bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Ayyyy çok güzel bayıldım şahane olmuş. Nasıl örüyorsun içini nasıl dolduruyorsun merak ettim şimdi. Kanserojen oyuncaklardan çok çok daha güzel.
Canım tığ ile sık iğne örüyorsun. İçini boncuk silikonla dolduruyorum. İstediğin zaman makinaya atıp yıkayabiliyorsun da Örnek şablon atayım şimdi.

bende dantelde iyiyim ama örgü artık evdeyim bakalım cinsiyeti bekliyordum renk için o da netleştiğine göre bişiler denemek lazım ayy giydiği günleri de paylaşırız inşallah
Massalah netlestimi canim kizmi erkekmi kacirdim galiba senin mesajini saglikla nasip etsin minnagini

Mesela böyle bi çıngırak da yapmayı düşünüyorum. Sürpriz yumurtaların oyuncak çıkan kapaklı plastik parçası var ya, ona boncuk koyup içine yerleştiriyorsun. Yapınca onun da fotosunu koyarım inşallah

Eklentiler

• tırtılnisamla.webp
    39,4 KB · Görüntüleme: 53
Ikra meyra nerdesin sen kuzum. İşinmi var inşallah iyisindir.
Canim iki gundur migren atagim var dune gore bugun fena agrim eczaneye gittim migren bantlari varmis onu aldim insallah zarari olmaz dayanilmiyor bu agri rabbim dusmanima vermesin o kadar kotu canim

Çok güzel görünüyor ama şablondaki sayı ve işaretlerden bişey anlamadım. Mesela bu çıngırak 1 günde biter dimi. Çok eğlenceli olur. Ve dediğim gibi plastik kanserojenlerden çok daha iyi.

Canim iki gundur migren atagim var dune gore bugun fena agrim eczaneye gittim migren bantlari varmis onu aldim insallah zarari olmaz dayanilmiyor bu agri rabbim dusmanima vermesin o kadar kotu canim
Allah yardımcın olsun canım. Zordur bi tedaviside yokki bu ağrının. Geçmiş olsun.

Çok güzel görünüyor ama şablondaki sayı ve işaretlerden bişey anlamadım. Mesela bu çıngırak 1 günde biter dimi. Çok eğlenceli olur. Ve dediğim gibi plastik kanserojenlerden çok daha iyi.
Canım x: sık iğne
v: artırma
a: azaltma
tinyminidesing isimli siteye girersen çok güzel açıklamalar var yeni başlayanlar için. Aynen canım 1 günde biter küçük birşey zaten ve evet kanserojen oyuncaklardan daha iyi çünkü bebek sürekli ağzına alacak

senin pasami geliyordu tatlim rabbim saglikla nasip etsin insallah

Canım geçmiş olsun bende öyleydim dün ama başıma bişey geldi oğlum dondurma istedi bende hayır deyince bana çok kızdı elinde ceket vardı fırlatmaya başladı o fermuar kısmı Varya tam beynime geldi öyle fena acıdı ki anlatamam sana ağlacaktımda çocuk daha fazla suçlanmasın diye tuttum kendimi sonra farkettim ki o acıyla benim migren geçmiş şükrettim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…