bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
İnşaallah canım. Allah hepimize tamamlamayı nasip etsin

Kuzucuk yunun adi; alize ponponella 6 numarali sisle 115 ilmek basliyorsun harosa oreceksin 6 yumak bitene kadar oreceksin kestikten sonra kenarlarina ister firfir gecir ister tigla kolay gelsin simdiden

Canım benim çok teşekkür ederim paylaştığın için. Ayyyy içim kıpır kıpır, bebek için bir şey yapmak çok güzelll

Kizlar midem yaniyo gbi ne yiyecgimi sasiriyorm
evde olup uzatıcaksın bacaklarını alıcaksın meyve tabağını eline muhtemelen tvde şuanda evlendirme progrramları vardır onları izleyeceksin
Bn de raporlu olunca aynen o modda sürekli bsy yiyrm calisirkn tv izlemeye vaktim yoktu kismetse olur gelin evi fln izliyrm.ilk başlarda sikildm evde ama artık alistm:)

Kizlar annemlerdeyim burdaki yuncu den kuzuma battaniyelik ip aldim ormeye basladim sari oruyorum cinsiyetimizi bilmedigim icin
Hımm çok tatlıymış güle güle kullansın inşallah kuzucuk bende amigurumilerden bi vazgeçebilsem örücem bileşler de...

Aman canim ya oyle olsa yani kesin olsa kimse cinsiyet icin doktora gitmez. Kaldi ki doktorlar bile yaniliyor kimi zaman. Bide takma herseyi kimileri boyle kendini cok onemsiyor cunku ozguvenleri eksik birda tamamlamaya calisiyorlar.

Bende örgü de iyi değilim ama denicem hatta Tunus işi diye örgü var onu öğrenmeyi denicem deneye deneye bakalım
Canım Tunus işi bende bilmiyorum ama onun yelek ve ceketleri güzel oluyor. Zeynepte teyzemin kızı beyazlı sarılı örmüş Tunus işi yelek ve şapkalı ceket takım çok güzel onu oğlumada giydiririm inşallah.

İnşallah canım ortak renk avantaj oluyor. Bende bi deniyim kış çocuğu olacak inşallah yelek lazım olur

Ay ben bayiliyorum onlara oyuncak filan yapiyolar yastik filan benim tig isim iyi degildir bende becerebilsem keske onlari
Canım bir başlasan o kadar keyifli ki kızıma bir sürü oyuncak ördüm. Utanmasam oturup ben oynicam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…