bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326

Yok bebeim renkli ultrasona girmedim ben. Bizim doktor renksiz bakıp en son bi kaç fotosunu renkli veriyor :) ikili temiz çıkınca üçlü dörtlüye gerek görmedi doktorumuz..

Günaydın canım. Doktorunun güvendiği ve tavsiye ettiği bir doktor vardır muhakkak. Sekreteri ara isim al geciktirmeden git derim. Bir şey yoktur muhakkak ama aksatmaya gelmez Can'ım.
Canim simdi doktora geldim 12 de alacak beni gitmeden goreyim seni dedi. Bakalim ne diyecek

Slvestere sen bu usg paylasmisin tatlim orda erkek yorumu cvp vermisler tatlim rabbim kizinin sesini duymus ne guzel saglikla kalin
Allah allah bilmiyorum valla canım bi karışıklık oldu sanırım.. Sağlıklı sıhhatli aldırsın Rabbim Kucağımıza inşallah.. suyu az dedi doktor napcam bilmiyorum çok su iç dedi ama biraz araştırdım çokta faydası olmuyormuş

Merhaba bende aynen senin gibiyim 14 haftalık hamileyim ama göbeğim sanki 6 aylık gibi bende 4 kilo felan aldım ama sadece göbeğim çıktı başka bi yerim kilo almadı

Bn de 3 kilo civarı aldm ama.kollarım bacaklarım aynı gbi göbek çevrem aldı bnm de göbek çok büyük :)

Normal o zaman kısslar
Kayinvalidem iç karnın küçük herhalde çıkmış Hemen demişti ama benimkinn hâlâ bebek olmadgni düşünüyorum :)

Sihirlidegnek birden içme kuzum. Yudum yudum gidio gelip iç.. Benimde birden içince bulantım oluyo. Gidip gelip içiyorum normalde 1 lt yi içemezken bu şekilde 2 hatta cogu gün 2,5 lt içiyorum şu aralar..

allahtan o nedenle idrar yolu enfeksiyonu olmuyorum canim ya. Bendeki sorun mide bulantisi, Sudan midem bulaniyor su icmeyi unutmuyorum aslinda
Benim de bulantılarım geçmedi hala canım. İlacımı ds evde unutmuşum annemlerdeyim şimdi. Reçetesiz de alamıyormuşuz napıcam bilmiyorum. Suya aromalı birşeyler katıp içsen nasıl olur ki acaba bilemedim canım Rabbim yardımcımız olsun

Aglamaktan helak oldum. Korkuyorum cok.
Canım korkma Rabbim e şükür kanama şeklinde olmuyor. Basit birşeydir inşallah boşuna endişelenmiş olursun.

Şimdi gördüm mesajını kanama şeklinde olmuş sanırım. Rabbim korktuğuna uğratmasın canım..

Günaydın kızlar

My moonlight paşan mı geliyor maşallah gönlüne göre oldu çok sevindim. Ben bu cumartesi öğreneceğim nasip olursa
Evet canım Allâh izin verirse paşa geliyor. İnşallah sende gönlündeki haberi alırsın ne istiyordun sen. Başka çocuk varmı?

Canım göbek kalmasının onunla bi alakası olduğunu düşünmüyorum. Yinede doktoruna sor istersen

Ayy maşallah kolayca göstermiş. Senin bir paşan daha vardı dimi. Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Sen pipi düşecek diye beklerken senn paşa işte pipi burda anne demiş sana:)

Ayy maşallah kolayca göstermiş. Senin bir paşan daha vardı dimi. Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Sen pipi düşecek diye beklerken senn paşa işte pipi burda anne demiş sana:)

Yok tatlım ilk çocuk bizim :)
Evet direk düşecek dediğin pipi ahanda burada annecim dedi :)
Ben bi burukluk olur diyodum ama aksine çok sevindim ögrenince :) saglıkla gelsinler inşallah..

Canım boyu kac cm kaç gr çıktı bebişin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…