bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
bende öyle canım kamudayım allahtan calıştığım yer sakinde zorlanmıyorum
Allahtan bu ara bizim iş yeride aşırı yoğun değil ama yinede akşam sürekli uzanma ihtiyacı hissediyorum eve gidince yemek vs zor geliyo uğraşmak eşimde allahtan anlayışlı öle şunu yap vs demez ne koysam önüne yer :)

Kızlar bu decavit içince kusuyorum ben büyük olduğu için mi acaba? Gene bütün yediğim şeyler içtiğim sular boşa gitti
Decavit benim de midemi bulandırıyor canım. Senin de bulantıların geçmemişti galiba di mi ? Sanırım bulantısı hala devam edenlerde oluyo bu

Evet canım Allâh izin verirse paşa geliyor. İnşallah sende gönlündeki haberi alırsın ne istiyordun sen. Başka çocuk varmı?
Benim bir oğlum var gönlümüzden kız geçiyor. Hatta önceden bambaşka isimler düşünürken şimdi sürekli ŞEYMA ismini düşünür oldum

Bende bitek bunu örcem. Zeynepin peluş var birde penye battaniyeler var.yeter. Penye battaniye çok kullanışlı hanımlar. 2_3 tane alın evde hep o kullanılıyor. Kirlenince kusmuk lekeleri falan kolay çıkıyor.
Aynen canim koltuga seriyodum ben penyeyi adayida oraya koyuyodum civildiyodu kucucukken

Kuzucuk yunun adi; alize ponponella 6 numarali sisle 115 ilmek basliyorsun harosa oreceksin 6 yumak bitene kadar oreceksin kestikten sonra kenarlarina ister firfir gecir ister tigla kolay gelsin simdiden

Gözün aydın canım,seni meraklandırmamış oğlusun iştrbak harbi çocuk açmış göstermiş

Peki bu durum normal mi canım

Normal yazıyor. Şöyle diyim ben 13. Hafta da bu yüzden doktora gittim doktor artık büyümeye başladığı için bu tür ağrılar olur demişti dünde gebelik takviminde görmüştüm bu ara bel kasık ağrıları olabilir diye. Ama için rahat etmezse doktoruna danış. Ben kasılmalar içinde magnezyum içiyorum ağrı kasılma durumunda doktor iç demişti

Boşver canım ya. O çok bilmiş slvester benim usgyede karındansa kız vajinalsa erkek demişti ne alakaysa anlamamıştım. Sallıyorlar besbelli. Kimin ne istediği kişinin kendisini ilgilendirir. Böyle boş konuşan insanlara gıcık oluyorum

Bende örgü de iyi değilim ama denicem hatta Tunus işi diye örgü var onu öğrenmeyi denicem deneye deneye bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…