bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
kızlar nasılsınız yazamadım kaç gündür,yatılı misafirim vardı onlar gitti karin sisligiyle uğraşıyorum.Gece uyuyamiyorum sanki 6 aylık gibi oluyor var mı sizde de boyle durumlar.dr randevum 2 hafta sonra inşallah cinsiyeti de öğreneceğiz.

Kizlar annemlerdeyim burdaki yuncu den kuzuma battaniyelik ip aldim ormeye basladim sari oruyorum cinsiyetimizi bilmedigim icin
Çok güzel canım bebişin içinde sıcacık uyusunda büyüsün inşallah. Bende beyaz başlamıştım baya yarıyı geçti güzel oluyo rabbim iyi günlerde kullandırmak nasip etsin insallah
Kızlar hepiniz sağolun desteğiniz için. Larus senin anlattığında çok kötüymüş nasıl bi kalple öyle söylenir. Hasbinallah veniğmel vekil veniğmel nasır

Mis gibi uyusun oglusun icinde tatli arkadasim eline saglik bitince resim at olur mu

Ayyy
Deme yaaa du bakalim nolcak

Hooooosşsst kopek diyeydin catlamis orta yerinden masum yavruya dil uzatacak kadar azmis dilini koparaydin bosver kuzum canini sikma cok var oyle

Hadi gözünaydın canımmmm darısı biz bekleyenlerın basına.

Ayy ellerine sağlık çok güzel maşallah ne şanslı bebekler Allah esirgesin benim bebeğimin annesi az beceriksiz ben hiç anlamam örgüden :)
Canım biz evde can sıkıntısından örüyoruz aslında çok zor değil. Hazır örülmüş satılanlarda var canım istersen alabilirsin. Hepimizin bebeğide bizlerde şanslıyız allaha çok şükür.

Allaha şükür canım tabiki haklısın benim bebeşimde annesinin aldığı cicileri örter bi cinsiyeri öğrensem başlayacam almaya da 2 hafta daha sabredecem :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…