bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Kizlar ada bu ara isirmayi ogrendi sinirlenince agzini ayirip ustume saldiriyo anlam veremedim dun kizdim ilmek kacirdi orgumun diye dislemeye kalkti beni napsam bana akil verin
O seni ısırıken aynı anda çok değil hafif canı yanacak kadar sen de onu ısır tecrübe ile test edilmiştir çocuk senin canının yandığını bilmiyor o yüzden ısorıyor bilse ısırmaz bak gör bir müddet sonra şıp diye kesilir

Ayyy tamam canim yeltenirse gormezden geleyim diyodum ama ise yaramaz mi kiyamam ki

Oğlum sünnet kıyafeti giymek istiyor bende yazları burada olmadığından kimsenin sünnet düğününe gidemedim o yüzden millete düğün var gelin diyemiyorum yüzüm yok yoksa millet hep soruyor ne zaman sünnet diye kayınbabam hiç bir sünneti kaçırmaz gider köylerinde oğlum için de çok hevesli ama köyde olursa kayınbabam yemekli içkili köy düğünü isteyecek canı sağolsun Buyursunlar içsinler, oynasınlar gurur duyarım ama çocuk bişe anlamayacak , eğlenemeyecek o yüzden kafam karışık yoksa torunları onların isteklerine de saygı duyuyorum

canlarim rabbim gonlumdekini nasip etti cok sukur mevhibe ikra ve meyra tuana geliyor allahin izni ile saglikla insallah cok sukur rabbima bugunleri yasattigi icin ... ecmain
Canım çok sevindim adına doktor bana kız dese ancak bu kadar sevinirim sen çok istiyordun kız olsun, dilek kapın açıkmış Rabbim kabul etti bak, hayırlı evlatlar olurlar inşallah,hadi gözün aydın

Bende kullandım onu canım birde antibiyotik vermişti doktor yanında. 3 hafta sonra tekrar sızlamalar olunca idrar yolunda gene o tek kullanımlık ilaci içtim geçti çok şükür.
Zinnat mi ne diğeri de 5 günlük.3 hafta snra yine mi gttn cnm doktora.çok şu iç dedi doktor bi de

Evet gordum canim usg var paralel nup baya belli canim sagliklolilar olcumler yapildi basi karni heryeri mukembel saglikli canlarim cok sukur bu sevinci rabbim cumlemize yasatsin insallah herkesin gonlundekini nasip etsin insallah.. ecmain
Canım Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inşallah. Çok sevindim. Her zaman güzel haberlerini alırsın çocuklarının inşallah

Zinnat mi ne diğeri de 5 günlük.3 hafta snra yine mi gttn cnm doktora.çok şu iç dedi doktor bi de
Ben enfexia kullanmıştım birde monurol şase. 3hafta sonra tekrar başladı idrarda yanma ve sızı ilerlemeden gideyim dedim canım. Hemen kültür istedi doktor bu arada monurol iç rahatlatır tahlil sonucu çıkana kadar dedi. Onu içince geçti çok şükür kültür de temiz çıktı zati

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…