bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
My moonlight kuzum uyumadinmi ben hala ruyada gibiyim uykum yok yaaa her gun deli gibi uykusu olan ben uyku gitti
Canım senn bu msjı görmeden uyumuşum:) bende ilk doktor erkek dediğinde şaşkına döndüm gerçekmi dedim doktor evet sende bak annesi dedi. Gözlerim doldu. Çıkınca doktordan eşime sende birini sevindir dedim. Kızımda eşimde bende çok mutlu olmuştuk. Bir kaç gün böyle olursun sonra alışıyorsun:)

Arkadaslarım dualarınıza cok ihtiyacım var beste kanama ile hastaneye geldim cok kotuyum bebegimin cinsiyetini öğrendim kızmış kaybetmek isremiyorum onu ne olur dua edin
Geçmiş olsun canım Allah kızına ömür versin sana bağışlasın inşallah. Üzülme serum iğne verirler sırt üstü dinlenmeye bak inşallah bişey olmıcak.

Sana da maşallah canım benim boyum 1,68 60 kilo ile hamile kaldım şu an 64kiloyum bende çabuk kilo veriyorum ama son aylarda fazla kilodan hantallık oluyo işte bu gebeliğimde de hantal olmak istemiyorum. Ama dediğim gibi hayırlısı olur hakkımızda inşallah

Arkadaslarım dualarınıza cok ihtiyacım var beste kanama ile hastaneye geldim cok kotuyum bebegimin cinsiyetini öğrendim kızmış kaybetmek isremiyorum onu ne olur dua edin
Rabbim bu mubarek gunde dualarimizi geri cevirmez insallah saglikli uzun omurlu evlatlarimiz olur insallah rabbim sifa versin prensesine cuma gunun suyu yuzu hurmetine dua ile amin

Gunaydin guzel anneler...
Annemi yolcu ettim az once, izmire gitti...
Cok kotuyum...
Gözyaşlarıma engel olamiyorum
Canım inşallah en kısa zamanda kavuşursun gene anneciğine. Seni çok iyi anlıyorum benim annemde 2hafta sonra memlekete gidecek ve eylüle kadar yok.

Günaydın herkese

canlarim rabbim gonlumdekini nasip etti cok sukur mevhibe ikra ve meyra tuana geliyor allahin izni ile saglikla insallah cok sukur rabbima bugunleri yasattigi icin ... ecmain

Dün akşam görememiştim mesajını.Sabah ilk iş buraya baktım. Yazdıklarını okuyunca öyle duygulandım ki
Allah hayırlı evlat eylesin

Şimdi kendi adıma daha da heyecanlandım. Bir gün kaldı inşallah. Bu hafta üçüncü kez yorumları çok hayırlı rüyalar görüyorum. Kız da olsa erkek de olsa ailemiz için çok hayırlı ve müjdeli olacak bu bebek

Kızlar hastaneye gidiyorum acayip heyecanlıyım nedense dualarınızı esirgemeyin. Minnoşum göstersin benimde içimdeki merak son bulsun
Rabbim saglikla nasip etsin gonlundekini insallah saglikla kalin hayirli cumalar

Ikra meyra Canım 2side prenses mi? Dün bakamadim hiç. Hadi gözün aydın sağlıkla kucağına da al inşallah yaa Ayy çok sevindim sana sarilasim geldi kız masallah
Rabbim nasip ederse iki prensesimiz geliyor sukur rabbime canim allah razi olsun tatlim gel sarilalim rabbim cumlemize saglikla kucagimizada almayi nasip etsin insallah.. ecmain

Canım dualarımız seninle. Merak etme Allahın izniyle bir şey olmaz kızına. Arada bir kanama olabilirmiş. Hastanedesin, mutlaka tedbirini alırlar. Sen güçlü dur ki, bebeğin de güç buldun. Allah yardımcın olsun.

Aaayyy canim benim allah razi olsun rabbim seninde gonlune gore nasip.etsin saglikla insallah hayirli cumalar canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…