- 26 Ocak 2016
- 5.703
- 11.323
- 248
- Konu Sahibi Ikra meyra
-
- #18.281
Geçmiş olsun canım iyi olmana çok sevindim. Kızında hayırlı olsun.Kizlar doktordan ciktim simdi. Kizim oluyor kesin bilgi dedi doktor. Olabilir arada kanama dedi. Progestan verdi. Elleri kollari cok tatliydi kizimin.
Canım benim Allâh razı olsun iyi dileğin için. Sende sağlıkla kavuş bebişine inşallahMy moonlight @urashaa maşallah kızlar, yakışıklı prensler geliyormuş size de gözünüz aydın.. Sağlıkla kucaklamak nasip olsun paşaları
Bende kullanıyorum canım 3. Şişeye gecicem günde 20 damla
20 mi.? bana günde 6 damla vermiş.
bi de nası içiyosun suya falan karıstırıp mı. yoksa direkt içiyor musun canım
Canım hayırlısı olsun. Benim usg bacakları nub diye çizdi orda bi başkası 2019 sayfada ozaman dedim bak onlar bacak. Nub iki bacağın arasında olur diye. Güldü bana öyle bacakmı olur süper paralel kız bu falan dedi. Üstelemedim daha. Erkek dedi doktor. Sonra oraya yazdım bak böyle dediniz erkekmiş başkalarında böyle kesin konuşmayın dedim. Biraz tartıştık neyse geçti 2 gündür. Bugün kendini bilmeniz biri çıkmış yok sen erkek erkek erkek diye hırs yapmışsın özürlü olur deli olur görürsün şükret biraz burda erkek erkek erkek diye nara atıyormuşum ben. Çok üzüldüm allaha havale ettim. Allah biliyor ben kızda olsa erkekde olsa sağlıklı olsun diyorum sadece herkes kadar erkek olsa bu sefer diye isteğimi belirttim hepiniz biliyorsunuz. Çok ağrıma gitti. Birde bunu diyen alakasız birisi. Hayır bildiniz denildiğinde iyi de bilemediniz bak ozaman bana güldün bidaha böyle kesin konuşma demek mi kötü.Kizlar slvester erkek dedi beta hgc 33 hepsi ters cikti yani benim kizimcim olucak rus ve cin takvimi de erkek dedi. Inanmayin kanmayin.
Canım hayırlısı olsun. Benim usg bacakları nub diye çizdi orda bi başkası 2019 sayfada ozaman dedim bak onlar bacak. Nub iki bacağın arasında olur diye. Güldü bana öyle bacakmı olur süper paralel kız bu falan dedi. Üstelemedim daha. Erkek dedi doktor. Sonra oraya yazdım bak böyle dediniz erkekmiş başkalarında böyle kesin konuşmayın dedim. Biraz tartıştık neyse geçti 2 gündür. Bugün kendini bilmeniz biri çıkmış yok sen erkek erkek erkek diye hırs yapmışsın özürlü olur deli olur görürsün şükret biraz burda erkek erkek erkek diye nara atıyormuşum ben. Çok üzüldüm allaha havale ettim. Allah biliyor ben kızda olsa erkekde olsa sağlıklı olsun diyorum sadece herkes kadar erkek olsa bu sefer diye isteğimi belirttim hepiniz biliyorsunuz. Çok ağrıma gitti. Birde bunu diyen alakasız birisi. Hayır bildiniz denildiğinde iyi de bilemediniz bak ozaman bana güldün bidaha böyle kesin konuşma demek mi kötü.
