bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Ahhh evet boyle kuzum bugun orulmus battaniye fiyati sorduk annemle yuncude 135 tl dedi annemle dedik
Canım ben bu örgüye başlamadan annem birine ördürüp parasını vercekti. Sordu 150 tl dediler. Bende bırak anne ben örerim dedim 5 liradan 6 yumak aldım. 30 liraya geldi battaniye:)

Allaha şükür canım tabiki haklısın benim bebeşimde annesinin aldığı cicileri örter bi cinsiyeri öğrensem başlayacam almaya da 2 hafta daha sabredecem :)
Canım bende ramazandan sonra başlıcam alışverişe. Neler neler var çarşıda en güzellerini alırsın bebişine inşallah.

Kizlar doktordan ciktim simdi. Kizim oluyor kesin bilgi dedi doktor. Olabilir arada kanama dedi. Progestan verdi. Elleri kollari cok tatliydi kizimin.
Gözün aydın canım canım sağlıkla gelsin inşallah prensesin :)

Geçmiş olsun canım korkuttun bizi .Kızına arkadaş gelmiş ne güzel gözün aydın
Bende çok korktum canım ama çok şükür korktuğum olmadı ama başka şeyler çıktı bebişin suyu azmış bol bol su içiyorum inşallah düzelir..

allahtan o nedenle idrar yolu enfeksiyonu olmuyorum canim ya. Bendeki sorun mide bulantisi, Sudan midem bulaniyor su icmeyi unutmuyorum aslinda

bu sorun bende de var. önceden günde anca 1 bardak içerken şimdi 1-1,5 litreye çıkarabildim. sürekli yanımda şişeyle geziyorum evin içinde yudum yudum içmeye çalışıyorum.

Canım bende ramazandan sonra başlıcam alışverişe. Neler neler var çarşıda en güzellerini alırsın bebişine inşallah.
:) evet cnm harika şeyler var bakalım ben yavaştan başladım kıyafet değilde fişher price ın bir kaç ürününü aldım hepsini bir almaktansa yavaştan alayım dedim

Aynen kuzu pelus da alcam ben ada nin nohut battaniyesi var onu kullanirim bide bu sariyi orcem yeter battaniye
Bende bitek bunu örcem. Zeynepin peluş var birde penye battaniyeler var.yeter. Penye battaniye çok kullanışlı hanımlar. 2_3 tane alın evde hep o kullanılıyor. Kirlenince kusmuk lekeleri falan kolay çıkıyor.

Çok eğlenceli gidiyor örgü canım. Dantel gibi değil. Birde bebişini kullanacağını hayal edince daha bi hevesle örülür. Başlayınca bizimle paylaş:)

bende dantelde iyiyim ama örgü artık evdeyim bakalım cinsiyeti bekliyordum renk için o da netleştiğine göre bişiler denemek lazım ayy giydiği günleri de paylaşırız inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…