bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
evde olup uzatıcaksın bacaklarını alıcaksın meyve tabağını eline muhtemelen tvde şuanda evlendirme progrramları vardır onları izleyeceksin

Ayyy evet canım ne güzel olurdu şuan masa başında otur otur sırtım ağrıdı Allahtan işim çok ağır değil bende kamuda memur olarak çalışıyorum

Ahhh evet boyle kuzum bugun orulmus battaniye fiyati sorduk annemle yuncude 135 tl dedi annemle dedik

Bitanem babannem bana yıllar önce düz örgü örmeyi öğretmişti. Atkı filan ördüm zamanında ama bir tuhaf oldu. Unutup, bir garip stil geliştirdim galiba. Şimdi yattığım yerde babannemden yadigar şişlerleri kullanıp, bu ponponlu iple ben de bebeğime battaniye öreyim, zaman geçsin kafam dağılsın istiyorum. Acaba kaç ilmekle başlanacak, kaç numaralı şişle örülüp, kaç metre olunca bırakılacak? Sakıncası yoksa benimle paylaşır mısın? Bir de eşimi gönderirim ip almaya, ne desin ipi isterken, yani adı ne? Bir de kaç yumak alsın?

Ne güzelmiş maşallah. Ama canım seninki erkek bebiş değilmi. Bunları ören kız bebek istiyordu sanırsam:) inşallah birde kızın olur hepsi çok güzel olmuş güle güle kullan canım

erkek canım karışık yapıyor ablam bunlar ben bekarken yaptıkları şimdi mavi renge başlamış evde pembe örtersem bişicik olmaz sanırsam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…