Boşver canım takma kafana. Espri olsun diye tahmin istiyoruz onlar kesin diye abartmış sende güzel bi dille uyarmışsın onlar utansın. Hayırlı olsun bu arada oğluşunCanım hayırlısı olsun. Benim usg bacakları nub diye çizdi orda bi başkası 2019 sayfada ozaman dedim bak onlar bacak. Nub iki bacağın arasında olur diye. Güldü bana öyle bacakmı olur süper paralel kız bu falan dedi. Üstelemedim daha. Erkek dedi doktor. Sonra oraya yazdım bak böyle dediniz erkekmiş başkalarında böyle kesin konuşmayın dedim. Biraz tartıştık neyse geçti 2 gündür. Bugün kendini bilmeniz biri çıkmış yok sen erkek erkek erkek diye hırs yapmışsın özürlü olur deli olur görürsün şükret biraz burda erkek erkek erkek diye nara atıyormuşum ben. Çok üzüldüm allaha havale ettim. Allah biliyor ben kızda olsa erkekde olsa sağlıklı olsun diyorum sadece herkes kadar erkek olsa bu sefer diye isteğimi belirttim hepiniz biliyorsunuz. Çok ağrıma gitti. Birde bunu diyen alakasız birisi. Hayır bildiniz denildiğinde iyi de bilemediniz bak ozaman bana güldün bidaha böyle kesin konuşma demek mi kötü.
Canim takma kafana uzme canini bos yere bosveeeeerrrrrrrr :))Canım hayırlısı olsun. Benim usg bacakları nub diye çizdi orda bi başkası 2019 sayfada ozaman dedim bak onlar bacak. Nub iki bacağın arasında olur diye. Güldü bana öyle bacakmı olur süper paralel kız bu falan dedi. Üstelemedim daha. Erkek dedi doktor. Sonra oraya yazdım bak böyle dediniz erkekmiş başkalarında böyle kesin konuşmayın dedim. Biraz tartıştık neyse geçti 2 gündür. Bugün kendini bilmeniz biri çıkmış yok sen erkek erkek erkek diye hırs yapmışsın özürlü olur deli olur görürsün şükret biraz burda erkek erkek erkek diye nara atıyormuşum ben. Çok üzüldüm allaha havale ettim. Allah biliyor ben kızda olsa erkekde olsa sağlıklı olsun diyorum sadece herkes kadar erkek olsa bu sefer diye isteğimi belirttim hepiniz biliyorsunuz. Çok ağrıma gitti. Birde bunu diyen alakasız birisi. Hayır bildiniz denildiğinde iyi de bilemediniz bak ozaman bana güldün bidaha böyle kesin konuşma demek mi kötü.
Dün benzeri bişeyi gördüm, bebekli bi kadın gayet duyarlı bi yazı yazmış, otobüste, üstgeçit asansörlerinde vs. bebek arabası ile ne kadar zorlandığını kimsenin yer vermediğini anlatmış.. Engellilere ve bebek arabası olanlara yer verilmesinin hoş olacağını söylemiş.. Altına biri sen engellileri bile eziyorsun ne biçim annesin Allah bebeğini elinden alsın fln yazmışCanım hayırlısı olsun. Benim usg bacakları nub diye çizdi orda bi başkası 2019 sayfada ozaman dedim bak onlar bacak. Nub iki bacağın arasında olur diye. Güldü bana öyle bacakmı olur süper paralel kız bu falan dedi. Üstelemedim daha. Erkek dedi doktor. Sonra oraya yazdım bak böyle dediniz erkekmiş başkalarında böyle kesin konuşmayın dedim. Biraz tartıştık neyse geçti 2 gündür. Bugün kendini bilmeniz biri çıkmış yok sen erkek erkek erkek diye hırs yapmışsın özürlü olur deli olur görürsün şükret biraz burda erkek erkek erkek diye nara atıyormuşum ben. Çok üzüldüm allaha havale ettim. Allah biliyor ben kızda olsa erkekde olsa sağlıklı olsun diyorum sadece herkes kadar erkek olsa bu sefer diye isteğimi belirttim hepiniz biliyorsunuz. Çok ağrıma gitti. Birde bunu diyen alakasız birisi. Hayır bildiniz denildiğinde iyi de bilemediniz bak ozaman bana güldün bidaha böyle kesin konuşma demek mi kötü.
