bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Esime supriz yaptigim bandana kizlarima kullanmayi nasip etsin yaradanim Enfal97 evet canim ikra anlami cok guzel allah razi olsun ruyandaki ismi koymaynizi rabbim nasip etsin insallah.. ecmain
rabbim ruyandaki ismi koymanizi nasip etsin insallah Enfal97 ustte yanlis yazmisim tatlim hayirli cumalar dua ile...

kızlar ben alaturka tuvalet kullanıyorum, diğerini oldum olası sevemedim. bebeğe bir zararı olur mu alaturka tuvalete oturmanın? baskı yapıp zarar vermekten korkuyorum açıkçası.
bu korku bende de var ya yani düşünmeden edemiyorm. sıkıstırıyorm diye

Canım evet bunun da farkındayım ama içimi çok rahatlatıyor birde benim hep düşük tabsiyonum gebelikte daha da düştü bazen tuzlu ayran içiyorum kendime geleyim diye.. Çok şükür ödem olmadım belkide fark etmedim çünkü 4 kilo eksideyim..doktorda çok zayıfsın dedi ama sorun yapma Bebek iyi görünüyor dedi.. Teşekkür ederim daha çok dikkat edicem ama Can'ım da hep tuzlu tuzlu istiyor özellikle domatesi

rabbim ruyandaki ismi koymanizi nasip etsin insallah Enfal97 ustte yanlis yazmisim tatlim hayirli cumalar dua ile...
Amin güzelim inşaallah kullanalım ben de aldığım patikleri salona koydum oğlum eline alıp seviyor sonra karnımı öpmeye geliyor.. Uyuyamamışsın gece rabbim hep mutluluktan uykusuz kalmayı nasip etsin

Arkadaslarım dualarınıza cok ihtiyacım var beste kanama ile hastaneye geldim cok kotuyum bebegimin cinsiyetini öğrendim kızmış kaybetmek isremiyorum onu ne olur dua edin
canım allah yardımcın olsn inşallah bir sorun yoktur kendini çok üzme doktor a kontrol edene kdar soğuk kanlı ol..
hamileliği boyunca kanaması olup , yada arada kanama yasayan gebelerin çoğu sağlıklı bebek dünyaya getirmişlerdir.
endişelenme lütfen.

Arkadaslarım dualarınıza cok ihtiyacım var beste kanama ile hastaneye geldim cok kotuyum bebegimin cinsiyetini öğrendim kızmış kaybetmek isremiyorum onu ne olur dua edin
Çok çok geçmiş olsun doktorlar ne dedi inşaallah sende diğer arkadaşlarla bebeğinle sağlıkla çıkacaksın hastaneden üzme kendini kızın anlar bak sonra

Evet bir sonraki kontrolde tekrar söyleyeyim. Pıhtı dan demişti ama çok devam etti. Teşekkür ederim.

Sende de plesanta yada baska bir problem varmiydi.Allah sifa versin canim.soguk kanli olmaya calis.dualarimiz seninle ve senin gibi rahatsizligi olan tum hamilelerle insallah.

Kokoreçin hastasıyım çok severim. İşkembe çorbası belki ama kokoreçi yiyebilirim.

Ben yuzuklerimden anladim sistigimi.bende hala kilo almadim 3 kilo verdim hala o kiloda duruyorum

Canım rabbim korktuğuna uğratmasın inşallah. Senin ki de basit bir sebeptendir inşallah arkadaşım Rabbim yardımcın olsun.

Cok geçmiş olsun. Bebeğin büyüdü artık düşük ihtimali cok daha düşük. Allahın izniyle hiç bisey olmayacaktır . Doktor ne dedi rahimde kanama alanı gördü mü.

Ben yuzuklerimden anladim sistigimi.bende hala kilo almadim 3 kilo verdim hala o kiloda duruyorum
En sağlıklısı bu dedi doktor oğlumda 9 kilo ile doğuma gitmiştim 3,5 kilo doğdu ama şimdi göbeğim daha erken çıktı.. Sen de almamışsın ama alsamda kafaya takmazdım herhalde hamilelik sonuçta şurda 5 ay kaldı

Maşallah canım ne güzel az kilo alıyorsun. Ben kızımda 20 kilo aldım ama kızım 2.950gr doğdu. Ne kadar dikkat etsem de bu gebelikte de hızlı kilo almaya başladım. Hayırlısı inşallah.

Bu arada Cuma'mız hayırlı olsun arkadaşlar

Esime supriz yaptigim bandana kizlarima kullanmayi nasip etsin yaradanim Enfal97 evet canim ikra anlami cok guzel allah razi olsun ruyandaki ismi koymaymanizi rabbim nasip etsin insallah.. ecmain
Çok tatlılar canım Allah kullandırmak nasip etsin. İsimleride güzel isimleriyle yaşasınlar. Çok şanslısın. Ne güzel denk geldi 2 oğlan 2 kız:)

Canım çok geçmiş olsun Cumanın hurmetine sağlıkla çıkacaksınız inşallah kızınla.Güzel haberlerini bekliyoruz

Hayırlı Cumalar canım.Bende kızımda 17 kilo aldım ama 2800 ile doğdu bide iki hafta erken geldi fıstık.Ama ben takmıyorum zaten bünyem cabuk veriyor şuan yine 50 kiloyum ve 500 gram aldım sadece.Bebeler sağlıklı gelsin de kilolar gider nasıl olsa bi şekilde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…