bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Cok saskinlardi canim ama sevindiler cok sukur baba agladi sevincten hediye paketi 7 katti ac ac sonunda iki pembe bandanayi gordu ve hungur hungurdu
Ay canım ya ben bile duygulandım inan.. Çok şükür rabbim gönlünüzdekini nasip etti rahmetli annesinin isimleri yaşatabileceği kız evlatlar.. Saliha kızlar olsun inşaallah kızlarımız hep hayalimdi islam fıtratı üzerine bir kız evlat yetiştirmek.. Bak sana iki tane nasip olacak...

Selam kızlar. Karnında kasilma gibi gerilme hissediyor musunuz. Hani Son aylar bebek direnir ya bir tarafa aynı öyle. İçim bi tuhaf oluyor. Daha erken bunun için 14. Haftadayim. Bu yüzden endişe ediyorum

Benim 2 gebeligimde de kasilma hep vardi burazcik yol yuruyeyim ayakta kalayim hemen kasilma olurdu.cok erken baslamisti.daha sonra sancilara dondu 20 kusurlerde hep sancim olurdu.suan hic kasilmam yok bu sefer vaktinde dogurcam herhalde diyorum.bi dahaki doktor kontolunde kasilmalarinizi soyleyin belki ilac verebilir.yormayin kendinizi

Hımm merak ettim benimde canım bi ara işkembe çorbası çekmişti ama içmedim tabisi .
Kızlar ben içtim bişe olmuyor hatta hafta da bir ciğer yiyorum mutlaka artı mumbar dolmasını çok severim gebe kaldıktan sonra yemedim ama olsa yerim vallahi hiçç hem kuzenim hamileyken hiç yemese haftada bir kokoreç yiyordu vallahi kim dedi zararlı diye anlamadım

%90 dediyse kesin kizdir canim rabbim gonlundekini nasip etsin ve etti bence canim saglikla nasip etsin tatlim
Amin güzel yürekli anne duaların kabul olduğu dönemde olduğumuzu anladık çok şükür rAbbim gönlümüze göre verdi ne kadar şükretsek azdır.. Ama yinede doktor kesin kız desin istiyor gönül

Annem diyerek opup kokladi mevhibem diyerek bandalari optu bende gozlerim dolu dolu onu izledim allahim isteyen herkese gonlundekini saglikla yasatsin canim guzel duana amin diyorum

Evet oğlumda da kullanmıştım toz şeklindeydi magnezyum bir daha ki kontrolde söyleyeyim bende bu arada akşam yatmadan önce bir adet muz yemek kasılmaları hafifletiyormuş aklımızda bulunsun

Evet oğlumda da kullanmıştım toz şeklindeydi magnezyum bir daha ki kontrolde söyleyeyim bende bu arada akşam yatmadan önce bir adet muz yemek kasılmaları hafifletiyormuş aklımızda bulunsun
Bende kullaniyorum benimde kasilma yapiyor kizlarim magnezyum sase kullaniyorum az once ictim canim

Annem diyerek opup kokladi mevhibem diyerek bandalari optu bende gozlerim dolu dolu onu izledim allahim isteyen herkese gonlundekini saglikla yasatsin canim guzel duana amin diyorum
Ağlattın beni rabbim büyüklerimizi başımızdan eksik etmesin bizleride evlatlarımızada uzun sağlıklı ömürler versin.. Oğlum olunca anladım bir erkek için annenin yeri bambaşka başka bir aşk onlar için..

O zaman bilmeyerekte olsa uyguluyormuşum :)) muzda magnezyum olduğunu duymuştum yatarken yiyordum. Bir de su da kasılmaları azaltıyormuş

O zaman bilmeyerekte olsa uyguluyormuşum :)) muzda magnezyum olduğunu duymuştum yatarken yiyordum. Bir de su da kasılmaları azaltıyormuş
Evet bir arkadaşım söylemişti çok kasılması oluyordu yalnız muz bende müthiş kabızlık yapıyor yoksa korkmadan yerim ama cesaret edemiyorum benim favorim bol bol salatalık domates bayılıyorum tuzlayıp tuzlayıp her gece gündüz yiyorum

Evet canim omurleri uzun saglikla yasatsin rabbim esimin annesi 40 yasinda vefat etti doyamadim anneme der ruyasinda gorse mutlu olur aglardi ozledim annem der her zaman kizimin adida mevhibe ikra olucak ikra neden koyuyorum kaderi benzemesin omru uzun olsun kizlariminda ogullariminda rabbim hic bir anneye evlat acisi yasatmasin ... ecmain

İyi geceler Can'lar çok güzel haberler aldık şükür yine bu gün yarında güzel güzel müjdeler alalım biz yarın köyümüze yolculuk yapacağız dalından bol meyve yemek için.. Allah rahatlık versin herkese

İkra efendimize gelen ilk vahiy.. Oku.. Yaradan rabninin adıyla oku.. İnşaallah ismi gibi ilim irfan sahibi olsun kızın.. Ve benim öğrencim vardı çok zeki bir kızdı ikra.. Hala görüşüyorum şuan lisede okuyor.. Çıtı pıtı bıcır bıcır birşeydi.. Çift ismi bende çok seviyorum nasip olursa Zümra yı rüyamda gördüm birde Nil koymak istiyorum

Esime supriz yaptigim bandana kizlarima kullanmayi nasip etsin yaradanim Enfal97 evet canim ikra anlami cok guzel allah razi olsun ruyandaki ismi koymaymanizi rabbim nasip etsin insallah.. ecmain

Eklentiler

• 20160527_002609.webp
    10,7 KB · Görüntüleme: 59
Rabbim duanizi ve dualarimizi kabul etsin insallah cumlemize gonlumuzdekini saglikla nasip etsin insallah... ecmain

Canim fazla tuz kullanma bi bakmissin odem olmus.tansiyonuda yukseltiyo tuz.hamilelikte dikkat etmek lazim.bende senin gibi erik ve salataligi tuzlayip yedim bi baktim sisiyorum ve tansiyonum yulseeye basladi tansiyonumun yukseldigini hic bilmem.tuzu baya azalttim cok sukur tansiyon normale donmeye basladi.

Ya salatalığı ilk başlarda çok yedim sabah gözümü açar açmaz ama şimdi midemi şişiriyor domates favorim :)) bir de bende gebeliğin başında kabızlık vardı çok zorluk yaşamıştım demir ilaçlarına başlayınca geçti şükür muzu o zamanlar yiyememiştim şimdi başladım yemeye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…