Eki Görüntüle 1837817
Tüm bunlar artı bebişlerimizin kenik gelişimi için D vitamini önemli kızlar.. Ve tüm hamilelere Devit3 veriyolar sanırım, bi sıkıntı olcak olsa vernimezler diye düşünüyorum ve umuyorum :)
sunflower ben de günde 10 damla içiyorum tatlım, dozu ihityacına, ten rengine ve yaşadığın yerin güneş alma miktarına göre ayarlıyorlar.. Direk çay kaşıpına döküp içiyorum ben, zaten tatsız bişey içimi kolay.. Şifa olsun tatlım :)
Canım benim doktorumda 20 damla dedi suya ama ben hiç süt et türü yiyemediğim için. Ama herkes farklı kullanıyor dün kızlar da yazmıştı onlarında az damla sayısı.
Dün benzeri bişeyi gördüm, bebekli bi kadın gayet duyarlı bi yazı yazmış, otobüste, üstgeçit asansörlerinde vs. bebek arabası ile ne kadar zorlandığını kimsenin yer vermediğini anlatmış.. Engellilere ve bebek arabası olanlara yer verilmesinin hoş olacağını söylemiş.. Altına biri sen engellileri bile eziyorsun ne biçim annesin Allah bebeğini elinden alsın fln yazmıştövbeler olsun yani gerçekten dediği gibi bile yazsa sana mı düştü onun bebeğinin yaşaması vs.. Böyle daha okuduğunu anlamaktan bile aciz hadsizler çok malesef.. Sen hiç üzme kendini canım.. Biz burda geçen cinsiyet muhabbetlerini gayet iyi biliyoruz, sadece sen değil açıkçası ben topikte cinsiyet tutturan kimseyi görmedim, herkes önce sağlıklı evlat ister elbette.. Çizdiği bacakları da biliyoruz duyma ve hatta gül geç tatlım :)
Canım hayırlısı olsun. Benim usg bacakları nub diye çizdi orda bi başkası 2019 sayfada ozaman dedim bak onlar bacak. Nub iki bacağın arasında olur diye. Güldü bana öyle bacakmı olur süper paralel kız bu falan dedi. Üstelemedim daha. Erkek dedi doktor. Sonra oraya yazdım bak böyle dediniz erkekmiş başkalarında böyle kesin konuşmayın dedim. Biraz tartıştık neyse geçti 2 gündür. Bugün kendini bilmeniz biri çıkmış yok sen erkek erkek erkek diye hırs yapmışsın özürlü olur deli olur görürsün şükret biraz burda erkek erkek erkek diye nara atıyormuşum ben. Çok üzüldüm allaha havale ettim. Allah biliyor ben kızda olsa erkekde olsa sağlıklı olsun diyorum sadece herkes kadar erkek olsa bu sefer diye isteğimi belirttim hepiniz biliyorsunuz. Çok ağrıma gitti. Birde bunu diyen alakasız birisi. Hayır bildiniz denildiğinde iyi de bilemediniz bak ozaman bana güldün bidaha böyle kesin konuşma demek mi kötü.
Amin canım Allah gönlüne göre versinaminkonyadayım tatlım, 3 doktor var baya da hemşire var ama ebe tek.. niye öyle bilmiyorum :) yakın mesafe arayla çok sağlık ocağı var ondan olabilir belki.. artık hatayda iyi insanlarla karşılaşırım inş :))
Kizlar annemlerdeyim burdaki yuncu den kuzuma battaniyelik ip aldim ormeye basladim sari oruyorum cinsiyetimizi bilmedigim icin
Geçmiş olsun canım korkuttun bizi .Kızına arkadaş gelmiş ne güzel gözün aydınKızlar hepinize ayrı ayrı çok teşekkür ediyorum şimdi geldim evdeyim dinlencem kanama yokmuş damar genişlemesi varmış miyom da var tabii dikkat etmezsen kanama olur dedibi sorunumuz daha var bebeğin suyu azmış kasılma var dedi bebek sıkışmış yazık yavrum bol su içmelisin dedi bu arada bi kızım daha olacağını öğrendim kızlar :)
Korkma bitanem dua ediyorum sana bisi olmiycakGece kanamam oldu simdi doktora geldim 10 dakikaya giricem. Ama korku korku korku.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?