bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
cinsiyetleri öğrenen arkadaşlar alışverişlere başladınız mı?
Ben kesinlesmesni bekliyorum ama dun bi tane patik aldm mavi ☺ bi de gözume bi takim kestirdim kesinlesir kesnlesmez gidip alcm canim ☺ hatta netten buldum aynısını ataym fotosunu ☺

Eklentiler

• Screenshot_2016-05-20-00-47-58.webp
    14,3 KB · Görüntüleme: 51
canım kakao yağı bende kararma yaptı karnımda bıraktım sonra badem yağıda kıllandırıyor çatlayacaksa çatlıyor her türlü benim karnım çatladı göğüslerim çatladı kaldıki 9 kilo aldım toplamda

Ben kesinlesmesni bekliyorum ama dun bi tane patik aldm mavi ☺ bi de gözume bi takim kestirdim kesinlesir kesnlesmez gidip alcm canim ☺ hatta netten buldum aynısını ataym fotosunu ☺
erkek bekliyorsun sanırım hayırlısı olsun canım pamidor diye bir mağaza var online satışıda var oranın bebek kıyafetleri güzel oluyor tavsiye ederim çocuk giyim pek güzel değil ama bebek için çok güzel şeyler var

İşte ne sürsende çatlayacaksa çatlıyor deniliyor. Zaten benim göbek tüylendi o yüzden badem yağı kullanmıcam bi denicem diğerlerini

Evet aslında almaya gitmemiştik, gezmek için gittik bir baktık almışız.Benim ilk çocuğum olduğu için herşeyi alıcaz sıfırdan.Mama sandalyesi kesinlikle şart.Onuda sanırım 5. Aydan sonra alırız

Ölçer canım ben de ikili testi yaptırmadım. Ölçtü ensesini doktorum ve söyledi iyi dedi. Ölçmesi lazım canım

Benim en başından beri vardı bu sorun hiç bişi çözüm olmadı ilaç vermişti doktor onu da içememiştim ama demir ilaçlarına başladım geçti
valla ben 12. haftadan beri kullanıyorum ama dimag kalsiyum ilacı vardı şase onu bıraktım bırakalı böyle oldu onu da doktorum karnında kasılma hissedersen kasılmaların krampların olduğunda iç dedi.. Oyüzden içemiorum fazlasıda bebek gelişimi için zararlıymış... bakalım ne doğal yöntemlerle çözüm bulmaya çalışıcam zeytin yağı sabah kuru kayısı+2 bardak su falan...

Kızımda benim doktorum da reyhan hanımı tavsiye etmişti ama randevu alamamıştım.

Evet canım doktor buyuk ihtimal erkek dedi hayrlsyla, bu fotosunu attgm takımı da pamidorda gördum guzel şeyler vardi, sitesne de bkaym teşekkurler☺

Dene canım sana fayda eder belki ben kayısı zeytinyağ denedim fark olmadı

Benimde kaşınıyor o zaman krem sürüyorum. Aslında vazalini de düşündüm o da iyi diyorlar ayy krem diyim de geniş olsun ya

kızlar ben babe marka çatlak önleyici kullanıyorum arkadaşım önerdi o kullanıyormuş bide duş sonrasında bio oil kullanıyorum biraz daha büyümeye başladığında karnım sabahları babe çatlak kremini, akşamları bio oili her akşam kullanmayı düşünüyorum. babe bitince lierac çatlak önleyici krem almayı düşünüyorum son aylarımda onu kullanayım onun çok iyi olduğunu söylüyorlar... sizin bilginiz var mı ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…