bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Bende öğretmenim Can'ım başladım şimdiden hesap yapmaya ne Zaman biter izin bizim tam olarak ben bu yönetmelik değişikliklerini pek takip etmem doğum tarihlerimiz aynı sayılır hemen hemen aynı ayrılırız seninle

Aç bi dizi yürü dur napalım :) arada hızlandır yorulunca yavaşlat. :) yeterki kendini zorlama..

Kızlar bu süt meselesi gerçekten karışık aslında. Kimi eskiden analarımız inek sütü içenlerin o sağlıklı diyor. Kimi onlara artık bişeyler karıştırıyorlar eskisi gibi değil pastörize daha sağlıklı diyor. Emin olmamakla birlikte ben kutu süt tüketiyorum rabbim bebişlerimizi korusun.

Valla bence benimki pek masumane degil. Benim eltim oglu 6 aylikken kizina hamile kalmis. Oglu eltim gibi beyaz tenli, kiz da esmer olmus. Kayinvalidem surat yapmis o zaman bile, oglan bembeyazdi ne guzel, bu niye boyle esmer diye
Benim de esim esmer, ben bayaga beyaz tenliyim. Kizim da benim kadar beyaz degil ama beyaza daha yakin ama kayinvalideme gore biz cocugu izmire goturup karartip getirmisiz
Gecen gun de bana dönüp bu sefer bembeyaz cocuk dogurcaksin bak tamam mi diyo

Bende aksamlari kucuk sut iciyorum kuzum

Tamam anacim siparis verdim geliyo de tovbe tovbe ya

Aynen canım çok korkuyorum narkozdan ama araştırdım narkozsuz yapan yer bulamadım o yüzden bu zamana kaldık düğün yapmayı düşünüyorum ama kararsızım Adana'da mı yapsam Konya'da mı yapsam Adana da sünnet düğününe pek önem vermezler ,Konya'da içkili falan yapıyorlar köy düğünü çocuk eğlenemiyecek büyükler eğlenecek o yüzden kararsızım canım yaa

Anaaaam senn kayınvalideye dilli bi gelin lazım okadar beyazdı siyahdı diyoda senin eşini o niye esmer doğurmuş. Tövbe yarabbim yaaaa. Erkekdi kızdı bitti bide renk beğenmiyor.

Benim bir komşum var kayınvalidesine birgün durup birgün gelir hastalığına sağlığına evinin temizliğine koşar. Ama kadına yaranama. Bide geline kendi oğlunu kötüler. Evlat olaydıda şunu yapaydın. Evlat olaydıda şuraya götüreyim. Gelin birgün patlamış. Taş doğuraydın yeter artık demiş. Kaynana ogünden beri dilini yuttu.

Tamam anacim siparis verdim geliyo de tovbe tovbe ya

Kiz bi de eltimin 1 oglu 2 kizi var. Durmadan kadini sıkıştırıp duruyo kayinvalidem bi tane daha dogur da oglana eş olsun diye. Sanki erkek olacaginin garantisi varmis gibi
Eltim de bigun dayanamamis yazik ben dogurmucam, cok istiyosan sen dogur demis

Amin canım Annelerimizin başımızdan eksik etmesin Rabbim

Canım bende konyadayım köyleri bilmem tabiki ama ben merkezdeyim hiç içkili sünnet düğünü görmedim. Düğün sahibi sen olcaksın izin verme olur biter. Yine sen daha iyisini bilirsin hayırlı olur inşallah

Ilk gelin geldigim zamanlar eltime cok kizardim kayinvalidemin her seyine bi cevap veriyo diye ama simdi diyorum ki onun gibi olmak lazim, kafan rahat oluyo o zaman :)

Benim esim de kizim napiyi diye soruyo arada :))
Bu da kiz olsun diyo hatta :)
Amin canim Allah gonlumuzdeki neyse hayirli bir sekilde nasip etsin :)
amin canım.
Ahhhh bu toplum zaten
Hamile oldugumu kayinvalideme soyledigim gun esimle bana eeee ne koycaniz oglanin adini dedi
Allahim sen en iyisini bilirsin, bizlere neyi layik gorduysen icimize sindir ve nasip et :)
benim kv min de hic kızı yok.bana geçen öğrendiniz mi dedi hayır dedim.Ben oğlanları hep hissettim dedi dedim bem de his yok

Beginner mom canım ben de öğretmenim satlarimiz hemen hemen aynı.ilk donem zaten doğum öncesi sonrası ile kapanıyor.3 donemde ücretsiz izin alcam Allah nasip ederse.Kızımda da almıştım.

Kizlar merhabalar okuyom hep yazdiklarinizi firsat buldukca yaziyorum benim bebisimde rabbim nasip ederse kiz 13.haftada yuzde 90 kiz demisti 15.haftamda da kiz dedi degismez bundan sonra sanirim
Ayy prensesin hayırla sağlıkla gelsin canım. Negüzel erken öğrenmişsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…