bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Sağ ol cnm bana iki tane ilaç verdi bi tanesi tek kullanılık gece yatarken icip sabaha kadar gtmicekmisim tuvalete

G gicikcadi canim nenehatunda sezaryen dogumla ilgili bilgin var mi ?
Genel anesteziyle mi oluyor ?
Sezaryenin gunu belli olacagi icin muayene oldugun doktora yaptirabiliyo musun acaba ?

Bende yaren koymak istiyorum çok sasirdim simdi buna efelerde yaramaz olur derler ama çok uslu bi oğlum var
Canm genellememek lazm bizim okula öyle denk gelmstr ama insan zaten sevdiği bi kişi bile olsa o ismi sever ama sevmediği biri olursa o ismi sevmez kişilerin hissettigine bağlı bnce.

kızlar ben alaturka tuvalet kullanıyorum, diğerini oldum olası sevemedim. bebeğe bir zararı olur mu alaturka tuvalete oturmanın? baskı yapıp zarar vermekten korkuyorum açıkçası.

Sağ ol cnm bana iki tane ilaç verdi bi tanesi tek kullanılık gece yatarken icip sabaha kadar gtmicekmisim tuvalete
Bende kullandım onu canım birde antibiyotik vermişti doktor yanında. 3 hafta sonra tekrar sızlamalar olunca idrar yolunda gene o tek kullanımlık ilaci içtim geçti çok şükür.

kızlar ben alaturka tuvalet kullanıyorum, diğerini oldum olası sevemedim. bebeğe bir zararı olur mu alaturka tuvalete oturmanın? baskı yapıp zarar vermekten korkuyorum açıkçası.
Yok canım birşey olmaz Allahın izniyle. Bebeğe baskı yapmak o kadar kolay değil canım. Ama son aylara doğru oturup kalkarken zorlanabilirsin.

Selam kızlar. Karnında kasilma gibi gerilme hissediyor musunuz. Hani Son aylar bebek direnir ya bir tarafa aynı öyle. İçim bi tuhaf oluyor. Daha erken bunun için 14. Haftadayim. Bu yüzden endişe ediyorum

Ben de iyi olursam isterim çalışmak ama anaokulunda çok sorun oluyor ilk günler çocuklar ı sürekli kucaklamak zorunda kalıyoruz hattabir değil bir kaç tanesini birden belimin ve bacaklarımın Ağrı'sından duramam hiç..şimdi hamileyim desen Veli'ler sinir olur zaten hemen öğretmeni değiştirmeye kalkarlar hamile olduğumu gören müdürün yanında alır soluğu daha önceki yıllarda yaşandı çünkü hiç çalışmak istemiyorum o yüzden

canlarim rabbim gonlumdekini nasip etti cok sukur mevhibe ikra ve meyra tuana geliyor allahin izni ile saglikla insallah cok sukur rabbima bugunleri yasattigi icin ... ecmain
Ayyyy ben biliyordum ya göstermediğinden belliydi kuzum ya çok sevindim inan rabbim gönlüne göre verdi çok çok şükür

benseniyerim sezeryan hakkında en ufak bi bilgim yok istersen doktora git ona sor ben normal doğum yaptım doğumla ilgilenen bi kaç doktor var hangisinin nöbeti oluyorsa o yaptırıyor. Poliklinik doktoru normal doğuma girmiyor ama sezetyanı hiç bilmiyorum

Evet yaa seviyorum bütün çocukları ama yaramaz olanlar aklıma geliyor şu isim güzel diyorlar yok diyorum yaramaz

Şimdi yeni doğan bezlerinde sırt kısmı uzun diye kim diyordu yaa aklımda değil marka da aklımda değil hagis mi neydi değişmiş yani aynı sorunu bizde yaşadık oğlumda ama 7 yıl geçti yenilesinler yanii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…