misin

Ben duş sonrası bebeyağı kullanıyorum. Tek seferlik lierac aldım bitince kakao ve Hindistan yağına geçiş yapacağım geçen hafta rüyamda karnımda bembeyaz çatlaklar gördüm o kadar krem aldım nasıl bu haftada bu kadar çatladı diye şoklardaydım

Canlar cok agir grip oldum bugun doktora gidecem insallah ikizlerimide gorrum rabbim saglikla gonlumdekini doktora soyletmeyi nasip etsin insallah... amin
Geçmiş olsun canım hemen atlatırsın inşallah. Prenseslerini de görürsün birşeyciğin kalmaz

Ben de bebe yagı ve kakao yagı kullanıyorum insallah catlamaz ya ☺

Bende yumurtadan igrendim yiyemiyorum yaaa
Yumurta yemediğim bi sabah düşünemiyorum. Kızım da bana çekmiş her sabah farklı bi çeşit pişiriyorum
Kızlar bugün doktora gittik bidaha giremem annemin ev taşıyoz haber edeyim dedim inşallah oğlum olcak dualarım kabul oldu çok şükür isteyen herkese dilediğini versin. Sonra detayları görüşürüz bye
Canım ne kadar sevindim anlatamam. Ben ve isteyen diğer arkadaşlarım da inşallah en yakın zamanda bu güzel haberi veririz. Ayy çok sevindim yaaa

Ben daha cinsiyetini öğrenmeden başladım :) bebek arabası aldım.İndirim vardı, kaçırmayim dedim.
sen en büyükten başlamışsın canım benim oğlumdan kalma var almayacağım araba belki ilerde çok hafif bir baston olabilir çünkü diğeri ağır zor oluyor indir kaldır.sadece kıyafet alacağım bol bol bide mama sandalyesi oda kesinlikle şart çok kullanışlı tavsiye ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…