bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Canim detayli icin gidicem onun disinda bayindir hastanesine gidiyorum levent beye
Anladım canım, o zaman muhtemelen sen Macit beye gidiceksin, ön yargili olmak gibi olmasın ama, kendisi oldukça olumsuz bir adam , inşaallah seni kaygilandiracak şeyler söylemez, zira ben de kardesimde (özellikle kardesim) çok kez uzuldu onun yüzünden

Kızlar bu decavit içince kusuyorum ben büyük olduğu için mi acaba? Gene bütün yediğim şeyler içtiğim sular boşa gitti
Canım bu yüzden benim doktorum vinalac verdi. Hem küçük hem kokusuz hemde zencefil özlü mide bulantısını önlüyor. Decavitte daha iyi dedi ama eczaneden paralı alıyoruz reçeteli değil

Yok tatlım ilk çocuk bizim :)
Evet direk düşecek dediğin pipi ahanda burada annecim dedi :)
Ben bi burukluk olur diyodum ama aksine çok sevindim ögrenince :) saglıkla gelsinler inşallah..
Canım senn ilk bebiş miş.. Burulma daha ikinci olceeeek üçüncü olceeeek :) birde kızın olur inşallah

Hanımlar sizin de ara ara karnınız ağrıyor mu?
Sanki adet ağrısı gibi hafif hafif.
Benim hafif değil bayaaaaa ağrıyor canım. Hergün değil ama bazen sanki hemen adet olacakmışım gibi oluyorum. Belim karnım kasıklarım çok ağrıyor sırt üstü yatıyorum. Doktor normal ağrıyabilir dedi. Magnezyum verdi.

Oyle canimm insallah bir sikinti yasamayiz. Bende ense kalinligi yuksek ciktigi icin ikili yapmadi. Sende risk gormemislerdir. Insallah birsey cikmaZ saglicakla kucagimiza aliriz
Dr sordu yapalimmi diye bende Hayır düşünmüyorum dedim oda saygı gösterdi, yani hiç bir şeye bakilmadi bende. Allah büyüktür, hepimiz hayirla ve sağlıkla kucaklariz yavrularimizi

Ara ara böyle olunca korktum da ben de.
Tek olmadığıma sevindim, ilk zamanlarda yoğun oluyordu da 14 haftalık olunca korktum biraz :)

Kızlar bu decavit içince kusuyorum ben büyük olduğu için mi acaba? Gene bütün yediğim şeyler içtiğim sular boşa gitti

Canım bu yüzden benim doktorum vinalac verdi. Hem küçük hem kokusuz hemde zencefil özlü mide bulantısını önlüyor. Decavitte daha iyi dedi ama eczaneden paralı alıyoruz reçeteli değil
Ben de decavit içemiyorum büyük hapları yutamıyorum, çiğneyince de içim dışıma çıkıyo o yüzden onu bıraktım bi dahaki kontrolde doktora sorayım diyodum, vinalac ı sorayım o zaman.. Sağol tatlım

senin dediğin su hatırlatıcı programı indirdim çok hoşuma gitti sabah 650 ml su içtim 12 ye kadar ne güzel diyordum nazar değdi decavit yüzünden boşa gitti. Eşim ikiye bölüp iç diyo bundan sonra öyle deneyeceğim ama yine aynı olursa doktora soracağım içemiyorum diye...

Aman da aman maşallah. Yiğidin malı meydanda olurmuş, o yüzden direk göstermekte sakınca görmemiş minik efe Her ne kadar önce pipiyi konuşsak da her şeyiyle sağlıklı olmasına çok sevindim. Maşallah kırkbin kere. Gözün aydın şekerim

decavit vinalac dan daha mı iyi ? Ama vinalac decavitten içme kolaylığına göre daha iyi yani.. doktoruma soracağım decavit içmek zor geliyor çok kocaman

İçerde durduğu kadarı kardır inş canım :) 2ye bölünce de o toz tadı geliyor işte ama bi dene bakalım inş iyi gelir sana.. Ben küçüklükten beri hiç hap yutamam zaten, eğer bunlar benim kendi sağlığım için olsa hayatta içmem ama işte keloğlan için katlanıyoz mecbur :) bi tiroid hapı var düzenli içtiğim ömrümde heralde, o da minnacık zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…