bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Ya evet benimde bir öğrencim oldu ama dediğin gibi hiç söylediklerimi anlamazdı ama dediğin gibi zeka kalıtsaldır anneden geçer boşver sen bakma onlara senin kızın annesine benzer

Canım şişme balon ,pamuk ne anlayamadım
Ya anlatamadım hani parklarda olur ya büyük balon oyun alanları çocuklar için, pamuk şekerci mısırcı Osmanlı kostümleriyle geliyorlar, birde şu eskilerden macuncu feshane Ramazan'larında görmüşsündür burda sünnetlere onları çağırıyorlar bizde okul şenliklerine getirtmiştik bir kere

Evet canim esim de aynisini soyledi annesine. Ne bicim laf o oyle anne, basta bak senin oglun esmer, biraz dusun oyle konuş dedi
Ya demek aynı konu sizde de var benim kayınvalide de aynı durumda eşim beyaz ben esmerim oğlumuz buğday tenli ama beyaza daha yakın eltinin bütün çocukları sapsarı sarı olunca onlar güzel oluyormuş o Zaman oğlun niye beni beğendi aldı dicem olmıcak.. Hep laf sokar bu sana benziyor oğlum ay gibiydi bembeyazdı nazara gelirdi diye.. Benim oğlumda bana ay gibi.. Şimdi hamileyim ya dua ediyor kızın sarışın renkli gözlü olsun dedi kaç kere sağlıklı olsun anne dedim görümcen rüyasında görmüş mavi gözlü sarışın bir kız diyip duruyor sanki kara kaşlı kara gözlü olsa sevmicek

Benimde  ama ben bilmiyordum 2 kere yedim hala da yemek istiyorum
Hehee yoksa canının çektiği çorba bu muydu ben hiç İşkembe çorbası içmedim canım ama her nedense arada canım çeker hazırını içerdim.

Yaaaaa gözlerim doldu sevinçtennn vallam ağlıyorum şuan :) çoook sevindim çooook. allah ikisine de sağlıkla kavuşmak nasip etsin inşallah.. Gözün aydın bebikimmm...

Ikra meyra canım çok sevindim fistiklarina :)) darısı benim başıma inşallah

Ayyyy ben biliyordum ya göstermediğinden belliydi kuzum ya çok sevindim inan rabbim gönlüne göre verdi çok çok şükür

Canım çok sevindim adına doktor bana kız dese ancak bu kadar sevinirim sen çok istiyordun kız olsun, dilek kapın açıkmış Rabbim kabul etti bak, hayırlı evlatlar olurlar inşallah,hadi gözün aydın

Canım Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inşallah. Çok sevindim. Her zaman güzel haberlerini alırsın çocuklarının inşallah

canlar allah razi olsun hepinizden rabbim cumlemize saglikli evlatlar nasip etsin insallah ogrenemeyenlerde tez vakitte gonlunuzdekini saglikla nasip etsin rabbim ... ecmain

Hehee yoksa canının çektiği çorba bu muydu ben hiç İşkembe çorbası içmedim canım ama her nedense arada canım çeker hazırını içerdim.

Ayy ben çok seviyorum ilk canım çektiğin de yemiştim. Şimdi olsa yine yerim yarın yine yerim ertesi gün yine yerim ama sakatat diyi

Canim allah razi olsun rabbime sukurler olsun iki kizim olacagini hissettim rabbim nasip etti sukur rabbime canim yaa benim kizlar simdiden paylastiniz durun yaa kiz sevgisini bir yasayim tatlim saka bir yana cok mutluyum yaaaa

Canim allah razi olsun rabbime sukurler olsun iki kizim olacagini hissettim rabbim nasip etti sukur rabbime canim yaa benim kizlar simdiden paylastiniz durun yaa kiz sevgisini bir yasayim tatlim saka bir yana cok mutluyum yaaaa
Çok değişik bir duyguymuş gerçekten senin bedeninde senin cinsiyetinden bir can atıyor bunu ancak erkek anneleri anlayabilir seni çok iyi anlıyorum banada kesin deselerde artık bende bayram etsem.. %90 kız lafı kesmedi beni.. Bu arada paşalara Nasıl söylediniz Nasıl tepki verdiler

Selam kızlar. Karnında kasilma gibi gerilme hissediyor musunuz. Hani Son aylar bebek direnir ya bir tarafa aynı öyle. İçim bi tuhaf oluyor. Daha erken bunun için 14. Haftadayim. Bu yüzden endişe ediyorum
Aynısı bana oluyor 10 gündür hatta geçenlerde bende bu soruyu sormuştum ..çok erken diye düşündüm ama oluyormuş herhalde

amaralli Belki kanamayla ilgisi vardır kasılmanın bilenmiyorum çünkü bende şiddetli kanama yaşamış ,kahve lekeleri gelen sürekli yatan bir anne adayıyım :) sağlıklı anneler yorum yapsa da aydınlansak :))@amaralli

Kasılma diyemem belki ama hani Bebek son aylarda toplanırda semsert olur ya öyle oluyor bazen ve ağrı oluyor sanki adet olacakmışım gibi değişik geldi bana daha çok erken ama taş gibi kalıyor kesenin olduğu yer gergin

Bende de oluyor bu durum. Sırt üstü ve sol tarafa yatınca bi yerde beliriyor sert şekilde. Sağ tarafa dönünce rahat edebiliyorum anca sola yatmaya çalışsam da. Doktor magnezyum verdi kasılma ve ağrı olursa diye

Cok saskinlardi canim ama sevindiler cok sukur baba agladi sevincten hediye paketi 7 katti ac ac sonunda iki pembe bandanayi gordu ve hungur hungurdu

Evet canım güzel bir fikir araştıracağım

%90 dediyse kesin kizdir canim rabbim gonlundekini nasip etsin ve etti bence canim saglikla nasip etsin tatlim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…