bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Kizlar doktordan ciktim simdi. Kizim oluyor kesin bilgi dedi doktor. Olabilir arada kanama dedi. Progestan verdi. Elleri kollari cok tatliydi kizimin.
Çok şükür tatlım bi prob yok çok sevindim.. Kızının kendini gösteresi gelmiş, anneme bi el sallıyım görsün demiş heralde prenses :) gözün aydın :)

Kizlar doktordan ciktim simdi. Kizim oluyor kesin bilgi dedi doktor. Olabilir arada kanama dedi. Progestan verdi. Elleri kollari cok tatliydi kizimin.
Maşallah canım, ne için gittin, ne güzel haberlerle geldin. demekki senin kız sana oyun yapmış

aaa cnm sende bendensin :) Ben de inan hiç düzenli ilaç kullanma alışkalığım olmadı. Rahatsızlıklarım olurdu polikilinik de ki doktorlar ilaç verirdi bi iki kez kullanıp köşeye atardım :) Adet sancısından hastanelik olacak dereceye gelirdim ama hiç ilaç almazdım :) İlaç özürlüyüm bende :) İlerde bebiş olunca ilaç nasıl içerim düzenli derdim hep :) Çok şükür içiyorum :) SAT dan 5 gün önce folik asite başladım :) düzenli olarak içtim 14. haftaya kadar :) 7. haftadan beri her geçe yatmadan demir hapımı içiyorum :) normalde tiroid problemim yok ama gebelikte 2 nin altında olcak dedi doktor tsh değerini düşürmek için 25 mg hap alıyorum sabah aç karnına :) Bunları nasıl takip edip içiyorum şaşıyorum kendime :) Herşey bebiş için :) Bi şu decaviti sevmiyroum ona da bi çözüm bulmam lazım

Canımm bilmeden öyle bi bam telimden vurdun ki beni "Efe" diyerek gözlerim doldu mutlu bi burukluktan...

Bizim evlenir evlenmez evlat edindiğimiz bir husky miz vardı ismi Efe.. Geçen kasım ayında kaybettik. O kadar koydu ki bize çünkü ayaklı olmuş patili olmuş farketmez evladımızdı o bizim.. Acısı hala içimizde ve azalmıyor. Onu kaybettikten bir hafta sonra sabah aksam aglar vaziyetteyken rüyama girdi.. Bana annecim hiç üzülme biz ayrılmadık en kısa sürede dönücem ben, hemde öyle bir dönücem ki sana sarılabilicem demişti..
Sonra üç ay sonra hamile oldugumu ögrendim.. Ve bebişin doğum tarihi kasım başı.. Efemin gidişinin tam senesi.. Bugün erkek olacağını da öğrendim..

Sanırım rüyam çıktı.. Sanırım ilk göz ağrım oğluşum patilerinden kurtulup ayaklarıyla gelicek geri

Gözün aydın canım, çok sevindim iyi olmanıza. Prenses sağlıkla gelsin inşallah, maşallah ona

Ay üzülsem mi sevinsem mi ettiğim lafa bilemedim. Ne kadar çok sevmişsin maviş köpeceği. Bu kadar sevgi ve iyilik dolu bir kalple, Allah sana çok güzel bir oğul ve bir de dört ayaklı başka bir sevgi yumağı daha verir inşallah

İki tane kedişim var zaten :) Efe'nin üzerine gül koklamam diyordum ama oğluşum kedi ve köpüşme büyüsün çok istiyorum o yüzden bi köpüş edinicez doğumdan sonra.. Üzülecek birşey yok bebeim.. taktiri ilahi..

Larus um teşekkürler bebişim. Sağlıcakla hepimiz kucağımıza alalım inşallah..

A Antihindistancevizi hayırlı olsun kısçen.. Çok sevindim herşeyin yolunda olmasına tatlım

bizden hafta olarak öndesiniz siz bilirsiniz kasım anneleri.
3.aydan sonra kullanmam için doktor devit 3 diye damla verdi bana. D vitamini eksikliği içinmiş.
kullanan oldu mu aranızda? eve gelince prospektüsünü okudum.
hamileler kullanmamalıdır yazıyor. kafam karıştı?

Çok etkilendim sizin için zordur anlıyorum benimde halamın golden cinsi köpeği vardı halamın eli ayağı gibiydi çöp atıyordu ortalıktan oyuncaları toplayıp yerine koyardı bi ara vileda ile de yerleri siliyordu kendince ama her yer su içinde tabi :) evlat gibiydi

Bende kullanıyorum bi kaç arkadaş daha var kullanan. Kemikleri güçlendiriyor. Senin ve bebeğinin

Ara ara böyle olunca korktum da ben de.
Tek olmadığıma sevindim, ilk zamanlarda yoğun oluyordu da 14 haftalık olunca korktum biraz :)
Korkma canım hamilelik bu içimizde can taşıyoruz kolay değil tabi. İnşallah sağlıkla kucağımıza alırız onları öpüp koklarken unuturuz bu günleri.

Hanımlar sizin de ara ara karnınız ağrıyor mu?
Sanki adet ağrısı gibi hafif hafif.

Bende 3 gündür bel ağrısı var fazlasıyla. Büyüdüğü için sanırsam. burada ki hamilelik takviminde yazıyordu dün ağrılar olabilir diye

Bende kullanıyorum canım 3. Şişeye gecicem günde 20 damla

decavit vinalac dan daha mı iyi ? Ama vinalac decavitten içme kolaylığına göre daha iyi yani.. doktoruma soracağım decavit içmek zor geliyor çok kocaman
Yanlış yazmışım canım doktor decavitten daha iyi içimi dedi aynı vitaminler varmış ama içmek kolay dedi ve zencefil özlü olduğu için gribe iyi gelir dedi ve mide bulantısını bastırıyor dedi. İlk 3 ay 4_5 kilo verdim bu ay 2.5 kilo almışım doktor gayet iyi dedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…